1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün Show haberi izlerken Platini'nin elimizde yüzlerce delil var.Kendi ceza kurulumuzla bir karar vericeğiz diye bir açıklaması olmuş.Uefa'dan iç açıcı bir sonuç çıkıcağını nedense sanmıyorum.Bizim TFF gibi çıkıpta şike sahaya yansımadı diyip ceza vermez.O deliller ne bilmiyorum ancak Uefa bir takım men cezaları vericek diye düşünüyorum.Umarım sadece hak edene verir ve milli takım ve diğer kulüplere yansımaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Umarım sadece hak edene verir ve milli takım ve diğer kulüplere yansımaz.
    Normal süreci değerlendirdiğimizde adı geçen takımların ceza alması gerekiyor. Görmedim, duymadım yapan federasyonunda görevini terk etmesi gerekiyor.

Ülkenin tamamına ceza gelirse de buna sebep olanları eleştiririm ama o kadar üzülmem. Neticede Türk futbolundaki takımların temiz olduğunu söyleyemeyiz. Bugün temiz olan geçmişte kirliydi, geçmişte temiz olan bugün kirli görünüyor.

En azından bu tarz bir durumdan sonra, hiç sanmasam da, herkes ayağını denk alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ceza gelmesin diye Şenes Erzik'e ciddi bir baskı varmış ve eski defterlerin ortaya dökülmesi gündemdeymiş.

Ne kadar eski defter varsa ortaya dökülsün. Hatta başına iş açılmasın diye sessiz kalan Galatasaray yönetimini de Allah'ın şaşırtmasını ve sert çıkışlarını yapmasını diliyorum.

Bu sayede ortama ters düşecekleri için şu 1 milyon paranın nereye gittiğini belgeleriyle öğreniriz.

Mesaj Yetkileri