Fenerbahçeye bağlı bir küp olduğunu resmi sitesine girip anlayabiliyoruz.

Haberin tamamı buymuş.

İstanbul U13 Ligi, 10. grupta şampiyon olan Esenler temsilcisi Fenergücü’nün şampiyonluğu iptal edildi. Aynı grupta mücadele ettikleri Esenler ve Hasip Dinçsoy İlköğretim Okulu takımlarının itirazı üzerine, bu 3 takımın kendi aralarında oynadıkları maçları incelemeye alan İstanbul Futbol İl Temsilciliği, Fenergücü takımının bu maçlarda 3 sporcunun yaşıtlarına göre daha fizikli olduğu ve biyolojik yaşının büyük olduğu iddiası üzerine şampiyonluğu Hasip Dinçsoy İlköğretim Okulu’na verirken, Fenergücü takımının da 6 puanı silindi.

Esenler ve Hasip Dinçsoy takımları itiraz etti
Kurulduğu 2010 yılından bu yana çok büyük bir çıkış yakalayan ve üst üste şampiyonluklar kazanan Esenler temsilcisi Fenergücü’nün, İstanbul U13 Ligi, 10. gruptaki şampiyonluğu iptal edildi. Fenergücü takımının Hasip Dinçsoy İlköğretim Okulu ve Esenler maçlarında sahte oyuncu iddiası ile bu kararı veren İstanbul Futbol İl Temsilciliği, sarı-lacivertlilerin 6 puanını da sildi.

Başkan ‘komplo’ olduğunu iddia ediyor…
Fenergücü Spor Kulübü’nün Başkanı ve Antrenörü Kenan Kasım Taştan, Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada, “bu iddiayı kabul etmediklerini ve İstanbul Futbol İl Temsilciliği’nin vermiş olduğu bu karara itiraz edeceklerini söyledi. Ellerinde belgeler olduğunu söyleyen Taştan, “biz asla bu işlerin içerisinde olmadık ve olmayız. Bu bize karşı kurulan bir komplodur ancak gerçekler er ya da geç ortaya çıkacaktır” dedi. Kenan Kasım Taştan’ın geniş açıklamalarını ise akşam saatlerinde sitemizde okuyabilirsiniz.