Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?
- Voters
- 42. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş kazanır
-
Berabere biter
-
Galatasaray kazanır
-
27.Ağustos.2012, 03:12
İnanamıyorum ya,maç Galatasaray'ın hakkıymış zaten de,penaltı ilahi adaletmiş.
Maçlar pozisyona girilerek kazanılmıyor arkadaşlarım,o pozisyonlar golle sonuçlandırılarak kazanılıyor.Umut beceriksizliğinden dolayı boş kaleye atamıyorsa,maçın hakkı neden sizin oluyor? Maç bizim hakkımızdı,çünkü 3 tane nizami gol atmıştık ve 2 tane gol yemiştik.Taa ki penaltı pozisyonuna kadar.Bu pozisyona bu kadar kolay penaltı kararı veren hakemlere de helal olsun.(hem de sahtekarlık konusunda ün yapmış bir futbolcu başroldeyken) Maçtan önce büyük ihtimal kazanacaklarını,hatta bazılarının bunun rahat olacağını söyleyen adamlara ,olmayan bir penaltı ile son dakikalarda 1 puanı kurtarmalarına rağmen zaten maçı hakkı bizimdi dedirttiler ya,onlara gerçekten helal olsun!
Ayrıca bizim attığımız goller bireysel hatalar da,kendilerininki sanki muhteşem organize pozisyonlarmış gibi konuşanlar var ya,onlara diyecek söz bulamıyorum.İlk golde savunmamızın uyuması ve Cenk'in içeri alması bireysel hata değil mi benim canım kardeşim? İkinci golde 6 tane Beşiktaş'lının arasında bir tek Umut'un elini kolunu sallaya sallaya gol atması da savunma hatası değil.Tabii canım o kadar pozisyona girdiniz,nasıl olabilir ki?
Son olarak şunu söylemek istiyorum.Galatasaray aynı oyuncularla Fenerbahçe'ye karşı hem de 10 kişi daha üstün oynamıştı.Beşiktaş'a sökmedi bu.Tabii bunda da Fatih Terim'in hatalı tercihlerinin,Galatasaray'lı oyuncuların formsuzluklarının payı Beşiktaş'lı oyuncularının performansından daha fazla değil mi benim güzel kardeşim.
Last edited by GeNç KaRTaL : 27.Ağustos.2012 at 12:17
Mesaj Yetkileri