Sayfa 353 / 483 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon
10,561 ile 10,590 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım şakacıktan hüküm giyecek, başkanlıktan hükmen men alacak, masal da burada bitecek. Gökten 3 elma düşecek bir de.

Nesil
    2007

Tek UEFA kaldı herhalde artık. Ne diyecekse desinde önümüze bakalım.

Nesil
    2006

Hüküm giyme nedenide önemli, sonuçta tek şike ve teşvik ile yargılanmıyor. Bu iki ceza dışında hüküm giyerse, ne UEFA ne de TFF bir ceza veremez. Spor ile ilgili ise alacağı diğer ceza, sadece kişisel olarak verilebilinir, takım olarak verilemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Hüküm giyme nedenide önemli, sonuçta tek şike ve teşvik ile yargılanmıyor. Bu iki ceza dışında hüküm giyerse, ne UEFA ne de TFF bir ceza veremez. Spor ile ilgili ise alacağı diğer ceza, sadece kişisel olarak verilebilinir, takım olarak verilemez.
    Savcı, eğer mahkeme sonunda ceza alırsa, başkanlık yapması engellenecek kararının da alınmasını istedi ve muhtemelen örgüt suçundan ceza alacak, başkanlık yapması da engellenecek.

Yerine geçebilecek en ideal isim şu dönemde kardeşi Ali Yıldırım'dı. Onu da örgüte bağlayıp, onun hakkında da ceza istedi savcı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Savcı, eğer mahkeme sonunda ceza alırsa, başkanlık yapması engellenecek kararının da alınmasını istedi ve muhtemelen örgüt suçundan ceza alacak, başkanlık yapması da engellenecek.

Yerine geçebilecek en ideal isim şu dönemde kardeşi Ali Yıldırım'dı. Onu da örgüte bağlayıp, onun hakkında da ceza istedi savcı.
    Zaten savcının istemesinede engel yok, Fenerbahçe tüzüğünde hüküm giymiş birisi başkanlık yapamaz kararı var, zaten böyle bir durum umarım olmaz; eğer olur ise Ali Koç başkan olması için büyük bir kampanya düzenlenir ve takır takırda olur.

Ferit Şahenk ise Aziz Yıldırım olduğu sürece ben başkan olmam demişti, buda diğer ihtimal...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün Show haberi izlerken Platini'nin elimizde yüzlerce delil var.Kendi ceza kurulumuzla bir karar vericeğiz diye bir açıklaması olmuş.Uefa'dan iç açıcı bir sonuç çıkıcağını nedense sanmıyorum.Bizim TFF gibi çıkıpta şike sahaya yansımadı diyip ceza vermez.O deliller ne bilmiyorum ancak Uefa bir takım men cezaları vericek diye düşünüyorum.Umarım sadece hak edene verir ve milli takım ve diğer kulüplere yansımaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dünkü tahkim ve -büyük ihtimalle- mahkeme kararlarından sonra Fenerbahçe yönetimi düşer. Yeni başkanın şimdiden kollarını sıvayıp iyi bir liste ile hazırlanması gerek.

Aziz Yıldırım bir melek misali şu davada temiz olsa bile bu saatten sonra ceza almadan bırakılmaz, Alacağı göstermelik ceza bile onun başkanlığını düşürecek ve başkanlığı yasaklanacaktır. Aziz Yıldırım bu adamlara ne yaptı bilmiyorum ama kendi adına bir yanlış yaptı ve bu yanlış onlara dokundu. "Dokunan Yanar"

Olmayan delilleri karatmak veya ortada olmayan suç örgütünün kuvvetli sebepleri bahane gösterilerek bunca zaman serbest bırakılmadıysa bundan sonra "Aa pardon" deyip suçsuz diye mahkemeyi sonuçlandırmazlar. Buna %0 bile ihtimal vermiyorum çünkü o oran bile çok fazla.

Yanlış anlaşılmasın Aziz Yıldırım'a ve diğerlerinin suçsuzluğuna olan inancım da gram eksilme yok. Ben süreç başındandır özellikle dava, duruşma boyunca yaşanan gelişmeleri didik didik takip ettim. Bana göre başkan ve yöneticilerimiz zaten delili olmayan bu suçlamalara karşı çok iyi bir savunma verdiler ve bizlerin aklını kemiren çoğu konuyu aydınlattılar. Devlete ait, hukukla bağdaşmayan bu Özel Yetkili Mahkemelere bir defa düştünüz mü ne yazık ki kurtuluşunuz yok çünkü size yüklenen suçlamalar ne kadar komik ve temelsiz olsa da ceza almadan kurtulamıyorsunuz.

Trabzon'da menajerleri tehdit etmişsiniz?
    -Tehdit değil espri
    Sivas'a balık yollamışsınız ?
    -Şakalaşıyorduk
    Hoca adına 300 bin lira para ?
    -Dua alıyorduk
    Siyasilere baskı amaçlı gösteri planlama ?
    -Espri canım onlar
    Tamam siz gidebilirsiniz, Size 0 tolerans : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by balde_mir_07;2263984

[I

Yanlış anlaşılmasın Aziz Yıldırım'a ve diğerlerinin suçsuzluğuna olan inancım da gram eksilme yok. Ben süreç başındandır özellikle dava, duruşma boyunca yaşanan gelişmeleri didik didik takip ettim. Bana göre başkan ve yöneticilerimiz zaten delili olmayan bu suçlamalara karşı çok iyi bir savunma verdiler ve bizlerin aklını kemiren çoğu konuyu aydınlattılar. Devlete ait, hukukla bağdaşmayan bu Özel Yetkili Mahkemelere bir defa düştünüz mü ne yazık ki kurtuluşunuz yok çünkü size yüklenen suçlamalar ne kadar komik ve temelsiz olsa da ceza almadan kurtulamıyorsunuz.
    [/I]

buna ileri demokrasi diyorlar işte

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Zaten savcının istemesinede engel yok, Fenerbahçe tüzüğünde hüküm giymiş birisi başkanlık yapamaz kararı var, zaten böyle bir durum umarım olmaz; eğer olur ise Ali Koç başkan olması için büyük bir kampanya düzenlenir ve takır takırda olur.

Ferit Şahenk ise Aziz Yıldırım olduğu sürece ben başkan olmam demişti, buda diğer ihtimal...
    Ali Koç başkan olmaz. Hadi diyelim ki oldu maddi açıdan hiçbir yararı dokunmaz o takıma. Tabi başkan olamaz orası ayrı.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Azıcık sempatik olsak espriden anlasak ceza almıyacakda herşey bizim odunluğumuzdan oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Umarım sadece hak edene verir ve milli takım ve diğer kulüplere yansımaz.
    Normal süreci değerlendirdiğimizde adı geçen takımların ceza alması gerekiyor. Görmedim, duymadım yapan federasyonunda görevini terk etmesi gerekiyor.

Ülkenin tamamına ceza gelirse de buna sebep olanları eleştiririm ama o kadar üzülmem. Neticede Türk futbolundaki takımların temiz olduğunu söyleyemeyiz. Bugün temiz olan geçmişte kirliydi, geçmişte temiz olan bugün kirli görünüyor.

En azından bu tarz bir durumdan sonra, hiç sanmasam da, herkes ayağını denk alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ceza gelmesin diye Şenes Erzik'e ciddi bir baskı varmış ve eski defterlerin ortaya dökülmesi gündemdeymiş.

Ne kadar eski defter varsa ortaya dökülsün. Hatta başına iş açılmasın diye sessiz kalan Galatasaray yönetimini de Allah'ın şaşırtmasını ve sert çıkışlarını yapmasını diliyorum.

Bu sayede ortama ters düşecekleri için şu 1 milyon paranın nereye gittiğini belgeleriyle öğreniriz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fenergücü U13 takımı şike yaptığı gerekçesiyle şampiyonluğu geri alınmış.

Edit : Resmi olarak Fenerin takımı mı bilmiyorum. Yan kuruluşlarından biri olabilir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Eğer gerçekse boşu boşuna destek vermiyorlar.

TFF Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu, Ankara Marriott Oteli’nde yapıldı. 253 delegenin katılımıyla toplanan Genel Kurul’da tek aday olan Yıldırım Demirören, geçerli 229 oyun 221’ini alarak 41. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı oldu.Fenergücü Spor Kulübü olarak Sayın Yıldırım Demirören ve Ekibine başarılar diliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Fenergücü U13 takımı şike yaptığı gerekçesiyle şampiyonluğu geri alınmış.

Edit : Resmi olarak Fenerin takımı mı bilmiyorum. Yan kuruluşlarından biri olabilir.
    yahu Fenerbahçe yle alakası yok. ki ben böyle bir haberde hiç görmedim. kaynak nedir ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'nin adı, Fenerbahçe. Fenergücü, Fenerspor, Fenerxyz değil.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fenerbahçeye bağlı bir küp olduğunu resmi sitesine girip anlayabiliyoruz.

Haberin tamamı buymuş.

İstanbul U13 Ligi, 10. grupta şampiyon olan Esenler temsilcisi Fenergücü’nün şampiyonluğu iptal edildi. Aynı grupta mücadele ettikleri Esenler ve Hasip Dinçsoy İlköğretim Okulu takımlarının itirazı üzerine, bu 3 takımın kendi aralarında oynadıkları maçları incelemeye alan İstanbul Futbol İl Temsilciliği, Fenergücü takımının bu maçlarda 3 sporcunun yaşıtlarına göre daha fizikli olduğu ve biyolojik yaşının büyük olduğu iddiası üzerine şampiyonluğu Hasip Dinçsoy İlköğretim Okulu’na verirken, Fenergücü takımının da 6 puanı silindi.

Esenler ve Hasip Dinçsoy takımları itiraz etti
    Kurulduğu 2010 yılından bu yana çok büyük bir çıkış yakalayan ve üst üste şampiyonluklar kazanan Esenler temsilcisi Fenergücü’nün, İstanbul U13 Ligi, 10. gruptaki şampiyonluğu iptal edildi. Fenergücü takımının Hasip Dinçsoy İlköğretim Okulu ve Esenler maçlarında sahte oyuncu iddiası ile bu kararı veren İstanbul Futbol İl Temsilciliği, sarı-lacivertlilerin 6 puanını da sildi.

Başkan ‘komplo’ olduğunu iddia ediyor…
    Fenergücü Spor Kulübü’nün Başkanı ve Antrenörü Kenan Kasım Taştan, Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada, “bu iddiayı kabul etmediklerini ve İstanbul Futbol İl Temsilciliği’nin vermiş olduğu bu karara itiraz edeceklerini söyledi. Ellerinde belgeler olduğunu söyleyen Taştan, “biz asla bu işlerin içerisinde olmadık ve olmayız. Bu bize karşı kurulan bir komplodur ancak gerçekler er ya da geç ortaya çıkacaktır” dedi. Kenan Kasım Taştan’ın geniş açıklamalarını ise akşam saatlerinde sitemizde okuyabilirsiniz.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Neticede Fenerbahçe spor okullarının takımıdır. Haber anlamında değerlendirmiyorum ama kuruluş olarak Fenerbahçe'den bağımsızdır diyemeyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçeye bağlı bir küp olduğunu resmi sitesine girip anlayabiliyoruz.

Haberin tamamı buymuş.

İstanbul U13 Ligi, 10. grupta şampiyon olan Esenler temsilcisi Fenergücü’nün şampiyonluğu iptal edildi. Aynı grupta mücadele ettikleri Esenler ve Hasip Dinçsoy İlköğretim Okulu takımlarının itirazı üzerine, bu 3 takımın kendi aralarında oynadıkları maçları incelemeye alan İstanbul Futbol İl Temsilciliği, Fenergücü takımının bu maçlarda 3 sporcunun yaşıtlarına göre daha fizikli olduğu ve biyolojik yaşının büyük olduğu iddiası üzerine şampiyonluğu Hasip Dinçsoy İlköğretim Okulu’na verirken, Fenergücü takımının da 6 puanı silindi.

Esenler ve Hasip Dinçsoy takımları itiraz etti
    Kurulduğu 2010 yılından bu yana çok büyük bir çıkış yakalayan ve üst üste şampiyonluklar kazanan Esenler temsilcisi Fenergücü’nün, İstanbul U13 Ligi, 10. gruptaki şampiyonluğu iptal edildi. Fenergücü takımının Hasip Dinçsoy İlköğretim Okulu ve Esenler maçlarında sahte oyuncu iddiası ile bu kararı veren İstanbul Futbol İl Temsilciliği, sarı-lacivertlilerin 6 puanını da sildi.

Başkan ‘komplo’ olduğunu iddia ediyor…
    Fenergücü Spor Kulübü’nün Başkanı ve Antrenörü Kenan Kasım Taştan, Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada, “bu iddiayı kabul etmediklerini ve İstanbul Futbol İl Temsilciliği’nin vermiş olduğu bu karara itiraz edeceklerini söyledi. Ellerinde belgeler olduğunu söyleyen Taştan, “biz asla bu işlerin içerisinde olmadık ve olmayız. Bu bize karşı kurulan bir komplodur ancak gerçekler er ya da geç ortaya çıkacaktır” dedi. Kenan Kasım Taştan’ın geniş açıklamalarını ise akşam saatlerinde sitemizde okuyabilirsiniz.

yahu Fenerbahçe ye bağlı olsa adı Fenerbahçe olur, Fenergücü değil. Sen hiç şimdiye kadar Fenerbahçe'nin herhangi bir branşta Fenerbahçe'den başka isim kullandığını gördün mü ? ya da Fenerbahçe'nin resmi sitesinde böyle bir şey var mı ? onlar gönül bağıyla kurmuşlardır resmi olan bir bağ yok en azından 20 yıldır duymadım.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben resmi takımı mı dedim ? Aksine oraya "Resmi takımı mı bilmiyorum" yazmışım. Bu gibi klüpler ana klube futbolcu kazandırmak için açılır. Yani futbol okulu tarzında klüplerdir bunlar. Bizimde vardır böyle yan klüplerimiz, Beşiktaş'ında. Resmen bağlı olmasalar bile aralarında mutlaka bir bağ vardır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ben resmi takımı mı dedim ? Aksine oraya "Resmi takımı mı bilmiyorum" yazmışım. Bu gibi klüpler ana klube futbolcu kazandırmak için açılır. Yani futbol okulu tarzında klüplerdir bunlar. Bizimde vardır böyle yan klüplerimiz, Beşiktaş'ında. Resmen bağlı olmasalar bile aralarında mutlaka bir bağ vardır.
    hiçbir bağ yok diyorum. eğer var diyorsan birşey getir onun üzerinden konuşalım. böyle bir şey olsa Fenerbahçe'nin herhangi bir takımı şikeden ceza alsa şuan taraftar transfer değil bunu konuşuyor olurdu.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yahu 12-13 yaşındaki cocukların maçlarında şike mi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Neden olmasın. Ben ne sakallı adamları minik maçlarında oynarken gördüm. Kazanmanın olduğu yerde her türlü hile döner. Şikede bu hilelerden birisidir.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bütün takımlarımızın 1 Ocak doğumlu futbolcularını inceler istisnalar hariç ohooooo topçu kalmaz memlekette. Bizde az sakallı adamlarla oynamadık. Neden hep alt yaş gruplarında oyuncuların Ocak yarısı diğer aylarda doğmuş gözüküyor sanıyonuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Usul ve süresinden çok önce açıklanan savcılık mütalaası ile başlayan; dün itibarı ile Tahkim Kurulu kararları ile hayata geçirilen ve muhtemelen UEFA’nın kararlarıyla son bulacak olan, senaryosu önceden yazılmış süreç, işlemeye başlamış, başlatılmıştır.

19 maç iddiası ile başlayan bu oyun, geri adım atıla atıla önce 13 maça sonra 8-9 maça şimdi de 3-4 maça inmiştir.

Polis fezlekesine dayanarak, iddianameye dahi girmemiş birtakım iddialar üzerinden oluşturulan kurul raporları ile Türk spor hukukuna ihanet edercesine, başkan ve yöneticilerimizi suçlayanlar; 19 maçta şike olduğu yolunda -kendilerinin dahi inanmadığı iddiaların- değiştirilmesinden, azaltılmasından utanç duymamış, özerk spor hukukunu, özel yetkili savcıların mütalaalarına dayandırmayı zul addetmemişlerdir.

Şimdi sıra bu süreci hazırlayanların başta da planladığı üzere UEFA Disiplin Kurulu’ndadır. Kamuoyu görecektir ki, birkaç gün içerisinde önceden tasarlanan pazarlıklar ve bunun sonucu olan süreç an be an bu şekliyle hayata geçirilecektir. Ve ’Fenerbahçe’ adı altında Türk Futbolu feda edilecektir.

Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun defalarca anlatmaya, uyarmaya çalıştığının aksine, mevcut yasalarda günü kurtarmaya yönelik değişiklikler yapanlar; Fenerbahçe taraftarına şirin gözükme pahasına, Fenerbahçe’yi ve Türk futbolunu lekelemeye kalkanlar, bir gün mutlaka kamuoyu ve yargı önünde bunun hesabını vereceklerdir.

Kulüplerle kişileri ayırmak gibi evrensel spor hukuku ilkeleri ile bağdaşmayan çözüm önerilerinin neden bu kadar süratle hayata geçirildiği aşikardır, milyonların malumudur…

Ne üzücüdür ki bu önerinin sahipleri, kamuoyunu dahi bu yönde etkilemekten kaçınmamışlardır. Gelinen noktada; yöneticilerimiz savunmasız bırakılmış ve haksızca lekelenmiştir.

Bu önerileri hayata geçirenlerin gerekçeleri de hazırdır; "Onlar Fenerbahçe’yi kurtarmıştır." Ancak aslında bu durumun ve gerçeğin böyle olmadığı, çok yakında UEFA kararlarıyla tüm kamuoyu tarafından görülecektir.

Fenerbahçe Spor Kulübü ve onu her platformda destekleyen milyonlar olarak; dik duruşumuzun kaynağı olan, adil yargılanma ve savunma hakkımız tahtında 19 maçta şike ve teşvik olduğu iddialarının, neden ve nasıl 3 maça indiğini ve bu 3 maçın da hangi pazarlıklar sonucunda olmazsa olmaz şeklinde hayata geçirildiği, ivedilikle açıklanmalıdır.

Nasıl olur da kurul raporlarında basit bir şüpheden öteye geçmeyen iddialar, cezaya neden olacak şekilde kabul görmektedir? Bir futbolcunun özel hayatında, futbol dünyasından tamamen uzak kişilerle yaptığı konuşmaları delil olarak kabul edenler, bunun gerekçelerini kamuoyuna açıklamak zorundadır.

Kurullarda göreve başlamadan önce, bilirkişi edasıyla yorum yapanlar, ’Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım Operasyonu’ için sipariş edilen 6222 sayılı yasanın imal sürecine bizzat katılmakla kalmamış; şu an da ’Kurul Üyesi’ sıfatıyla karar merciinde yer almaktadırlar. Bu kişiler, gereğini yapmadığı takdirde, kulübümüz, bu kişileri kamuoyuna sunmaktan kaçınmayacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kavgaya çekilmek istendiği aşikardır.

Bu ana kadar, bu kavgadan kaçınmamızın tek nedeni, Türk Futbolunun uğraması muhtemel zararlardı. Sayın Başkanımıza, Yöneticilerimize ve taraftarımıza yönelik bu eylem ve tasarrufları yakından takip etmekteyiz.

Açıkça ifade etmeliyiz ki, sabrımız taşmak üzeredir.

Gelinen noktada, camiamız ve spor kamuoyu, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne karşı hukuk dışı yolları tercih edenlerle, her yerde ve her tür bedeli göze alarak savaşmaya hazırdır.

Unutulmamalıdır ki Fenerbahçe darağacında değildir; Unutulmamalıdır ki Fenerbahçe son sözünü henüz söylememiştir.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Uefa'nın kararından haberleri oldu herhalde ya da tebliğ edildi. Bir başka ihtimal muhtemel ceza / men durumunun alt yapısı hazırlanıyor. Açıklamada çok fazla muallak söylem var, ya herro ya merro denilecekse isim de verilsin, kamuoyu aydınlatılsın.

11 ay geçmiş, sabır daha yeni taşıyorsa biraz geç kalmışlar sanki. Dananın kuyruğu koptu kopacak..

Son olarak madem ki Fenerbahçe'nin üzerinden bir oyun oynanıyor - ki bende buna inanıyorum - Cas davası niye geri çekildi diye sormadan edemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ey yönetim geçti artık geçti.. bu zamana kadar neredeydin ? CAS davasını niye çektin ? nedir o menfaatler , bir tek biz mi göremiyoruz ? (ülkende yerden yere vurulurken sen ülke menfaati dedin kapattın olayı) Perşembe alınacak tahkim kararı ertesi Pazartesi niye alındı ? niye o kararlar değişti ? sen niye izleyici oldun ? son zamanlarda yaptıkların ve yapamadıkların ile sınıfta kaldın yönetim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

UEFA kararı ne zaman açıklıyor belli değil mi hala ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Geç olsun güç olmasın diye yorum getirmek isterdim ama geç oldu.

Etik Kurulunun raporu ve raporun onaylanması ile Şekip Mosturoğlu'na haklı/haksız şikeci damgası vurdular. Fenerbahçe cephesine göre böyle birşey yoktu ama kimse sesini çıkarmadı. Nasıl böyle bir karar çıkar diye ortalığı yıkmadı. Bu sadece mevcut süreçteki bir örnekti.

Artık bazı şeylerin istenildiği gibi olmayacağını görünce bari olmadan biz diyeceğimizi diyelim anlayışıyla yayınlandığını düşünüyorum.

Gelinen noktada, camiamız ve spor kamuoyu, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne karşı hukuk dışı yolları tercih edenlerle, her yerde ve her tür bedeli göze alarak savaşmaya hazırdır.
    Ayrıca böyle açıklamalar bir spor kulübüne yakışmıyor. Her yerde her tür bedeli göze alarak...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

"Valla milli güvenlik kurulu bile Fenerbahçe yönetim kurulu kadar ülke menfaatini düşünmüyor bizimkiler sabah akşam ülke menfaatiyle yatıp kalkıyorlar" diye yazmış biri, paylaşayım ve altına imzamı atayım dedim.

Yemin ediyorum 2-2 Bursa haberinden sonra Fenerbahçe tarihindeki en büyük saflık bu davanın -Cas- çekilmesidir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri