KASIM AYI DEĞERLENDİRMESİ
Üst lige çıkmamız hiç işe yaramadı çünkü borcumuz 7M'i bulacak sezon sonu bu gidişle
Abramoviç'in bizi satın alması falan gerekiyor
Gerçi yine az da olsa giderde düşme var 
STADIMIZDA KÜÇÜLME
Üzülmüyorum, seviniyorum
Masraf da düşme olacak
10-20K falan düşse kârdır
İyi oldu güzel oldu bu iyi aferim iyi yaptılar
20.000'lere kadar düşebilir stad zaten 3500 kişiye oynuyoruz
SECOND LEAGUE 10.MAÇ
Oyuncu Değişiklikleri:
Matteo Alberti. ( dk.66 ) -> Cadinho
Rodolph Amessan ( dk.66 ) -> Fabio Luis
Asist:
1- Joel
Yani ilk yarı adamları ezdik büzdük, 2 tane ccc kaçırdık ama herifler kornerden gelip attılar tek pozisyonda :x İkinci yarı ise onlar açıldı biraz ama yine de nolursa olsun kazanmamız lazımdı. Averajla ikincilik koltuğundan olduk. Bu arada Freamunde'nin kadroya dikkat ederseniz İsa Bağcı dışında Kemal abimiz var bir türk daha
Portekiz'de bu sene gördüğüm 8.türk oluyor bu. Yuh kardeşim burayı da bastık ya daha ne diyeyim bilemedim
TAÇA DE PORTUGAL 5.ROUND
Oyuncu Değişiklikleri:
Dede ( dk.40 ) (SAKATLIK) -> Renato Queiros
Rodolph Amessan ( dk. 73 ) -> Cadinha
Matteo Alberti ( dk.73 ) -> Joel
Asistler:
1- Leo Bonfim, Ricardo Malafaia
Alt ligimizin kuzey liderini ( sanki dünyanın kuzeyini yöneten ülke gibi oldu bu, çok strateji oyunu çekti canım şuan böyle düşününce, önerisi olan varsa.. asdasd ) rahat bir oyunla ama zor bir skorla yendik. Zaten derdimiz bu, iyi oynasak kazanamıyoruz, oynamasak bala kazandığımız maçımız çok oluyor
Yönetimin bizden istediği çeyrek finali şanslı kuralarla yaptık ve hatta o kadar şanslıyız ki, çeyrek finalde ki tek SuperLiga olmayan takımıyla eşleştik:

Yani yuh desem, tam oturacak. Şansa bak ya
Bizden başka bir tane daha alt lig takımı olsa, yarı finalde de onla eşleşirdik herhalde yani. Hepsi şike aslında kulübün borcu hep ordan yani, federasyona para aktarıyoruz ehuehueh yalnız şaka maka Uniao Madeira'yı geçme şansımız yüksek, ligde deplasmanda 2-1 yenmiştik ve bu maç evimizde. Final yaparsak bir de UEFA'ya gitmeyelim mi
Hayal ama olsun, belki şansımız tutar 
SAKATLIKLAR BİZİ BIRAKMAZ MI KARDEŞİM?
Ortasahanın en önemli oyuncusuydu belki de, antremanda sakatlandı. Yani Gareth Williams da yokken, 3 mc ile oynayan şu taktik çökecek bu ikili gelene kadar. Çift ortasahaya döneceğiz gibi Joel-Malafaia ikilisi ile. Ya da Cadinha'yı bir şekilde sokacağım bir taktik değişikliği de gelebilir. Emin değilim, bakacağız.
*** Bu arada bugün akşam İzmir'e gidiyorum, 3 gün ila 1 hafta arasında yokum. Bu akşama kadar yine oynarım kariyeri ama sonrasında bekleyeceksiniz. Kariyer düşmesin diye altlara, siz burada takılın. Biriniz desin kesin çıkar Boavista, biriniz desin yok küme düşer şu ana kadar hep ballı falan. Sonra kavga edin 3-4 gün burada. Araya birileri girsin iyice tutuştursun. Hadi bakayım yapın görevinizi emi