Sayfa 206 / 578 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
6,151 ile 6,180 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    böyle bir yaklaşımın size nasıl hissettirdiği , zerre umrumda değil.
    Benim söylediklerim umurunda olmasa alıntı (6145. mesaj) yapmazsın. Bu anlayışla bu olayları yapabilecek potansiyelde olduğunu gösteriyorsun. Yarın seni de Fenerbahçeliden saymayacaklar gün geçtikçe taraftar sayısı azalıyor.

titates1'den bağımsız olarak konuyla ilgili görüşlerime devam edersem, bir olay çok nadir görülürse onu bir yere bağlamayazsın. Sürekli oluyorsa o yerin içine işlemiş demektir. Tüm taraftar gruplarının eğitim seviyesi düşük, taraftarlık kültürü yerine şiddet kültürünü ortaya çıkaran bir yapısı var.

Her şiddet olayında bir taraf "mutlaka vardır bir sebebi", "yok bunu yapanlar bize mal edilemez", "uyarıcı - tepki bağı var" diyor; diğer taraf kahrolsun bunlar diyor.

Rolleri değişmekten bıkmadık mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Suat KILIÇ ?@GSB_SuatKilic

TT Arena Stayumu ile ilgili olarak "Emredersek yaparlar" dediğime ilişkin haberler TAMAMEN gerçek dışıdır...

Suat KILIÇ ?@GSB_SuatKilic

Bu konuda bir soruya muhatap olmadığım gibi bu yönde bir cevap da vermedim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İki seçenek var olası tepkilerden dolayı geri vites yaptı yada yalan haber. Bana ilki daha mümkün geliyor sonuçta potansiyel oy kaybı bunlar hep.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Benim söylediklerim umurunda olmasa alıntı (6145. mesaj) yapmazsın. Bu anlayışla bu olayları yapabilecek potansiyelde olduğunu gösteriyorsun. Yarın seni de Fenerbahçeliden saymayacaklar gün geçtikçe taraftar sayısı azalıyor.

titates1'den bağımsız olarak konuyla ilgili görüşlerime devam edersem, bir olay çok nadir görülürse onu bir yere bağlamayazsın. Sürekli oluyorsa o yerin içine işlemiş demektir. Tüm taraftar gruplarının eğitim seviyesi düşük, taraftarlık kültürü yerine şiddet kültürünü ortaya çıkaran bir yapısı var.

Her şiddet olayında bir taraf "mutlaka vardır bir sebebi", "yok bunu yapanlar bize mal edilemez", "uyarıcı - tepki bağı var" diyor; diğer taraf kahrolsun bunlar diyor.

Rolleri değişmekten bıkmadık mı?

ben fikrimi söylerim , alıntı yapar sana karşı da fikrimi söylerim , senin bu konudaki fikrimi umursamıyorsam onu da söylerim yine çarpıtmaya başlama istersen mesajı ?

önceki mesajlarıma da bakın eğer böyle bir olay gerçekse , kahretsin onları ama yoksa da yapanları kahretsin diyorum kimse farklı birşey söylemiyor , bizden değiller tabiki de bizden değiller okumuş etmiş adamlarız kalkıp insanlara mı saldırıcam ama şöyle de bir gerçek var polisler okumuş etmiş değiller , karısının , kızının yanında insanlara hatta çocuklara saldırabiliyorlar onları cidden hiç umursamıyorum

ne olayı savunuyorum , ne oradaki insanları savunuyorum , Fenerbahçelilerden kimse de kalkıp helal olsun iyi ki yapmışlar demiyor , napalım gidip adamları bulup size mi getirelim , ne istiyorsunuz yani ? ne dememizi bekliyorsunuz ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lefter Fenerbahçeli'dir. Buradan bakarak o kişilerin Fenerbahçe'li olmadığını anlayabiliriz. Polise , insanlara saldırmakta helallik bir şey değil küfürlük neyse devamını getiremem kurallar var.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by attirson View Post
    .Geçen sene 16-17 yaşındaki çocukları Florya'da dövüyorken Gs formalı kişiler nerdeydiniz ?
    İşte buradalar:

Spy.94: http://forum.turksportal.net/vb/show...53#post1895653
    Revolution: http://forum.turksportal.net/vb/show...84#post1895684
    DisCo: http://forum.turksportal.net/vb/show...88#post1895988
    uAburak89: http://forum.turksportal.net/vb/show...17#post1896517
    Nedvedmania: http://forum.turksportal.net/vb/show...02#post1896102

Seçmeceymiş gibi olmasın, bugün de yazanların mesajlarını aldım sadece. Konunun linki:
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=94157

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Lefter Fenerbahçeli'dir. Buradan bakarak o kişilerin Fenerbahçe'li olmadığını anlayabiliriz. Polise , insanlara saldırmakta helallik bir şey değil küfürlük neyse devamını getiremem kurallar var.
    polise , insanlara durduk yere saldıran bütün herkes şerefsiz , adidir Allah belalarını versin ilk mesajımda da yazdım , hatta 15-16 yaşındaki voleybolcular laf attıysa bile aynı şekilde hiç farketmez.

Ama bu ülkenin polisi gelip bana durduk yere saldırırsa , ben de ona saldırırım kimse kusura bakmasın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeliler'in de değişimi hemen belli olmuş

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

@Walter Sakana Siz ve geriye kalanlar nerede peki ? Şöyle birşey de var o mesajlar içinde 11 ve 15. mesajlarda bunlar gerçek Gs taraftarı degildir deniyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

polise , insanlara durduk yere saldıran bütün herkes şerefsiz , adidir Allah belalarını versin ilk mesajımda da yazdım , hatta 15-16 yaşındaki voleybolcular laf attıysa bile aynı şekilde hiç farketmez.

Ama bu ülkenin polisi gelip bana durduk yere saldırırsa , ben de ona saldırırım kimse kusura bakmasın.
    Final maçında oradaki her polis size saldırmış mıydı ? Polis arabalarını patlatanlar masum insanların canına da kıyabilirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@Walter Sakana Siz ve geriye kalanlar nerede peki ? Şöyle birşey de var o mesajlar içinde 11 ve 15. mesajlarda bunlar gerçek Gs taraftarı degildir deniyor.
    Benim SBS dönemime denk geldi ve evet onlar gerçek Gs taraftarı değildir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fenerbahçeliler'in de değişimi hemen belli olmuş
    Polis keşke sana sırf tezahurat yaptın diye yanında küçük bir kardeşin filan varken gaz bombası atsa acaba polise bu yüksek saygın sürecek mi çok merak ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Benim SBS dönemime denk geldi ve evet onlar gerçek Gs taraftarı değildir.
    Bende öyle diyorum bunlar renkle ilgili şeyler degil ama burda herşey futbola taraftarlıga çekiliyor.Madem öyle deniyor sizde demissiniz manası ile koydum ben bunu.Yoksa benim görüsümde aynı bunun futbolla taraftarlıkla alakası yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İyi demişiz vakti zamanında
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlla bi açık bulup bi tartışma ortamı yaratmak mı istiyosun anlamadım ki. Demişsinki nerdeydiniz GS formalı kişiler Gabi abi de olayla ilgili en sık yazanların ordaki postlarını bulmuş buraya koymuş o olayda da ne dediğimizi görmen için. Ama inatla bi tahrik, bi Fenerbahçe'yi koruma falan. Burda ısrarla söylüyoruz rengi yok bu işin diye ısrarla birileri gelip olayı karıştırıyor.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Polis keşke sana sırf tezahurat yaptın diye yanında küçük bir kardeşin filan varken gaz bombası atsa acaba polise bu yüksek saygın sürecek mi çok merak ediyorum.
    Nasıl bir tezahurat bu? Polis neden durduk yere vursun,gaz bombası atsın kardeşim,saçmalamayın yahu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Stadta olay çıkaran binleri Fenerbahçeli saymıyoruz, adliyede polise, medyaya saldıran binleri Fenerbahçeli saymıyoruz, sokaklarda petrol ofisinin yanında araba yakanları Fenerbahçeli saymıyoruz, genç sporculara saldıranları Fenerbahçeli saymıyoruz.

Türkiye'de ne kadar az Fenerbahçe taraftarı varmış. Bunı yapanlar, şu kulübe bağlanamaz, öbürü forma giyse bile bizden sayılmaz, diğerleri ekmek peynirdi diye diye bu olayları ben çıkarıyorum izlenimine kapılıyorum.

Bugunlerde sana cok katilir oldum.

Onlar Fenerli degil cemaattenler.Trabzonda 2 tane mesale atilir atlet atilir bunlar terorist der herkes.Adamlar stad yakar,polis taslar,polis arabasi yaksr vs vs ama polis bizi fahrik etti.Onlar bizden degil nutuklari cekilir.Ben haksizliga karsi atlet attigim icin terorist sayilacaksam sapina kadarim arkadas.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Final maçında oradaki her polis size saldırmış mıydı ? Polis arabalarını patlatanlar masum insanların canına da kıyabilirdi.
    final maçında oradaki her taraftara saldırıldı .

etki tepki , etkiyi yapan organize , güvenliği sağlaması gereken , bu işin eğitimini almış kişiler , tepkiyi gösteren grup 1 senedir polis tarafından her görüldüğü yerde coplanmış , biber gazı atılmış , çocuğuyla biletli maça alınmamış , saatlerce bekletilmiş , 50.000 kişilik 1 senelik siniri olan dağınık bir grup .

Polisin yaptığı etkiye - tepki.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Neyi savunduğunu bi anlayabilsem,ama haklısın sen uzatmanın anlamı yok sizin köy en iyisi.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    İlla bi açık bulup bi tartışma ortamı yaratmak mı istiyosun anlamadım ki. Demişsinki nerdeydiniz GS formalı kişiler Gabi abi de olayla ilgili en sık yazanların ordaki postlarını bulmuş buraya koymuş o olayda da ne dediğimizi görmen için. Ama inatla bi tahrik, bi Fenerbahçe'yi koruma falan. Burda ısrarla söylüyoruz rengi yok bu işin diye ısrarla birileri gelip olayı karıştırıyor.
    Benim en başta ne dedigimi görseydin (yada anlasaydın)bu gereksiz mesajı atmazdın.Ben en başta bunun taraftarlıkla alakası yok dedim ancak mesajım farklı yerlere çekildi ve muhabbet gereksiz şekilde uzadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Suat Kılıç'ın yazdıkları bugün biraz Galatasaray lehine gibiydi. Tepkileri onlarda görüyor tabi ki ama sözleşmeyi okuyan herkes görüyo ki stad Galatasaray'ın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kusura bakma ama sen ".Geçen sene 16-17 yaşındaki çocukları Florya'da dövüyorken Gs formalı kişiler nerdeydiniz ?" dersen o muhabbet uzar.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Neyi savunduğunu bi anlayabilsem,ama haklısın sen uzatmanın anlamı yok sizin köy en iyisi.
    Anlayamıyorsan senin problemin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

final maçında oradaki her taraftara saldırıldı .

etki tepki , etkiyi yapan organize , güvenliği sağlaması gereken , bu işin eğitimini almış kişiler , tepkiyi gösteren grup 1 senedir polis tarafından her görüldüğü yerde coplanmış , biber gazı atılmış , çocuğuyla biletli maça alınmamış , saatlerce bekletilmiş , 50.000 kişilik 1 senelik siniri olan dağınık bir grup .

Polisin yaptığı etkiye - tepki.
    Oradaki her polis mi yaptı ? Maça giden arkadaşlarım da var onlara hiç bir şey olmamış sadece taraftarın sahaya girdiğini görmüşler sonra olaylar gelişmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Kusura bakma ama sen ".Geçen sene 16-17 yaşındaki çocukları Florya'da dövüyorken Gs formalı kişiler nerdeydiniz ?" dersen o muhabbet uzar.
    Çünkü herşeyi tüm Fenerbahçe taraftarının üstüne yıkmaya yönelik mesajlar atıldı.Bu olayı yapanlara istediginizi diyin demekte haklısınız zaten ama tüm Fenerbahçe taraftarına saldırmanın anlamı yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

evet problem benim zaten sen de haklısın o yüzden uzatma hadi kimsenin canını sıkma burada
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Dostum amacın ney?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar genellemeden kaçınalım. Bir grup kendini bilmezin yaptığını milyonlara mal etmeyelim. O kişiler üzerlerinde forma olduğu için taraftar, ama aslında onların taraftarlıkla alakası yok. Bu tarz kötü olaylarda renk ayrımı olmasın en azından.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oradaki her polis mi yaptı ? Maça giden arkadaşlarım da var onlara hiç bir şey olmamış sadece taraftarın sahaya girdiğini görmüşler sonra olaylar gelişmiş.
    tane tane yazıyorum bak tekrar

organize bir grup , eğitimle ve tek yerden gelen emirle hareket etmesi gerekiyor yani o polislerden herhangi birinden gelen , direk polislerin hepsinden gelmiş olur , bu polislerin binlerce kişiye karşı nasıl davranacağını bilmesi gerekir.

al arkadaşlarını seni bir tel örgünün arkasına geçirip , sopayla dürteyim it gibi , nasıl bir tepki vereceksiniz bakalım ?

bu adamlar tek olarak hareket etmek zorundalar , tekmiş gibi tepki görürler , ordaki binlerce kişiye bunu yaparsan , bütün stada biber gazı sıkarsan , astım hastalarını , kadınları , çocukları zor durumda bırakırsan , girişleri kapatıp çıkmalarını engelleyip , üstlerine biber gazı sıkarsan , nasıl bir tepkiyle karşılaşmayı bekliyorsun ?

hiç kimse , biraz daha vur da eve gidip rahat yatayım demez , dünyadaki her toplu grup aynı tepkiyi verir.

Mesaj Yetkileri