Beşiktaş'tan sonra Türkiye'de izlemekten zevk aldığım tek takım Fenerbahçe'dir. Bu sezon yine 3 maçını izledim. GS ile yaptığı Süper Kupa, 1. hafta oynadığı lig maçı ve CSK. Bu üçünde de sıkıldım resmen. Tamam belki CSK deplasmanı olduğu için bilerek soğutmaya çalıştı birazda ama Fenerbahçe'de ki uyumsuzluk belirgin bir şekilde görülüyor.

Fenerbahçe'de eskiden izlediğim ve benim bile hoşuma giden o orta alanda yaptıkları paslardan eser kalmamış. Ama normal aslında. Takımda her mevkide adam değiştir. Stopere Egemen, Hemen önlerine Mehmet Topal ve onunda ilerisine Kuyt geldi.

Fenerbahçe için söyleyecek tek bir şey var. Eğer takım kısa bir süre içinde ısınırsa Fenerbahçe Kuyt sayesinde çok ekmek yer. En azından artık Alex'in eksiğini çekmez ( her ne kadar farklı tarz oyuncular olsalarda). Bu dediğimi oyunu skora çevirmek olarak söylüyorum. En kötü maçlarda bile Alex gol atar, Fenere 3 puanı kazandırırdı. Kuyt bariz bir şekilde bunu yapabilecek kapasitede. Fenerin yaptığı en doğru iş oldu bu sene Kuyt. Hatta son yıllarda yaptığı en doğru iş diyebilirim.