TAÇA DE PORTUGAL 2.TUR

Oyuncu Değişiklikleri:
Gareth Williams ( dk.45) -> Joel
Rodolph Amessan ( dk.74 ) -> Renato Queiros

Asistler:
1-Rodolph Amessan, Joel

Malafaia şov devam etti bu maç. Önce Amessan'ın dışarı doğru çıkarttığı topta müthiş bir şutla golü attı, daha sonra Joel ile frikik organizasyonunda şutunu gole çevirmeyi başardı. 2.Tur olmasına rağmen şansımıza Arouca gelmişti, bizim ligimizden bir takım, ancak onlara karşı çok rahat ve etkili bir oyun oynadık. Galibiyeti %100 hak ettik ve ligde yeneceğimiz bir rakip çıktı, çok mutluyum

Üçüncü Turdaki rakibimiz:

Bizim çıkmış olduğumuz Second Division - Central takımı. Geçen sene yoktular, yeni yükselen bir takım. Rahat geçeceğimizi düşünüyorum. Bu arada üçüncü turdan itibaren tüm portekiz takımları bulunmakta, 64 takım. Bu noktadan sonra top 32, top 16 şeklinde gidiyor ve bizden top 8 yani çeyrek final bekleniyor, belirteyim. Çeyrek Final 6.tur oluyor, yani en az 3 tur daha geçmemiz gerekiyor.

BAŞKAN YİNE BECEREMEDİ

İstediğimiz üst takımı başkan yine bulamadı. Finansal açıdan bize yardımı olacak bir takım arayalım dedik ama yok yok. Buna üzüldüm. Ama yapacak bir şey yok.

SECOND LEAGUE 3.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Thibaut Vion ( dk.45 ) -> Renato Queiros
Gareth Williams ( dk.78 ) -> Fabio Luis

Asist:
1- Rodolph Amessan

Daha önce kupada karşılaştığımız ve yine berabere kaldığımız Gil Vicente ile karşılaştık. Daha önceki maçtan ötürü umutlu değildim bu maç, ortada ve kısır maç sonunda berabere kaldık. Hak edilen sonuçtu, öyle oldu.

SECOND LEAGUE 4.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Renato Queiros ( dk.70 ) -> Sassa
Rodolph Amessan ( dk.79 ) -> Nuninho

Asist:
1- Joao Martins

Yani bu maçı pek hak ettik sayılmaz. Hani penaltıyı direğe vurdu Malafaia ( ki niye o kullandı onu bile bilmiyorum ), onu saymazsak hiç net pozisyon yoktu. Golü nasıl attık, daha rakip ceza alanına yeni girmişken ve top çevirirken anlamadığım bir şekilde Joel birden bire şut çekti ve müthiş bir gol attı çok çok uzaklardan. Eğer böyle değil de bir net golü atsaydık, karşı karşıya atsaydık hak etmiyoruz demezdim ancak hak etmedik ve şansa bir gol atarak 3 puan aldık. 4 maçta 8 puan alarak 4.sıradayız ancak yine de iyilerden olduğumuzu düşünmüyorum.

SECOND LEAGUE 5.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Matteo Alberti ( dk.83 ) -> Cadinha
Rodolph Amessan (dk. 83 ) -> Renato Queiros

Asistler:
1- Joao Martins, Gareth Williams

Direkten dönen topla başladık maça, Benvindo'nun şanssız golü ile geriye düştük. Daha sonra ikinci yarı oyunun kontrolünü aldık ve önce müthiş bi' arapasını alan Vion kaleciden sıyrılıp golü attı, daha sonra açtığımız kötü ortada kimse yokken kendi kalelerine gol atarak bize gol hediye ettiler. Ancak ikinci yarı oyun dengede olmasına rağmen her iki takımın bulduğu 2'şer-3'er pozisyondan gol atan taraf onlar oldu, biz de atamayınca daha net pozisyonları bulan ancak atamayan bizler 1 puana razı olduk. 5 maçta 9 puan ile 4.sırada kaldık.