Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 21.43%
  • Berabere biter

5 11.90%
  • Galatasaray kazanır

28 66.67%
Sayfa 13 / 18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 523 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 2. Hafta

1. Default

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Beraberliği sağladığınız gol,haksız bir karar sonucunda.Bu da somut bir veri değil midir?
    Zaten ben bunu inkar etmiyorum ki. Penaltı kararını meşrulaştırdığım da yok ama sizin tarafınızdan somut analizler penaltı olmayıp maçın hakkının siz de olduğuysa benim tarafımdan da penaltı olup 1 puanla ayrılışımızdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    Ayrıca yediğimiz gollerin 2 tanesi bence savunma hatası. Çünkü Semih'in arkası dönükken kaptırdığı top tamamen Umut'un defansta topu ileriye çekmek yerine Semih'i zan altında bırakarak (Semih'in yüzü bizim kaleye dönüktü.) kısa pas vermesiydi. Orda Veli fırsatçılığını kullanarak topu Holosko'ya ulaştırdı ve akabinde golü yedik. Defans hatası golü yediğimiz anlarda gerçekleşecek diye bir kaide yok. O pozisyon o hale nasıl geldi onu bulmak gerek. Orta saha mı, defans mı o zaman net bir karar verebiliriz.
    Eğer benim yazdıklarımdan dolayı söylediysen,aksini iddaa etmiyorum.Beşiktaş'ın golleri bizim hatalardan oldu derken kendi gollerini görmezden gelenlere serzenişte bulunmak istemiştim.Benim mesajlarla alaka değilse de en azından öyle bir izlenim vermiş olmayı engellemiş olurum. Ayrıca ben de şunu eklemek istiyorum.Melo'nun kendi kalesine attığı golde topa dokunmasa,top kale önündeki iki tane bomboş Beşiktaş'lıya geliyordu.Bu bence Melo'nun hatasını hafifletici bir unsur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Maç bitmiş hala şu olsa bu olsa diyorsunuz. Beşiktaş'ın attığı 3 golde de bireysel hatalar var evet ama Galatasaray'ın 2. golü defansın hatası ve şans faktörü(topun Umut'un önünde kalması), 3. gol zaten malum. Hatta biraz zorlasan 1. golü de Cenk'e yıkabilirsin. Futbol hatalar oyunudur, bu maçta sadece biraz daha fazla oldu. Yok şu bunu atsaydı, yok şöyle olsaydı boş düşünceler...

Steam ID: fotosuki

4. Default

Eğer benim yazdıklarımdan dolayı söylediysen,aksini iddaa etmiyorum.Beşiktaş'ın golleri bizim hatalardan oldu derken kendi gollerini görmezden gelenlere serzenişte bulunmak istemiştim.Benim mesajlarla alaka değilse de en azından öyle bir izlenim vermiş olmayı engellemiş olurum. Ayrıca ben de şunu eklemek istiyorum.Melo'nun kendi kalesine attığı golde topa dokunmasa,top kale önündeki iki tane bomboş Beşiktaş'lıya geliyordu.Bu bence Melo'nun hatasını hafifletici bir unsur.
    Senin yazdıkların için söylemedim. Çünkü savunma hataları hakkında yapılan yorumlara pek dikkat etmedim. Sizin için de geçerli affola. Ama bazı Galatasaraylı arkadaşlar tamamen bir suçlu, bir sistem, bir kurgu aradığı için yazdım aslında.

Ve Melo'nun kafa vuruşu olmasaydı evet dediğiniz gibi 2 hatta 3 Beşiktaşlı iyi pozisyon almıştı hatta mutlak gol pozisyonuydu -ki %90 gibi bir oranla Beşiktaş o golü kaçırmazdı. Melo belki bilinçsizce bir kafa vuruşu yapmış olabilir ama o top kaleye değil başka bir tarafa gitseydi Melo hem golü engellemiş, hem de takdir kazanmış olurdu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Maç bitmiş hala şu olsa bu olsa diyorsunuz. Beşiktaş'ın attığı 3 golde de bireysel hatalar var evet ama Galatasaray'ın 2. golü defansın hatası ve şans faktörü(topun Umut'un önünde kalması), 3. gol zaten malum. Hatta biraz zorlasan 1. golü de Cenk'e yıkabilirsin. Futbol hatalar oyunudur, bu maçta sadece biraz daha fazla oldu. Yok şu bunu atsaydı, yok şöyle olsaydı boş düşünceler...
    Tamam işte sonuç olarak hak beraberlikti
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    Zaten ben bunu inkar etmiyorum ki. Penaltı kararını meşrulaştırdığım da yok ama sizin tarafınızdan somut analizler penaltı olmayıp maçın hakkının siz de olduğuysa benim tarafımdan da penaltı olup 1 puanla ayrılışımızdır.
    Ben diyorum ki penaltı haksız bir karar ve bu karar yüzünden hakkımız yenmiştir.Penaltı tartışmalı olsa haklısın diyeceğim.Çok net ortada penaltı olmadığı.
    So what?
    Saike

7. Default

Ben diyorum ki penaltı haksız bir karar ve bu karar yüzünden hakkımız yenmiştir.Penaltı tartışmalı olsa haklısın diyeceğim.Çok net ortada penaltı olmadığı.
    Biliyorum. Penaltı konusunda hakkınız yendi. Bunu birkaç yorumumda da belirttim zaten. Ama bütün maçı bir penaltıya bağlamak bir yere kadar haktır yani. Zaten Galatasaray geriye düştüğü her an beraberlik savaşından kopmadı ki. Penaltı verilmeseydi de, bu sefer Galatasaray taraftarı ezici bir üstünlükle maç bizim hakkımızdı yorumlarında bulunabilirdi. Bunun ortası yok. Anca bu kadar. Haksız bir penaltı ve beraberlik.

8. Default

Ayrıca bütün tepkiler neden Burak'a yönelik oluştu ben orayı anlayamadım. Burada eleştirilmesi gereken gerçek hakemdir bence. Burak'ın yapı gereği nasıl bir oyuncuğu olduğunu herkes az çok biliyordur da hakeme laf söyleyemeyenler hedef bulmasın lütfen. Burak o pozisyonda, o yola neden ve nasıl girdiğinin bilincinde olan sahtekar bir oyuncu zaten. "Oyuncu" işte. Ama hakemlerin profesyonellikle çelişmemesi gerek.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Yine elle atılan bir gol yine Fenerbahçe diyen arkadaşlar umarım ders almışlardır bu maçtan.Ligimiz garip bir lig olmaya başladı sanırım bunun nedeni kaliteli hücum futbolcuların artması 3-0 yenip maçın adamı kalecin oluyor,5 net pozisyon bulup 3 gol atıp 3 gol yiyorsun gerçekten garip.İkinci yarı semih kayaydı sanırım eline çarptı diye beşiktaşlı futbolcular itiraz ettiler o pozisyonu görebilen var mı? Yorumcular ne söylediler?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Yine elle atılan bir gol yine Fenerbahçe diyen arkadaşlar umarım ders almışlardır bu maçtan.Ligimiz garip bir lig olmaya başladı sanırım bunun nedeni kaliteli hücum futbolcuların artması 3-0 yenip maçın adamı kalecin oluyor,5 net pozisyon bulup 3 gol atıp 3 gol yiyorsun gerçekten garip.İkinci yarı semih kayaydı sanırım eline çarptı diye beşiktaşlı futbolcular itiraz ettiler o pozisyonu görebilen var mı? Yorumcular ne söylediler?
    El felan yok orda. Bacağına çarpıyor. Lig tv de 2 kere hızlıca tekrar gösterdiler sonra tartışmaya bile gerek görmeden "Elle alakası yok" denip öbür pozisyona geçildi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Simdi ozette baktim.

Buraka diyoruz ama Hamitte antremanlarda calismaya baslamis galiba bu yere atma isini en son Hirvatistan macinda gormustum yaptigini simdide Besiktas macinda, gerci o Burak gibi ellerini kollarini kaldirip penalti/faul beklemedi orasi ayri.

Besiktasin er yada gec bu degisimi yasamasi lazimdi, Allahtan federasyon baskanligi isi ciktida Y.D. birakti su takimin yakasini. Ben bu kadronun iyi isler cikarabilecegini dusunuyorum. Butun oyunculardan verim almayi bilir Samet hoca.

Galatasaray Umut'ta dikkat etsin yine Umutlasmaya basliyacak adam, o ilk pozisyonda golu atsaydi macin seyiri degisecekti. Galatasaray kacacak Besiktas kovaliyacaktiki oyle olsaydi bugun Galatasaray rahat galip gelirdi. Fazla aliskanlik etmez umarim bunun daha sampiyonlar ligi maclari var.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Umut'un 1 yıl Fransa'da kalmayla Ronaldo gibi bir bitiricilik kazanacak hali yok. Bizde senelik ortalama 15 atardı, Galatasaray'ın şu yapısıyla oynamaya devam ederse 20 golü görür. Yalnız Elmander Umut ikilisinin presi hoş olsa da gol vuruşları boş. Fatih Terim en geç 2 maça Burak Yılmaz'ı kadroya sokar diye tahmin ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Umut'un 1 yıl Fransa'da kalmayla Ronaldo gibi bir bitiricilik kazanacak hali yok. Bizde senelik ortalama 15 atardı, Galatasaray'ın şu yapısıyla oynamaya devam ederse 20 golü görür. Yalnız Elmander Umut ikilisinin presi hoş olsa da gol vuruşları boş. Fatih Terim en geç 2 maça Burak Yılmaz'ı kadroya sokar diye tahmin ediyorum.
    Burak'ta bitirici bir oyuncu değil bana kalırsa çoğu pozisyonu harcıyor şuan ki form durumu ile Umut çok üstün durumda Burak'tan

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Burak çok mu bitirici? Yapmayın arkadaşlar..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Burak'ta bitirici bir oyuncu değil bana kalırsa çoğu pozisyonu harcıyor şuan ki form durumu ile Umut çok üstün durumda Burak'tan
    Elmander ile Umut'tan daha bitirici olduğu için dedim zaten. Galatasaray'ın elinde şuan Sow gibi bir oyuncu olsa oynadığı 3 maçıda kazanır ve attığının 2 katına yakın atardı herhalde.

Maç BJK'nin hakkıydı hatta penaltıya kadar hakem bir şey yapmayacak dedim ama Burak'ı unutmuşum.Burak'ın bitiriciliği de bu işte.Ben hayatımda kimseden bu kadar nefret etmedim.Sahada terleyen tüm futbolcuların emeğine yazık değil mi?HIRSIZ BURAK.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Mustafa'ya yazık olmuş. 6 ay çok fazla. geçmiş olsun..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnanamıyorum ya,maç Galatasaray'ın hakkıymış zaten de,penaltı ilahi adaletmiş. Maçlar pozisyona girilerek kazanılmıyor arkadaşlarım,o pozisyonlar golle sonuçlandırılarak kazanılıyor.Umut beceriksizliğinden dolayı boş kaleye atamıyorsa,maçın hakkı neden sizin oluyor? Maç bizim hakkımızdı,çünkü 3 tane nizami gol atmıştık ve 2 tane gol yemiştik.Taa ki penaltı pozisyonuna kadar.Bu pozisyona bu kadar kolay penaltı kararı veren hakemlere de helal olsun.(hem de sahtekarlık konusunda ün yapmış bir futbolcu başroldeyken) Maçtan önce büyük ihtimal kazanacaklarını,hatta bazılarının bunun rahat olacağını söyleyen adamlara ,olmayan bir penaltı ile son dakikalarda 1 puanı kurtarmalarına rağmen zaten maçı hakkı bizimdi dedirttiler ya,onlara gerçekten helal olsun!

Ayrıca bizim attığımız goller bireysel hatalar da,kendilerininki sanki muhteşem organize pozisyonlarmış gibi konuşanlar var ya,onlara diyecek söz bulamıyorum.İlk golde savunmamızın uyuması ve Cenk'in içeri alması bireysel hata değil mi benim canım kardeşim? İkinci golde 6 tane Beşiktaş'lının arasında bir tek Umut'un elini kolunu sallaya sallaya gol atması da savunma hatası değil.Tabii canım o kadar pozisyona girdiniz,nasıl olabilir ki?

Son olarak şunu söylemek istiyorum.Galatasaray aynı oyuncularla Fenerbahçe'ye karşı hem de 10 kişi daha üstün oynamıştı.Beşiktaş'a sökmedi bu.Tabii bunda da Fatih Terim'in tercihlerinin,Galatasaray'lı oyuncuların formsuzluklarının payı Beşiktaş'lı oyuncularının katkısından daha önemli değil mi benim güzel kardeşim.
    Tarikat kur müridin olalım Şems.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Her yerde Burak'ın yaptığı hareket konuşuluyor, yok şike GS, yok hırsız Burak, yok penaltı değildi.

Futbolda aldatmaca denilen bir şey var ve Burak bunu yaptı hakem de görmedi. Kimse bir şey diyemez.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Resmen hakkımızı yediler ama en çok Mustafa'ya üzüldüm çok kötü bir sakatlık. Her yıl bir oyuncunuz 6 ay sahalardan uzak kalıyor..

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Olur böyle şeyler.Uzatmaya gerek yok.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

takımlar hata yaptı gol geldi diyoruz da, goller hatalardan olur

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Resmen hakkımızı yediler ama en çok Mustafa'ya üzüldüm çok kötü bir sakatlık. Her yıl bir oyuncunuz 6 ay sahalardan uzak kalıyor..
    Hakkınızı kim yedi, hakem kasti mi verdi penaltıyı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

bir kerede derbi maçlarda biz hakem hatasıyla puan alsak ne olur?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    El felan yok orda. Bacağına çarpıyor. Lig tv de 2 kere hızlıca tekrar gösterdiler sonra tartışmaya bile gerek görmeden "Elle alakası yok" denip öbür pozisyona geçildi.
    elle temas olabilir demis elle alakasi yok dememis.. ki zaten top gelirken eline carpiyor dikkat ettiysen sonra sekiyor kafa vurmak isterken top eline dogru gitti ayni topalin pozisyonu gibi.. topala gelince auvv umuta gelince el yok

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    elle temas olabilir demis elle alakasi yok dememis.. ki zaten top gelirken eline carpiyor dikkat ettiysen sonra sekiyor kafa vurmak isterken top eline dogru gitti ayni topalin pozisyonu gibi.. topala gelince auvv umuta gelince el yok
    sanırsam farklı pozisyondan bahsediyorsunuz.
    nedved'in söylediği pozisyon semih kaya'nın pozisyonu.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Topal' ın pozisyonunda top eline çarpıp önüne düşüyor. Umut' un pozisyonunda top eline temas ettikten sonra " yön" değiştirmeden yanındaki oyuncuya gidiyor. Yanındaki oyuncu topu kontrol edemiyor ve top ondan sekip tekrar Umut' a geliyor. Umut kendine avantaj sağlamamış hiçbir şekilde.

Pozisyon olarak aynı değiller. Bunları aynı pozisyon olarak değerlendireceğinize hiç değerlendirmeyin daha iyi.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Burda Escude Burak'ın ayağına basmıyormu ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Her yerde Burak'ın yaptığı hareket konuşuluyor, yok şike GS, yok hırsız Burak, yok penaltı değildi.

Futbolda aldatmaca denilen bir şey var ve Burak bunu yaptı hakem de görmedi. Kimse bir şey diyemez.
    iste gelde bunu anlat iste , ayrica emre çolagin vurdugu topta hilbertin eline çarpan top"ta penaltimizi vermiyen yine hakemdi , ibrahim toramani 21321 kez atmasi gerekirken sari kart ile geçistiren yine hakemi burda bi emek hirsizligi var galiba

neyse. maç istatistikleri

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ayaklarini kesince ayagina basmis gibi gözükür normaldir.. ayaklarini kesmeden ayni resmi koy birde...

Sayfa 13 / 18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri