Sayfa 5 / 65 İlkİlk ... 345671555 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 1929 sonuç

Konu: Karşıyakalı'nın Serüveni Ada'da Devam Ediyor [ 35 1/2 Karşıyaka-Man Utd 11. Sezon ]

Ligde kalmayı son anda başarmışız.Seneye Avrupayı zorlayan bir KSK görmek istiyoruz.Şilili fierro var sağ kanatta oynamadığı yer yok ofans sol ve santrafor da oynar bir bak derim belki gelir takipcinim

abi dün takibe başlamıştım, mesaj atana kadar sezonu bitirmişsin tebrikler. siyanda xulu var, hala ucuzsa alabilirsin defansa ilaç gibi gelicektir.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by InglorValdamir View Post
    Ligde kalmayı son anda başarmışız.Seneye Avrupayı zorlayan bir KSK görmek istiyoruz.Şilili fierro var sağ kanatta oynamadığı yer yok ofans sol ve santrafor da oynar bir bak derim belki gelir takipcinim
    Bahsettiğin Meksikalı Carlos Fierro ise çok zor gelmesi ama şilili diyorsun ben bunu buldum Şilili

eğer buysada bonservisi çok pahalı bizim sadece maaş bütçemiz var bonservis için ayrılan bütçe 0 ..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Abazhanzo View Post
    abi dün takibe başlamıştım, mesaj atana kadar sezonu bitirmişsin tebrikler. siyanda xulu var, hala ucuzsa alabilirsin defansa ilaç gibi gelicektir.
    Birçok kariyerde ki imkanı iyi takımlarla kariyer yapan arkadaşların favori oyuncusudur S.Xulu biliyorum fakat biz bu bütçeyle zor alırdık zaten iki takım gezmiş bize kalmadan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ekonomik olarak kusura bakma da berbat bir durumdasın abi

Yönetimden sponsor bulmasını falan istedin mi belki bir ihtimal yardımcı olur finansa.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Kaleci Arayışları

Kadromda Kaleci kalmadı Bülent Ataman emekli oldu pawelek i şutladık sadece Altyapıdan bir Kalecim kaldı ama gelecek vaadeden ..

17 yaşında Onla devam edip 2.bir Casillas mı yaratalım ????

Birde serbest olarak Hırvatistanda buldum ama kararsızlığımdan imza atmış kendisi..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Sponsor

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ekonomik olarak kusura bakma da berbat bir durumdasın abi

Yönetimden sponsor bulmasını falan istedin mi belki bir ihtimal yardımcı olur finansa.

Onu nasıl yapıyoruz istemedim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Onu nasıl yapıyoruz istemedim..
    Yönetimle konuştuğun bölüm varya abi Interact With Board yönetimle diyalog gibi birşey sanırım türkçe oynamadım hiç

Orada öyle bir seçenek olması lazım yanlış hatırlamıyorsam bir bakıver.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Yönetimle konuştuğun bölüm varya abi Interact With Board yönetimle diyalog gibi birşey sanırım türkçe oynamadım hiç

Orada öyle bir seçenek olması lazım yanlış hatırlamıyorsam bir bakıver.
    Baktım talepte bulundum önce gelir gider dengesi önemli dediler daha sonra ben yüklendim bunlara bunlarda kabul ettiler bakalımm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Baktım talepte bulundum önce gelir gider dengesi önemli dediler daha sonra ben yüklendim bunlara bunlarda kabul ettiler bakalımm
    İnşallah işe yarar abi , vebalini çekmek istemem

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

İnşallah işe yarar abi , vebalini çekmek istemem
    Transfer büyük ölçüde bitti gibi bir kaleci var 2-3 güne gelir oda ama serbest yerliler var Gökhan Ünal ,Uğur Boral gibi maaş bütçem yetmiyor imza attıramıyorum..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu sene alabildiğin kadar galibiyet almaya bak abi.3 galibiyette 1 milyon euro geldiğini düşünürsek finansal açıdan kalkınmanın ilk adımlarını atabilirsin, tabi kadronda iş görmeyecek maaşı takıma oranla yüksek olan oyuncular varsa onları da yolla derim.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bu sene alabildiğin kadar galibiyet almaya bak abi.3 galibiyette 1 milyon euro geldiğini düşünürsek finansal açıdan kalkınmanın ilk adımlarını atabilirsin, tabi kadronda iş görmeyecek maaşı takıma oranla yüksek olan oyuncular varsa onları da yolla derim.
    Evet finansı düzeltmenin yolu puan almaktan geçiyor bu senede düşmemeye oynayacağımız kesin ama bakıcaz..

Baya bir oyuncu şutladım ..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Transferlerimiz

YENİ KALECİMİZ

26 Yaşında Paraguaylı Blas Hermosilla ile anlaştık.Oyuncunun bonservis bedelinin olmaması ve G.Amerika'daki Gözlemcilerimizin verdiği rapor bu transferde önemli rol oynadı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fena kaleci değil abi Türkiye Ligi için yeterli bence hayırlı olsun

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Yiğitcan Erdoğan

Yiğitcan Erdoğan İzmir'e alışık bir isin daha önce Altay'da başarılı futboluyla tanıyoruz.Bonservisi elinde olması bizim için şans DC bölgesindeki alternatif Türk oyuncu açığımızı onunla kapatıcaz..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Fena kaleci değil abi Türkiye Ligi için yeterli bence hayırlı olsun
    Bakalım maçlar göstericek Pawelek de fena değil di

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Ivan Milicevic

Hırvatistanın Osijek takımından sözleşmesi bitmeye yakın Bonservissiz anlaşılan Milicevic yüksek sürati ile dikkat çekiyor. Normal mevkisi ST olmasına rağmen ben hızı sebebiyle AMR pozisyonunda düşünüyorum..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Abdoula Abedy Traore

Bonservis ücreti vererek kadromuza kattığımız tek oyuncu 90b euro cinsinden..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Atınç Nukan

Defansın göbeğinde yabancı oyuncularımız için Yiğitcanla birlikte Türk statüsünde yedek lazımdı bizde yine geçen seneki gibi Atınç'ı Beşiktaş'tan kiraladık..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Mohamed Camara

Fransa'nın ESTAC Troyes takımında boy göstermiş gineli oyuncumuz 22 yaşında 2 yıldan beri takip ettiğimiz bir isim bize elinde Bonservisiyle geldi. Bu senede hızlı bir takım kurmaya çalışıyoruz..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Cenk Güvenç

Yine free bir transfer hem dr hemde dc oynayan bir yetenek Cenk. Gerçek yaşamda bu sene A.Madrid'de oynayacak

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Okan Alkan

Fenerbahçe'nin genç Sağ Bek'ini kiraladık Abdurrahman Derelini tecrübesi ile onun gençliği Dr mevkiinde bu sene sıkıntı yaşamıyacağımızı gösteriyor onlara desteği de zaman zaman Cenk Güvenç vericek..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Yollarımızı Ayırdığımız Futbolcularımız

Her ne kadar kötü bir sezon geçirsek bile Kulübümüz aramızdan ayrılan futbolcularımıza resmi siteden bir teşekkür mesajı yayınladı.Emekleriniz ve özellikle 2.yarı yüreğinizi koyduğunuz için sahaya teşekkür ederiz..

Fierro kiralık gelir ya bonservisine gerek yok.çok fayda sağlıyor takıma ama maaş bütçen yeter mi onu bilmem

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by InglorValdamir View Post
    Fierro kiralık gelir ya bonservisine gerek yok.çok fayda sağlıyor takıma ama maaş bütçen yeter mi onu bilmem
    Yok kiralıkta gelmiyor..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Hazırlık Maçları

MOHAMED CAMARA çok iş yapıcak gibi

Bu arada Kalecide çok iyi gibi karşı karşıya çıkardı baya

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Abi başarılar.Bu takımı kısmetse ileride Avrupa'da da görmek isteriz.
    Transferler bütçeye göre kaliteli olmuş.Başkanın da artık biraz fedakarlık yapması lazım başarı istiyorsa.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

transferler çok iyi.Bu sene ilk 10 bekliyorum.başarılar.

Zevkli bir kariyer hocam ama bence taktiğiniz ile ilgili bir sıkıntı var oyunculardan ziyade taktikte de bir iyileştirmeye gidin bence. Başarılar bu sene iyi yerlerde bitireceğinize inanıyorum.

Sayfa 5 / 65 İlkİlk ... 345671555 ... SonSon

Mesaj Yetkileri