Sayfa 360 / 483 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon
10,771 ile 10,800 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Mehmet Demirkol bugün programda çok güzel birşey söyledi yazayım dedim.

" Eğer bir takımı Avrupa'dan men ediyorsanız, kendi liginde oynamasına nasıl izin verebilirsiniz ? Bu karar evrensel değil mi ? Neden Avrupa'da oynayamazken liginde oynayabiliyor ? "
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Corpus View Post

" Eğer bir takımı Avrupa'dan men ediyorsanız, kendi liginde oynamasına nasıl izin verebilirsiniz ? Bu karar evrensel değil mi ? Neden Avrupa'da oynayamazken liginde oynayabiliyor ? "
    Çünkü bizim ligimizde o kararı verebilecek bir federasyon yok.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu soruyu Aykut Kocaman taa geçen yaz Şampiyonlar Ligi'nden men edilmemiz kararı çıktığında düzenlenen basın toplantısında sormuştu . " Eğer Şampiyonlar Ligi'nde yoksak , neden Türkiye Ligi'nde varız ; yok eğer Türkiye Ligi'nde varsak , neden Şampiyonlar Ligi'nde yokuz ?" şeklinde.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ya bu akşam ya 17 si ya da haftaya çarşamba açıklayacakmış UEFA kararını. Net bi tarih vardı ama tam hatırlayamadım

Edit : Heh buldum haberi. Haftaya Çarşamba açıklanacakmış.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

20sinde acıklanacak.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Corpus View Post

Fenerbahçe taraftarı olarak ilk günden beri bunun yanıtını istiyoruz, şike yaptıysak düşürün bizi diyoruz, ne yönetimimiz bu kararı alıyor nede federasyon valla yazık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

NTV ‏@ntv
    SON DAKİKA... 'Şike savcısı' Mehmet Berk'in özel yetkisi alındı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım'ın dediği gibi 'Tüm Türkiye Bu Komediyi Seyretsin!'

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    NTV ‏@ntv
    SON DAKİKA... 'Şike savcısı' Mehmet Berk'in özel yetkisi alındı
    Cornu'dan sonra o da gitti. İş işten geçtikten sonra pek bir önemi yok.
    Not: Yine de tebrikler, süreç boyunca görev adamları, görevlerini en iyi şekilde ihya etti.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

zaten davaya artık o bakmıyordu. başka biri devralmıştı , unuttum ismini. ama adamın neden alındı ki yetkileri ? bir mesaj olabilir
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Bunu da Fenerbahçe lobisi sağlamıştır Ulan ne gücümüz varmış be masa başında.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şimdi işin nedenini ayrı konuşmak gerekir ama görev değişikliğinin nedenini belirtmekte fayda var. Durup dururken değil HSYK'nın kararnamesi ile görev değişikliği meydana geldi. Bu kararname diğer savcılar içinde görev değişikliği içeriyor.

Buradan şunu anlıyorum ki eğer bu dava siyasi olsaydı savcının yetkisi alınmazdı. Çünkü ergenekon davalarına bakan herkes başsavcıvekili olmuş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Siyasi diyenler simdi bunada kilif uydururlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Şimdi işin nedenini ayrı konuşmak gerekir ama görev değişikliğinin nedenini belirtmekte fayda var. Durup dururken değil HSYK'nın kararnamesi ile görev değişikliği meydana geldi. Bu kararname diğer savcılar içinde görev değişikliği içeriyor.

Buradan şunu anlıyorum ki eğer bu dava siyasi olsaydı savcının yetkisi alınmazdı. Çünkü ergenekon davalarına bakan herkes başsavcıvekili olmuş.
    Ben de buradan şunu anlıyorum ki Türkiye'de birden fazla siyasi güç var. Ve çok açık olaylar söylemeye dilim varmıyor benim gündemin de ana öğesi zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

davanın siyasi olduğunu kabul etmeyen var hala. 11 ayda anlatamadık 1 mesajla hiç anlatamayız
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ben de buradan şunu anlıyorum ki Türkiye'de birden fazla siyasi güç var. Ve çok açık olaylar söylemeye dilim varmıyor benim gündemin de ana öğesi zaten.
    Aslında ironi yapmaya çalıştım ama yaşlanıyorum. Elime yüzüme bulaştırdım.

Cornu istifa etti. Belki Uefa'da sürekli istifa oluyordur ama biz bunlardan çoğu zaman habersizdik. Bugün haberimiz oluyorsa tek nedeni şike soruşturmasıdır.

Yine HSYK ya da YAŞ kararlarını takip edip görev değişikliği olanlarla ilgilenmedik. Bugün bu haberler ilgilimizi çekiyorsa nedeni şike soruşturmasıdır.

Özetle; bu kişilerin dava ile ilgili olmalarıdır.

Bu yüzden bu kişilerin başına gelecek her şeyi Fenerbahçe'ye bunu yaparsanız sonunuz böyle olur noktasına taşımamak lazım.

Bu yüzden bu kişilerin başına gelen iyi bir olayı bile kötü gibi görmemek lazım.

Bu yüzden sürekli yerden yere vurduğumuz taraflı medyanın sanki görevlerinden alınmışlar, daha aşağı bir kademeye götürülmüşler gibi yaptıkları haberlere inanmamak lazım. Çünkü bunlar taraflıydı.

Efendim yanlış biliyorsam birileri beni düzeltsin ki yarın dost meclisi dışına çıktığımda rezil olmayayım. Savcı Berk görev değişikliği ile daha üst kademeye yükselmiştir. Yani sanki şike soruşturmasında hatalıymışta ceza almış gibi algılamayalım.

İroniyi neden yüzüme gözüme bulaştırdım çünkü anlaşılmadığına göre beceremedim. Ergenekon olsun, bu soruşturmadakiler olsun kademe atlıyorsa siyasi bir el var demektir.

Ben zaten siyaset hiç yoktur demedim. Sadece siyasetin varlığı yapılan diğer hataları örtmez dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    davanın siyasi olduğunu kabul etmeyen var hala. 11 ayda anlatamadık 1 mesajla hiç anlatamayız
    Davanın siyasi olduğunu kabul etmemekten ziyade davanın tertemiz futbolu temizlemek için açılmış kusursuz bir dava olmasını istiyorlar. Dolayısıyla Hasan Çetinkaya ve Seyit İçgül olayları, "kuzen" kelimesinin "kuzey" olarak algılanması gibi rezillikler, davanın siyaset ve siyasilerle ilgisi bu algıyı bozabilecek olaylar. O yüzden göz önünde olan şeyi görmemek, hatta gerekirse gördüğünü de inkar etmek gayet iyi bir seçenek.

Özel yetkililerin kim oldukları neye hizmet ettikleri, birbirine çok yakın iç içe geçmiş iki malum grubun arasındaki iddia edilen sürtüşmeler, özel yetkili savcılıkların gerekliliği konusundaki tartışmalar falan onlar için kompleks ve düşünme gerektiriyor. Her şeyin aslında "tapeler de mi yalan " cümlesinde tıkanması yetersizlik gibi dursa da aslında gayet kullanışlı.

"dava siyasi = şike yok" veya "şike var = dava temiz" anlayışı da bunlardan biri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Aslında ironi yapmaya çalıştım ama yaşlanıyorum. Elime yüzüme bulaştırdım.

Cornu istifa etti. Belki Uefa'da sürekli istifa oluyordur ama biz bunlardan çoğu zaman habersizdik. Bugün haberimiz oluyorsa tek nedeni şike soruşturmasıdır.

Yine HSYK ya da YAŞ kararlarını takip edip görev değişikliği olanlarla ilgilenmedik. Bugün bu haberler ilgilimizi çekiyorsa nedeni şike soruşturmasıdır.

Özetle; bu kişilerin dava ile ilgili olmalarıdır.

Bu yüzden bu kişilerin başına gelecek her şeyi Fenerbahçe'ye bunu yaparsanız sonunuz böyle olur noktasına taşımamak lazım.

Bu yüzden bu kişilerin başına gelen iyi bir olayı bile kötü gibi görmemek lazım.

Bu yüzden sürekli yerden yere vurduğumuz taraflı medyanın sanki görevlerinden alınmışlar, daha aşağı bir kademeye götürülmüşler gibi yaptıkları haberlere inanmamak lazım. Çünkü bunlar taraflıydı.

Efendim yanlış biliyorsam birileri beni düzeltsin ki yarın dost meclisi dışına çıktığımda rezil olmayayım. Savcı Berk görev değişikliği ile daha üst kademeye yükselmiştir. Yani sanki şike soruşturmasında hatalıymışta ceza almış gibi algılamayalım.

İroniyi neden yüzüme gözüme bulaştırdım çünkü anlaşılmadığına göre beceremedim. Ergenekon olsun, bu soruşturmadakiler olsun kademe atlıyorsa siyasi bir el var demektir.

Ben zaten siyaset hiç yoktur demedim. Sadece siyasetin varlığı yapılan diğer hataları örtmez dedim.
    Olaya hiç bu yönden bakmadım. Benim anladığım sonuçta bu adamın özel yetkileri alındı. Yani bilmem ne maddesine göre örgüt yaratıp istediğini yıllarca içeride tutamayacak. Emin olmamakla beraber boldlu kısımda büyük ihtimalle yanılıyorsun. Artık sıradan bir savcı Berk bildiğim kadarıyla.

edit. Üst üste mesajlar için kusura bakmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

"Şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savcı Mehmet Berk özel yetkileri alınarak Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcıvekilliğine..."

Savcıyken başsavcıvekilliği oluyorsa yükselmiş oluyor sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Benimde bildiğim kadarıyla protokolde başsavcı ve tayfası diğerlerinin üstünde yer alıyor. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Sonuç olarak baktığımızda HSYK 1961 anayasası ile oluşturuldu. 22 asıl üyeden oluşuyor. Başkanları Adalet Bakanıdır. Adalet Bakanının müşteşarı kurulun doğal üyesidir. Geriye kalan 20 üyeyide Cumhurbaşkanı seçer. Burada yer alacak kişilerin bağımsız, siyasetten uzak olduğunu söylemek bana doğru gelmiyor. Adalet Bakanı ve Cumhurbaşkanı ortaklığı...

Böyle bir kurulun yapacağı değişiklik kararları da ona göre olacaktır. 2000 binden fazla kişinin görev yeri değişti.

İşlerini iyi yapanlar ödüllendirildi kimisinin istediği görev yeri verildi kimisine de ceza kesildi. Bu işler böyledir. O yüzden karşılaştığımızda aaaaa siyasiymiş dememek lazım. Gün aydınlandı.

Nesil
    2006

CHP Bolu Milletvekili açıklamış neden siyasi olduğunu....

http://www.youtube.com/watch?v=a00zt...layer_embedded

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    CHP Bolu Milletvekili açıklamış neden siyasi olduğunu....

http://www.youtube.com/watch?v=a00zt...layer_embedded
    bu videoyu her sayfaya koyacaksın ki; millet bunu izleyerek yorum yapsın.

Nesil
    2007

İlk 2.5 dklik kısmını izledim, adamın sorduğu her soru daha önce soruldu diye bıraktım. Cevapları da daha önce verildi. Siz beğenmediniz o ayrı.

Davanın siyasi olup olmadığıyla ilgilenmiyorum bence değil zaten(işi gücü yok milletin bir spor klübüyle uğraşmaz) ama Türkiye'de olay şu benim anladığım(biraz siyasete kaçacak ama yumuşatalım). İki ana grup var Türkiye'de, hangileri olduğunu biliyorsunuzdur. Biri iktidara geçerse her kilit pozisyonu tutuyor her yere kendi adamlarını geçiriyor ve diğer grubu eziyor. Bunun için yapacak birşey yok(çünkü iktidara gelirken kendi gruplarına birşeyler veriyorlardır, nasıl iktidar olacaklar), bugün bir grup iktidarda diğerleri çekmek zorunda ta ki diğer grup iktidarı alana kadar. Onlar da iktidar olunca yapacakları şeyleri biliyoruz. Zihniyet değişmeyecek.

Anlatmak istediğim, mahkeme onlarınmış davayı onlar yönetiyormuş falan filan. En basitinden tabii ki adamlar seçimden önce böyle bir olaya girişmez. Emniyetden duyum almışlardır seçimden sonrayı bekleyin denmiştir, emniyet hayır diyecek hali yok. Adamlar kendi zararlarına olacak birşeyi neden yapsınlar ki? Saçma sorular ama bir spor klübüyle de uğraşmazlar bence abartmayalım.

Şu an Türkiye'de yönetilmeyen yer yok dolayısıyla siyasi olmayan birşey de yok, o zaman her davaya her olaya siyasi bu zaten boşver herkes suçsuz diyelim olsun bitsin. Belli grup mutlu belli grup değil orasına girmeyelim. Bence bu bizim ülkeye de özel değil. Elinde gücü olan yönetir, zamanında Hitler'in Almanya'yı nasıl yönettiğini okuyoruz. Putin kaç yıldır Rusya'nın başında, güçlerini sonuna kadar kullanmıyor mudur, kullanıyordur bence çok da Rusya'yı takip etmiyorum ama.
    Last edited by Gncl1905 : 13.Haziran.2012 at 23:11

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    İlk 2.5 dklik kısmını izledim, adamın sorduğu her soru daha önce soruldu diye bıraktım. Cevapları da daha önce verildi. Siz beğenmediniz o ayrı.

Davanın siyasi olup olmadığıyla ilgilenmiyorum bence değil zaten(işi gücü yok milletin bir spor klübüyle uğraşmaz) ama Türkiye'de olay şu benim anladığım(biraz siyasete kaçacak ama yumuşatalım). İki ana grup var Türkiye'de, hangileri olduğunu biliyorsunuzdur. Biri iktidara geçerse her kilit pozisyonu tutuyor her yere kendi adamlarını geçiriyor ve diğer grubu eziyor. Bunun için yapacak birşey yok(çünkü iktidara gelirken kendi gruplarına birşeyler veriyorlardır, nasıl iktidar olacaklar), bugün bir grup iktidarda diğerleri çekmek zorunda ta ki diğer grup iktidarı alana kadar. Onlar da iktidar olunca yapacakları şeyleri biliyoruz. Zihniyet değişmeyecek.

Anlatmak istediğim, mahkeme onlarınmış davayı onlar yönetiyormuş falan filan. En basitinden tabii ki adamlar seçimden önce böyle bir olaya girişmez. Emniyetden duyum almışlardır seçimden sonrayı bekleyin denmiştir, emniyet hayır diyecek hali yok. Adamlar kendi zararlarına olacak birşeyi neden yapsınlar ki? Saçma sorular ama bir spor klübüyle de uğraşmazlar bence abartmayalım.

Şu an Türkiye'de yönetilmeyen yer yok dolayısıyla siyasi olmayan birşey de yok, o zaman her davaya her olaya siyasi bu zaten boşver herkes suçsuz diyelim olsun bitsin. Belli grup mutlu belli grup değil orasına girmeyelim. Bence bu bizim ülkeye de özel değil. Elinde gücü olan yönetir, zamanında Hitler'in Almanya'yı nasıl yönettiğini okuyoruz. Putin kaç yıldır Rusya'nın başında, güçlerini sonuna kadar kullanmıyor mudur, kullanıyordur bence çok da Rusya'yı takip etmiyorum ama.
    Son cümlesinide dinlemeni tavsiye ederim...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    hangi sorunun cevabı verildi ya?

bir biz göremedik galiba 1 yıl oldu.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

TFF Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu üyesi Arif Koşar: 3 ligimize üçlü destek paketi
    Parayı ilk bulan Lidyalılar değildir ama ilk kez kullanan onlardır. İslamiyet öncesinde kamdu adı verilen paralar kullanılıyordu. Türgişlerde Baga Tarkan kendi adına para bastıran ilk hükümdardır. Selçuklularda ilk bakır parayı 1. Mesut basmıştır. Osmanlılarda Orhan Bey döneminde akçe, Fatih döneminde altın kullanılmıştır. Kaime adı verilen para Abdulmecit zamanında kullanıldı. Arada Napolyon para para para dedi.

Şimdi de para için ahlaksızlıklara öyle güzel göz yumuluyor ki eminim para için bu kadar çaba gösteren tarih insanları bu durumu görseydi göz yaşlarını tutamazdı.

Ee, para için attığı taklarla cimnastikte çığır açan bu kadar insan varken federasyonun bu katkılarını da spora yatırım görmek lazım.

Her şeyin cevabı var da Demirören'in desteklenmesinin izahatı yoktur. Varsın bir meclis üyeside bunu dile getirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte, terfi ettiği için siyasi zaten. Görevini başarıyla yaptı, terfi etti.

Aziz Yıldırım, mahkemeye savcı Berk'in de gelmesini, dinlenmesini istedi son olarak. Muhtemelen yeni görevi sebebiyle gelip dinlenilmesine gerek duymayacaklardır.

Deniz Feneri davasının savcılarının nasıl değiştirilip, üstüne sonra da bu savcılara soruşturma başlatıldığını, yeni savcıların, eski delilleri hiç incelemeden görüşü değiştirdiklerini gördük. Üstelik de, atamayı yapan, soruşturmayı açan merci hep aynı.

Şimdi ortada 30 klasörlük bir durum varsa ve başka savcı gelip, bu 30 klasör önemsizdir diyebiliyorsa, bu Özel Yetkili Mahkemeler, Özel Yetkili savcılar kendi düşüncelerini uygulayabiliyorlar diyebilirim. Yani savcı değiştiğinde davanın kaderi tamamen değişiyorsa, burada hukuksal bir mantıksızlık var gibi.

Aziz Yıldırım'ın pek çok talebi var ama değerlendirmeye alınmaz bile çoğu, Özel Yetkili Mahkemeleri kaldırmak diye yeni bir gündem çıktı ortaya, mahkeme davayı sonuçlandırmadan kalkmaz daha doğrusu, o kalkana kadar zaten bu dava sonuçlanır. Asıl yargılamanın şimdi başlaması gerekirken.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

-Bir hüzün söz konusu değil anladığım kadarıyla.
    Mehmet Berk :Canım, niye hayal kırıklığı olsun. Buradan doğuya gitmiyoruz. Onurumuzla çalıştık, onurumuzla gidiyoruz.

Yani diyor ki , doğuya gidenler , onuruyla gitmiyor , güzel kafa.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ve şike savcısı konuştu

HSYK tarafından özel yetkisi kaldırılarak Küçükçekmece Başasavcı Vekilliği’ne atanan Şike Savcısı Mehmet Berk, görev değişikliği için kendisinin başvurduğunu söyledi.

Radikal Gazetesi'nden İsmail Saymaz'a konuşan Berk şunları söyledi:

Berk, Gülen Cemaati’nin Şike Davası ile FB’ye ele geçirmek istediği iddiasına ilişkin, “Bunu duyunca üç gün boyunca güldüm” dedi.

Bizim bir aile hayatımız, yaşantımız var. Eşim geliyor eve, diyor ki, Mehmet ne zaman cemaatçi oldun, benim niye haberim yok? 12 yıllık evliyim ben. İnsanların aile hayatına bak, evine bak, düzenine bak; ne olacak? Bu kadar kolay mı insanlara yafta atmak ya? Bu ülke şöyle bir şey oldu: Ben torbacı adam alıyorum, uyuşturucu torbacısı, adam diyor ki, bu cemaat operasyonu. Fuhuştan adam alıyorum. afedersin kadın satıyor, diyor ki cemaat operasyonu. Ne olacak? Bunu dediğiniz zaman iş bitiyor.

Bu kararı bekliyor muydunuz?
    Bekliyordum.

Tenzili rütbe midir?
    Tenzili rütbe niye olsun, başsavcı vekili olduk.

Acaba Şike Davası ile ilgisi var mı?
    Bilemiyorum. Bu hususlarda pek bizim bilgimiz olmaz. Sadece dört yıllık süremiz doldu. Artık yorulduk da gerçekten. Hırpalandık. İtibarlı bir görev. Neyle alakası var yok, bilemem. İnsanlar yorum yapabilir.

Şike Davası ihtimali sadece benim aklıma gelmemiştir herhalde...
    O halde şunu da söyleyeyim: Bir yıl oldu Şike süreci. Allah aşkına, basında, kamuoyunda, kahve ortamında geyik dediğimiz o kadar çok şey yazıldı çizildi, bunlar doğru kabul edilip üzerinde yorumlar yapıldı ki, artık bir şey diyemiyorum. Bu süreçte yüzlerce haber çıktı. Haberlerin yüzde 90’ı yalan haberlerdi. O yüzden bir şey diyemiyorum

Varlığı iddia edilen bir çatışmanın unsuru olarak kabul edildi bu dava.
    Ben ilk duyduğumda güldüm bak, gülmekten bir tuhaf oldum. Afedersin, adi bir suç. Onunla ilgili verilere nasıl ulaştığımızı anlatmışız. Çeteyi takip ederken bulduğumuz şeyler. Onu bile getirdiler, nereye bağladılar? Ele geçiriyormuşuz da... Ya üç gün güldüm ben.

Cemaatin FB’yi ele geçirmek istediği...
    Biz de bunları yapıyormuşuz da... Ne bileyim İsmail bey, yorum yapmak istemiyorum. Kahvede söylediğin laf iki dakika sonra haber oluyor.

Talebinizin sebebi neydi? Sıkıldığınız için mi, Şike’den ötürü mü?
    Şike’den ötürü hiç yıprandığımızı düşünmedim. Benim için de zor bir süreçti. Kendim Fenerbahçeliyim. Çayını içtiğim, yemeklerini yediğim insanlar hakkımda işlem yapmak zorunda kaldım. Bunun üzüntüsü ayrı ama elinize bir iş geldiğinde gereğini yapmak ayrı. Yıprandığımı düşünmedim ama dört yıllık süre itibariyle artık yeterli. Biliyorsunuz adliyelerin kapatılması gündemde...
    Kaynak: http://www.sporaktif.com/haberdetay.asp?Newsid=186127

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bizim bir aile hayatımız, yaşantımız var.
    bunu diyen savcı Berk mi ? Can Arat'ın sevgilisiyle olan konuşmaları yayınlayınca Can Arat'ın ve o kızın ailesi olduğunu bilmiyor muydu kendileri ?

Mesaj Yetkileri