Originally Posted by AlperKSK Onu nasıl yapıyoruz istemedim.. Yönetimle konuştuğun bölüm varya abi Interact With Board yönetimle diyalog gibi birşey sanırım türkçe oynamadım hiç Orada öyle bir seçenek olması lazım yanlış hatırlamıyorsam bir bakıver.
Originally Posted by anil luque Yönetimle konuştuğun bölüm varya abi Interact With Board yönetimle diyalog gibi birşey sanırım türkçe oynamadım hiç Orada öyle bir seçenek olması lazım yanlış hatırlamıyorsam bir bakıver. Baktım talepte bulundum önce gelir gider dengesi önemli dediler daha sonra ben yüklendim bunlara bunlarda kabul ettiler bakalımm
Originally Posted by AlperKSK Baktım talepte bulundum önce gelir gider dengesi önemli dediler daha sonra ben yüklendim bunlara bunlarda kabul ettiler bakalımm İnşallah işe yarar abi , vebalini çekmek istemem
Originally Posted by anil luque İnşallah işe yarar abi , vebalini çekmek istemem Transfer büyük ölçüde bitti gibi bir kaleci var 2-3 güne gelir oda ama serbest yerliler var Gökhan Ünal ,Uğur Boral gibi maaş bütçem yetmiyor imza attıramıyorum..
Forum Rules