Quote Originally Posted by Bekq View Post
O zaman çıkıp açıklasınlar diyorum bende.

Emre'yi yem ettik. Amaçlarına ulaştılar. Bunu hazmedemiyorum. Aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor. Basın bu kadar üstüne gitmese bunlar olur muydu diye düşünüyorum.

Emre'yi Fenerbahçe taraftarının bu kadar kolay harcamasını hazmedemiyorum. Bugün Emre'ye laf söyleyenler yarın Alex kovulmuş gibi gönderildiği zaman SÖZ HAKKINA SAHİP DEĞİLDİR.

Eğer Profesyonel futbolcu olsaydım Fenerbahçe'de oynamazdım asla. Çünkü ne kadar fanatiksen, o kadar uğraşılır senin. Eli belinde Baroni'yi izlemeyi isteyenler için müstahak aslında. Emre avrupada oynarken "TV'yi açtım Emre'yi aradım. Eli belinde birini görünce Emre olduğunu anladım" gibi geyikler dönüyordu. Bu adam Fenerbahçe'de ayrı oynuyordu. Tıpkı Tuncay gibi. Tıpkı Serhat Akın gibi.

Aurelio gider (Aurelio suçlu)
Appiah'a futbol oynarsa ölür teşhisi konulur ve yollanır. Sonrasında çatır çatır oynar (Appiah suçlu)
Emre gider (Emre suçlu)
Zico gider (Zico suçlu)

Doğru ama hep sorunlu adamlar bize geliyor. Hepsi sorunlu adamlar. Bizimkilerin hiç suçu yok.

Aykut Kocaman tek suçludur demiyorum. Bu kararı alan HERKES suçludur.

Baroni'nin ikizi gelecek diye doğuyor içime. Neyse giden 1 sene olsun. Stajer hocalardan kurtuluruz.
Peki Emre'nin hiç mi suçu yok?
Ayrıca stajyer hocalardan kurtuluruz demişsin.4-5 satır önce Zico örneğini vermişsin....Yorumsuz