Aslında ironi yapmaya çalıştım ama yaşlanıyorum. Elime yüzüme bulaştırdım.
Cornu istifa etti. Belki Uefa'da sürekli istifa oluyordur ama biz bunlardan çoğu zaman habersizdik. Bugün haberimiz oluyorsa tek nedeni şike soruşturmasıdır.
Yine HSYK ya da YAŞ kararlarını takip edip görev değişikliği olanlarla ilgilenmedik. Bugün bu haberler ilgilimizi çekiyorsa nedeni şike soruşturmasıdır.
Özetle; bu kişilerin dava ile ilgili olmalarıdır.
Bu yüzden bu kişilerin başına gelecek her şeyi Fenerbahçe'ye bunu yaparsanız sonunuz böyle olur noktasına taşımamak lazım.
Bu yüzden bu kişilerin başına gelen iyi bir olayı bile kötü gibi görmemek lazım.
Bu yüzden sürekli yerden yere vurduğumuz taraflı medyanın sanki görevlerinden alınmışlar, daha aşağı bir kademeye götürülmüşler gibi yaptıkları haberlere inanmamak lazım. Çünkü bunlar taraflıydı.
Efendim yanlış biliyorsam birileri beni düzeltsin ki yarın dost meclisi dışına çıktığımda rezil olmayayım. Savcı Berk görev değişikliği ile daha üst kademeye yükselmiştir. Yani sanki şike soruşturmasında hatalıymışta ceza almış gibi algılamayalım.
İroniyi neden yüzüme gözüme bulaştırdım çünkü anlaşılmadığına göre beceremedim. Ergenekon olsun, bu soruşturmadakiler olsun kademe atlıyorsa siyasi bir el var demektir.
Ben zaten siyaset hiç yoktur demedim. Sadece siyasetin varlığı yapılan diğer hataları örtmez dedim.