Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
Galatasaray'da Selçuk'un yanında oynayacak oyuncunun ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Selçuk hareketsiz ve ağır bir oyuncu. Müthiş pas dağıtıyor, frikiklerden goller atıyor ya da attırıyor bu açıdan değişilmez bir oyuncu ancak yanında formsuz ve durgun bir oyuncu olunca orta alan çöküyor. Melo hazır değil, çok koşan bir Engin'de olmayınca dün bu sıkıntı ortaya çıktı. Bence Melo çıktıktan sonra o bölgeye Eboue'nin çekilmesi düşünülebilirdi. Dany'i oyuna alıp Ujfalusi'yi sağ beke alabilirdik. Ayrıca Ceyhun niye hiç düşünülmüyor acaba, Trabzonspor'da mis gibi oynuyordu da şimdi niye bu kadar yetersiz görülüyor? Melo form tutacak mı, geçen sezonki gibi bir performansa ulaşabilecek mi, form tutsa bile hiç kötü günü olmayacak mı, o kötü olduğunda yerini kim dolduracak... bunlar soru işareti. O bölge için bir "B" planımızın olması lazım.
Daha öncede buna benzer şeyler yazmıştım. Ceyhun bize geldiğinde çok ümitliydik kendisinden ama ortasahada oynaması için bazı şeyleri geliştirmesi gerekiyordu. Yavaştı, sezgileri iyi değildi, cesur değildi vs. ama hiç geliştirmedi kendisini ve aksine Selçuk gibi oynamaya kalkıp çok top kaybetmeye başladı. Ben kırılgan yapısından kurtulursa hala kendisinden iyi bir stoper olabileceğini düşünüyorum. Tabi yapı itibariyle yine Galatasaray'da oynayacak bir stoper olamaz, fakat kapanan bir takımda iyi işler çıkarabilir.