Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 21.43%
  • Berabere biter

5 11.90%
  • Galatasaray kazanır

28 66.67%
1 ile 30 arası toplam 523 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 2. Hafta

Hybrid View

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Beraberliği sağladığınız gol,haksız bir karar sonucunda.Bu da somut bir veri değil midir?
    Zaten ben bunu inkar etmiyorum ki. Penaltı kararını meşrulaştırdığım da yok ama sizin tarafınızdan somut analizler penaltı olmayıp maçın hakkının siz de olduğuysa benim tarafımdan da penaltı olup 1 puanla ayrılışımızdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    Zaten ben bunu inkar etmiyorum ki. Penaltı kararını meşrulaştırdığım da yok ama sizin tarafınızdan somut analizler penaltı olmayıp maçın hakkının siz de olduğuysa benim tarafımdan da penaltı olup 1 puanla ayrılışımızdır.
    Ben diyorum ki penaltı haksız bir karar ve bu karar yüzünden hakkımız yenmiştir.Penaltı tartışmalı olsa haklısın diyeceğim.Çok net ortada penaltı olmadığı.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ben diyorum ki penaltı haksız bir karar ve bu karar yüzünden hakkımız yenmiştir.Penaltı tartışmalı olsa haklısın diyeceğim.Çok net ortada penaltı olmadığı.
    Biliyorum. Penaltı konusunda hakkınız yendi. Bunu birkaç yorumumda da belirttim zaten. Ama bütün maçı bir penaltıya bağlamak bir yere kadar haktır yani. Zaten Galatasaray geriye düştüğü her an beraberlik savaşından kopmadı ki. Penaltı verilmeseydi de, bu sefer Galatasaray taraftarı ezici bir üstünlükle maç bizim hakkımızdı yorumlarında bulunabilirdi. Bunun ortası yok. Anca bu kadar. Haksız bir penaltı ve beraberlik.

Mesaj Yetkileri