Quote Originally Posted by DisCo View Post
Aykut Kocaman'ın eleştirilmesi bence o kadar haksız değildir. Bu sezon olumlu bakacağım tek şey evladım olsa futbolcudur diyemeyeceğim Baroni'ye çağ atlattı.

Sürece bakıyoruz olumsuz, kadroya bakıyoruz olumsuz bu süreçte şampiyonluk son anda gitmiş ve Türkiye kupası kazanılmış. Tamamdır, iyi bir süreç, iyi bir kadro oldu mu uçar gideriz.

Zihniyetin belli kalıplar içindeyse bir adım öteye gidemezsin. Aykut Kocaman futbol oynatamıyor, skor üretemiyor, üretse elinde tutamıyor. Formada maçı kazanıyor. Bu sezonun böyle olmadığını bana kim anlatabilir. Oyuncuların emeğini çöpe attığım zannedilmesin ama her maçta aynı senaryo oynuyorsa bunun adı başka ne olabilir.

Sonuç olarak Aykut Kocaman'ı göklere çıkarsam bile eleştirenlerin olması da normaldir. Messi'yi bile eleştirebiliriz çünkü bir maçta leblebi gibi gol atıyorsa düzelteceği bir iki hatasıyla leb demeden gol atar. Amaç hep iyi olmak ise kimse kusursuz değildir.
Önceki mesajımda da yazdım, Aykut Kocaman'ın eleştirilmesine değil tepkim. Aykut Kocaman'a takıntısını gözlere sokmuş birisinin istisnasız her konuda kendisine saldırmasına tepkiliyim. Aykut Kocaman'ı ben de eleştiriyorum senin bahsettiğin konularda.