1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

@Walter Sakana Siz ve geriye kalanlar nerede peki ? Şöyle birşey de var o mesajlar içinde 11 ve 15. mesajlarda bunlar gerçek Gs taraftarı degildir deniyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    @Walter Sakana Siz ve geriye kalanlar nerede peki ? Şöyle birşey de var o mesajlar içinde 11 ve 15. mesajlarda bunlar gerçek Gs taraftarı degildir deniyor.
    Benim SBS dönemime denk geldi ve evet onlar gerçek Gs taraftarı değildir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Benim SBS dönemime denk geldi ve evet onlar gerçek Gs taraftarı değildir.
    Bende öyle diyorum bunlar renkle ilgili şeyler degil ama burda herşey futbola taraftarlıga çekiliyor.Madem öyle deniyor sizde demissiniz manası ile koydum ben bunu.Yoksa benim görüsümde aynı bunun futbolla taraftarlıkla alakası yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    İlla bi açık bulup bi tartışma ortamı yaratmak mı istiyosun anlamadım ki. Demişsinki nerdeydiniz GS formalı kişiler Gabi abi de olayla ilgili en sık yazanların ordaki postlarını bulmuş buraya koymuş o olayda da ne dediğimizi görmen için. Ama inatla bi tahrik, bi Fenerbahçe'yi koruma falan. Burda ısrarla söylüyoruz rengi yok bu işin diye ısrarla birileri gelip olayı karıştırıyor.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    İlla bi açık bulup bi tartışma ortamı yaratmak mı istiyosun anlamadım ki. Demişsinki nerdeydiniz GS formalı kişiler Gabi abi de olayla ilgili en sık yazanların ordaki postlarını bulmuş buraya koymuş o olayda da ne dediğimizi görmen için. Ama inatla bi tahrik, bi Fenerbahçe'yi koruma falan. Burda ısrarla söylüyoruz rengi yok bu işin diye ısrarla birileri gelip olayı karıştırıyor.
    Benim en başta ne dedigimi görseydin (yada anlasaydın)bu gereksiz mesajı atmazdın.Ben en başta bunun taraftarlıkla alakası yok dedim ancak mesajım farklı yerlere çekildi ve muhabbet gereksiz şekilde uzadı.

Mesaj Yetkileri