Ligde kalmayı son anda başarmışız.Seneye Avrupayı zorlayan bir KSK görmek istiyoruz.Şilili fierro var sağ kanatta oynamadığı yer yok ofans sol ve santrafor da oynar bir bak derim belki gelir takipcinim
Ligde kalmayı son anda başarmışız.Seneye Avrupayı zorlayan bir KSK görmek istiyoruz.Şilili fierro var sağ kanatta oynamadığı yer yok ofans sol ve santrafor da oynar bir bak derim belki gelir takipcinim
abi dün takibe başlamıştım, mesaj atana kadar sezonu bitirmişsin tebrikler. siyanda xulu var, hala ucuzsa alabilirsin defansa ilaç gibi gelicektir.
Ekonomik olarak kusura bakma da berbat bir durumdasın abi
Yönetimden sponsor bulmasını falan istedin mi belki bir ihtimal yardımcı olur finansa.
Bu sene alabildiğin kadar galibiyet almaya bak abi.3 galibiyette 1 milyon euro geldiğini düşünürsek finansal açıdan kalkınmanın ilk adımlarını atabilirsin, tabi kadronda iş görmeyecek maaşı takıma oranla yüksek olan oyuncular varsa onları da yolla derim.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Fena kaleci değil abi Türkiye Ligi için yeterli bence hayırlı olsun
Fierro kiralık gelir ya bonservisine gerek yok.çok fayda sağlıyor takıma ama maaş bütçen yeter mi onu bilmem
Abi başarılar.Bu takımı kısmetse ileride Avrupa'da da görmek isteriz.
Transferler bütçeye göre kaliteli olmuş.Başkanın da artık biraz fedakarlık yapması lazım başarı istiyorsa.
transferler çok iyi.Bu sene ilk 10 bekliyorum.başarılar.
Zevkli bir kariyer hocam ama bence taktiğiniz ile ilgili bir sıkıntı var oyunculardan ziyade taktikte de bir iyileştirmeye gidin bence. Başarılar bu sene iyi yerlerde bitireceğinize inanıyorum.