SECOND LEAGUE 11.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Renato Queiros ( dk.50 ) ( Sakatlık ) -> Thibaut Vion
Fabio Luis ( dk.58 ) -> Cadinha

Asist:
1-Rodolph Amessan

Bu maç Renato Queiros'u verip Thibaut Vion'u aldık gibi oldu. Vion sakatlıktan döndü ama Queiros sakatlandı. Vion ise dönüşünde golünü attı. Gerçi kontrada kendi ceza alanımıza yakın bir yerden topu alan Amessan oyuncuları dize dize sol kanata kadar gelip ortayı açtı, Vion'a öyle bir top geldi ki, penaltı noktasında aldı, hiç bir defans yok, kaleci kale çizgisinde daha, çok rahat bir gol attı Vion. Net pozisyon bulan taraf galibiyeti almış oldu. İstatistiklere aldanmayın, kötü oynamadık. Hatta daha iyi bile oynadık. Ve Portimonense lig 2.siydi averajla, şimdi 3 puan öne geçtik ve 2. olduk, Portimonense'yi ise aşağıya ittik.

QUEIROS UZUN SÜRELİ SAKAT

Alma verme işine geldi, birini kurtarıyoruz başkasını veriyoruz. Renato Queiros'un sakatlığı da idare edilebilir Vion'un dönüşüyle ancak Renato'ya da ihtiyacımız var.

SECOND LEAGUE 12.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Edson ( dk.45 ) -> Mario Loja
Emerson ( dk.72 ) -> Cadinha

Asistler:
1- Sergio Machado, Thibaut Vion

Ortasahadaki sıkıntıyı satmayı düşündüğüm ve geçen sene bile çok az forma verdiğim Emerson'la çözmeye çalıştım bu maç, nitekim idare de edebildi, kötü oynamadı. Zaten defansif özellikleri yüksek, yapmasını istediğim de defansifti. Leixoes ligde 1.olması beklenen ama çok kötü günler geçiren ve hatta ligde 15.likte bulunan bir takım ki bu düşmek demek 16 takım arasında. Bu maçı yendik ama bu maçın şöyle bir önemi oluştu ki, lider Naval yenildi ve ilk yenilgilerini aldılar. Puan farkı ise 1'e indi liderle. Ayrıca Portimonense de puan kaybedince yerlerini Trofense'ye bıraktı ancak Trofense ile aramda 4 puan fark var, yani 3. ile de farkı açmış oldum.Ayrıca çok beraberlik aldık ancak ligin yenilgi almayan tek takımıyız yine de. 7 galibiyet, 5 beraberlik bize 2.liğe getiriyorsa ben bunla yetinirim.

EDSON'DA DA BİR SAKATLIK

Maç içerisinde sakatlanan ama devam edebilen Edson'ı asistanımın " oynayamaz " tavsiyesi ile kenara aldım devre arasında ki asistanım doğru bilmiş. Edson'ın da bir sakatlığı oldu. Alternatifleri var ama yine de Edson'ın dönmesi avantajı getirecek bize. Çok sakatlanmaya başladı takım. Bakalım ne olacak.