Quote Originally Posted by futureless View Post
Online olayının orjinal oyunla alakası olsa da tam neden olarak onu sürmek doğru değil bence turnuvalar için.Önceden yapıldı FM12 için turnuva.Sonuncu sefer artık oynamak istemiyordu millet.Orjinalle alakası varsa korsanlar için de yapın turnuva Ben turnuva olsun derdinde de değilim yanlış anlaşılmasın.
Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
Şimdi böyle resmi bir sitede korsan oyun ile turnuva yaparsan çok yanlış olur diye düşünüyorum.

Ancak bende turnuva olmasından yanayım.

Buyrun kendine güvenen varsa Turnuva yapmak için bana ulaşabilir.

Konuya dönersek de Mesaj silme işini bence üyeler abartmaya başladılar. Silinen her mesajdan sonra örnek teşkile edebilecek başka bir mesaj bulup hemen laps diye örneği koyarak bunu bunu silmediniz de ben ne yaptım da sildiniz diye. Cevabını aslında kendisi de biliyor. Sonuçta robotlar yönetmiyor forumu, her an herkes her yeri göremeyebilir. Ancak sizden gelen uyarılar sonucu farkettiğimiz mesajlar olabiliyor. Biz de bunları değerlendirmeye alıyoruz.

Ancak işin dozunu her seferinde kaçıranlar oluyor, göz yumuyoruz işlem yapmıyoruz böyle oluyor.

Kurallar çok basit, meddah'ın da söylediği gibi Kural 6, Kural 8 ve Kural 10'a uymayan mesaj yazmayacaksınız. Bu zamana kadar genelde bu kurallara bile ceza (uyarı puanı) vermediklerimiz bile oldu ama bu dakikadan sonra daha detaylı inceleyeceğimizden şüpheniz olmasın tüm konuları.