-
08.Haziran.2012, 00:51
@Walter Sakana
yok ağabey senin mesajından alıntı yapıp , genel sordum zaten , size direk bir soru yöneltmedim , ben Fenerbahçe şike yapmamıştır , teşvik vermemiştir demiyorum aynı şekilde diğer takımlar için de demiyorum , hepsi yapmıştır , kim tertemiz olduğuna inanıyorsa kusura bakmasın ama çok saftır benim gözümde , zaten oralara gelebilmiş , o kadar parayı kazanmış insanların temiz insanlar olduğuna inanmak da yanlış.
Benim umrumda olan şey adalet , Aziz Yıldırım bize layıkıyla hizmet etti , Türk sporuna en büyük hizmetleri yapan başkan hatta , bu yasayı çıkarttıran , kulüpler birliğinde küçük kulüplerin haklarını koruyan bir adam.Parasını nasıl kazanmıştır bugüne kadar bilemem ama bunları yaptı.
Bu adam belli ki birilerinin kuyruğuna bastı ve günah keçisi ilan edildi , ben buna kızıyorum.İnsanların bu kadar kolay harcanabilmesini aklım almıyor , bir de geçen sene alınan şampiyonluk var ki erasmusta her gün formamızı giyip internetten , buz gibi polonyada ter içinde izlediğimiz maçlar.
Başkan , Galatasaray'ın maçını , bak bak onlar da yaptı diye göstermedi , şu maça bak , bir de bizim maçlarımıza bak , ortada doğru düzgün kanıt yok , gerçekten yok , dolambaçlı , şüpheli konuşmalar var , tarla , bilmemne ee ? farzedelim ki bunlar şike konuşması olsun , kabul edelim , yine de ceza veremezsin.Maçları izliyorsun bir şey yok , bana karşı kullanabileceğinizden daha fazlasını belki diğer kulüplere kullanabilirdiniz ama bana dolayısıyla Fenerbahçe'ye kullanıyorsunuz demek için izletildi o maçlar.
Çünkü bize karşı kullanılmasının altında bir neden var , ne olduğunu cidden bilmiyorum , kimse bilemez , belki de hiç öğrenemeyiz , sadece varsayımda bulunabiliyoruz.Adaletsizlikle mücadele etmeye çalışıyoruz , adalet kimin elinde ? E doğal olarak millet oraya yöneltiyor tepkisini.
Siyasi olaylara karşı koyun olmamızla ilgili söylediklerinize bir cevap vermek istiyorum.Siyasi olaylara karşı gelmek için bir çatı altında toplanmak gerekiyor ve maalesef ne güçlü bir sivil toplum kuruluşumuz , ne de bir muhalefet partimiz var , ne başka bir şey , bu hükümet için söylemiyorum herhangi bir otoriter hükümete , toplu halde tepki verilebilecek bir oluşumumuz maalesef ülkede bulunmuyor.İnsanların içindeki futbol ve takımına olan sevgi böyle bir olayda , insanları bir araya getirip ortak bir paydada hareket etmesini sağladı , keşke böyle bir olayla olmasaydı ama böyle oldu.
İyi akşamlar.
Mesaj Yetkileri