Eğer benim yazdıklarımdan dolayı söylediysen,aksini iddaa etmiyorum.Beşiktaş'ın golleri bizim hatalardan oldu derken kendi gollerini görmezden gelenlere serzenişte bulunmak istemiştim.Benim mesajlarla alaka değilse de en azından öyle bir izlenim vermiş olmayı engellemiş olurum.Ayrıca ben de şunu eklemek istiyorum.Melo'nun kendi kalesine attığı golde topa dokunmasa,top kale önündeki iki tane bomboş Beşiktaş'lıya geliyordu.Bu bence Melo'nun hatasını hafifletici bir unsur.
So what?
Saike
Maç bitmiş hala şu olsa bu olsa diyorsunuz. Beşiktaş'ın attığı 3 golde de bireysel hatalar var evet ama Galatasaray'ın 2. golü defansın hatası ve şans faktörü(topun Umut'un önünde kalması), 3. gol zaten malum. Hatta biraz zorlasan 1. golü de Cenk'e yıkabilirsin. Futbol hatalar oyunudur, bu maçta sadece biraz daha fazla oldu. Yok şu bunu atsaydı, yok şöyle olsaydı boş düşünceler...
Steam ID: fotosuki
Senin yazdıkların için söylemedim. Çünkü savunma hataları hakkında yapılan yorumlara pek dikkat etmedim. Sizin için de geçerli affola. Ama bazı Galatasaraylı arkadaşlar tamamen bir suçlu, bir sistem, bir kurgu aradığı için yazdım aslında.
Ve Melo'nun kafa vuruşu olmasaydı evet dediğiniz gibi 2 hatta 3 Beşiktaşlı iyi pozisyon almıştı hatta mutlak gol pozisyonuydu -ki %90 gibi bir oranla Beşiktaş o golü kaçırmazdı. Melo belki bilinçsizce bir kafa vuruşu yapmış olabilir ama o top kaleye değil başka bir tarafa gitseydi Melo hem golü engellemiş, hem de takdir kazanmış olurdu.![]()
Biliyorum. Penaltı konusunda hakkınız yendi. Bunu birkaç yorumumda da belirttim zaten. Ama bütün maçı bir penaltıya bağlamak bir yere kadar haktır yani. Zaten Galatasaray geriye düştüğü her an beraberlik savaşından kopmadı ki. Penaltı verilmeseydi de, bu sefer Galatasaray taraftarı ezici bir üstünlükle maç bizim hakkımızdı yorumlarında bulunabilirdi. Bunun ortası yok. Anca bu kadar. Haksız bir penaltı ve beraberlik.
Ayrıca bütün tepkiler neden Burak'a yönelik oluştu ben orayı anlayamadım. Burada eleştirilmesi gereken gerçek hakemdir bence. Burak'ın yapı gereği nasıl bir oyuncuğu olduğunu herkes az çok biliyordur da hakeme laf söyleyemeyenler hedef bulmasın lütfen. Burak o pozisyonda, o yola neden ve nasıl girdiğinin bilincinde olan sahtekar bir oyuncu zaten. "Oyuncu" işte. Ama hakemlerin profesyonellikle çelişmemesi gerek.
Yine elle atılan bir gol yine Fenerbahçe diyen arkadaşlar umarım ders almışlardır bu maçtan.Ligimiz garip bir lig olmaya başladı sanırım bunun nedeni kaliteli hücum futbolcuların artması 3-0 yenip maçın adamı kalecin oluyor,5 net pozisyon bulup 3 gol atıp 3 gol yiyorsun gerçekten garip.İkinci yarı semih kayaydı sanırım eline çarptı diye beşiktaşlı futbolcular itiraz ettiler o pozisyonu görebilen var mı? Yorumcular ne söylediler?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Simdi ozette baktim.
Buraka diyoruz ama Hamitte antremanlarda calismaya baslamis galiba bu yere atma isinien son Hirvatistan macinda gormustum yaptigini simdide Besiktas macinda, gerci o Burak gibi ellerini kollarini kaldirip penalti/faul beklemedi orasi ayri.
Besiktasin er yada gec bu degisimi yasamasi lazimdi, Allahtan federasyon baskanligi isi ciktida Y.D. birakti su takimin yakasini. Ben bu kadronun iyi isler cikarabilecegini dusunuyorum. Butun oyunculardan verim almayi bilir Samet hoca.
Galatasaray Umut'ta dikkat etsin yine Umutlasmaya basliyacak adam, o ilk pozisyonda golu atsaydi macin seyiri degisecekti. Galatasaray kacacak Besiktas kovaliyacaktiki oyle olsaydi bugun Galatasaray rahat galip gelirdi. Fazla aliskanlik etmez umarim bunun daha sampiyonlar ligi maclari var.
Umut'un 1 yıl Fransa'da kalmayla Ronaldo gibi bir bitiricilik kazanacak hali yok.Bizde senelik ortalama 15 atardı, Galatasaray'ın şu yapısıyla oynamaya devam ederse 20 golü görür.
Yalnız Elmander Umut ikilisinin presi hoş olsa da gol vuruşları boş.
Fatih Terim en geç 2 maça Burak Yılmaz'ı kadroya sokar diye tahmin ediyorum.
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Burak çok mu bitirici? Yapmayın arkadaşlar..
Maç BJK'nin hakkıydı hatta penaltıya kadar hakem bir şey yapmayacak dedim ama Burak'ı unutmuşum.Burak'ın bitiriciliği de bu işte.Ben hayatımda kimseden bu kadar nefret etmedim.Sahada terleyen tüm futbolcuların emeğine yazık değil mi?HIRSIZ BURAK.
Mustafa'ya yazık olmuş. 6 ay çok fazla. geçmiş olsun..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Her yerde Burak'ın yaptığı hareket konuşuluyor, yok şike GS, yok hırsız Burak, yok penaltı değildi.
Futbolda aldatmaca denilen bir şey var ve Burak bunu yaptı hakem de görmedi. Kimse bir şey diyemez.
Resmen hakkımızı yediler ama en çok Mustafa'ya üzüldüm çok kötü bir sakatlık. Her yıl bir oyuncunuz 6 ay sahalardan uzak kalıyor..
Olur böyle şeyler.Uzatmaya gerek yok.
takımlar hata yaptı gol geldi diyoruz da, goller hatalardan olur
bir kerede derbi maçlarda biz hakem hatasıyla puan alsak ne olur?
Topal' ın pozisyonunda top eline çarpıp önüne düşüyor. Umut' un pozisyonunda top eline temas ettikten sonra " yön" değiştirmeden yanındaki oyuncuya gidiyor. Yanındaki oyuncu topu kontrol edemiyor ve top ondan sekip tekrar Umut' a geliyor. Umut kendine avantaj sağlamamış hiçbir şekilde.
Pozisyon olarak aynı değiller. Bunları aynı pozisyon olarak değerlendireceğinize hiç değerlendirmeyin daha iyi.
Football is simple,but Football Manager is not
Burda Escude Burak'ın ayağına basmıyormu ?
iste gelde bunu anlat iste , ayrica emre çolagin vurdugu topta hilbertin eline çarpan top"ta penaltimizi vermiyen yine hakemdi , ibrahim toramani 21321 kez atmasi gerekirken sari kart ile geçistiren yine hakemi burda bi emek hirsizligi var galiba
neyse. maç istatistikleri
![]()
ayaklarini kesince ayagina basmis gibi gözükür normaldir.. ayaklarini kesmeden ayni resmi koy birde...