1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Mesaj silme

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Felipe kim, Alex'in oğlu mu?" sorusuna "yok bacanağı"
    fenerbahçe konusuna yazmışım iki yaşına bastı yazmışım geçen sene onca kıyamet kopmuş birisi gelip ciddi olmadığını düşündüğüm bi tavırla oğlu mu diye soruyor bende onun ciddiyetsizliğine aynı şekilde cevap verdim siilinecekse ikisi de silinecekti çünkü yok bacanağı lafının kimseye bi zararı yok ki herkes bu çocuğu biliyor

ben hala silme işinin objektif olmadığını düşünüyorum isteyen istediğini söylesin bu kadar da sıkboğaz edilmemeli üyeler zaten site durgun bu tip baskıcı kurallar insanları ancak siteden uzaklaştırır

kararlı ama yumuşak bi yönetim her zaman insanları cezbeder neyse nasıl olsa imam bildiğini okuyacak

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    fenerbahçe konusuna yazmışım iki yaşına bastı yazmışım geçen sene onca kıyamet kopmuş birisi gelip ciddi olmadığını düşündüğüm bi tavırla oğlu mu diye soruyor bende onun ciddiyetsizliğine aynı şekilde cevap verdim siilinecekse ikisi de silinecekti çünkü yok bacanağı lafının kimseye bi zararı yok ki herkes bu çocuğu biliyor

ben hala silme işinin objektif olmadığını düşünüyorum isteyen istediğini söylesin bu kadar da sıkboğaz edilmemeli üyeler zaten site durgun bu tip baskıcı kurallar insanları ancak siteden uzaklaştırır

kararlı ama yumuşak bi yönetim her zaman insanları cezbeder neyse nasıl olsa imam bildiğini okuyacak

ahaha ben de bu mesaj niye silindi diyordum cevabı görmeden seni savunacaktım ama meğersem ilginç bir cevap vermişsin. Alex'in oğlu falan mı? diye sorulan bir soruya(daha önce duymadım felipe isminde bir oğlu olduğunu alex'in, duyduysam da hatırlamıyorum. çok ayrıntı bir bilgi olduğunu düşünerek sorulması gayet normaldir diye düşünerek yazdım. senin algılamanda bir problem çıkmış orada) bacanağı demişsin. ben alex'in akrabaları arasından bir tahmin yapıp sormadım alex'le bir ilgisi olabilir diye düşündüm aklıma gelebilecek alex'le alakasız bir sürü insan arasından.

neyse şimdi anladın mı bilmiyorum ama saçma bir cevap vermişsin iyi ki silmişler. sanki felipe de souza'yı bütün dünya biliyor ben de dalga geçiyormuşum gibi. antu'da takılmıyorum gün boyu o yüzden doğal yani . hade rastgele.

Mesaj Yetkileri