Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 21.43%
  • Berabere biter

5 11.90%
  • Galatasaray kazanır

28 66.67%
Sayfa 15 / 18 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 523 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 2. Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Yazdıklarına katılmakla birlikte yorumunu okuyunca aklıma bu pozisyon geldi (istisna diyelim):

[YOUTUBE="P4bYGGE0EU0"]burak[/YOUTUBE]
    Daha müdahale gelmeden Burak kendini atmaya başlamış ama sonuçta o kendini atmasa bile müdahale var. Penaltı.
    ---
    Mehmet Demirkol demiş ''Burak Yılmaz'a faul yapılmadıysa Escude neden yere düştü ?'' diye.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Daha bu sabah Mehmet Demirkol'un programını izledim. Onu dedi fakat ardından "Beşiktaşlı arkadaşlar kızmasın ben de pozisyonun penaltı olmadığını düşünüyorum" diye belirtti.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maçı izledim. Bol gollü bir maç oldu.

Çok tartışılan penaltı pozisyonunda ise kişisel görüşüm; B

Burak art niyetli olarak penaltı almak için kendini içeri bırakıyor. Çok açık dışarıda olan bir pozisyondu. Belki çizgi hakemi kullansalar bu hata olmayacaktı. Beşiktaş ikinci yarı iyiydi bence. Tebrik ediyorum. İlk haftalarda derbi olması iyi olmuyor bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Mehmet Demirkol'un da ne oldugu belli degil, adama güya Fenerli diyorlar ama ne zaman görsem Galatasaray'i öve öve bitiremiyor haksiz kazanilan puanlarda bile övüyor.. dogrusu bu yorumu beni sasirtmadi.. garip birisi..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by KanaKe View Post

bu arada selcuk dereli o yorumuyla ne oldugunu sonunda gösterdi.. zamaninda fener ile besiktasin hakkini cok yedi o adam
    ben bu fotoyu yeni goruyorum, daha da uzerine yorum yapilmamali. burak bilerek ayagini arkada birakiyor ve escudeye ayagini takiyor. ve zaten escude daha ayagina basmadan burak dususe gecmis hersey net. escude neden dustu deniyor. 2 kisi arka arkaya kosun ve onunuzdeki adam dussun, bak bakalim sen ayakta kalabiliyor musun?

mumkunse selcuk dereliye de su fotoyu bir fakslayiverin, cihana aynen katiliyorum ben de. iyi ki bu adam hakemligi birakmis, bence yorumculugu da biraksin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu hakemliği bırakma konusunu anlamadım ben nedir o?
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ya elinizi vicdanına koyun ve düşünün
    forvetsiniz takımınız bir golle geride son dakika elinize bir şans geçmiş.
    o anda futbolcu eminim yüzlerce şey düşünmüştür.
    acaba topu alıp gol atabilir miyim?hayır şurdaki arkadaşıma pas atmam lazım!Hayır hayır bunları başaracak kadar zamanım yok acaba penaltı yaptırabilir miyim?Olamaz mesafe çok uzakta bedenimi biraz daha ileriye ittirmeliyim.Ve penaltı gelir adam mutlu bir şekilde yerine döner takımına 1 puanı kazandırır.
    Siz bir forvet olsanız elinizde bir imkan olsa takımınızı kurtarmak için denemez misiniz?
    Bu hareketi denemenin cezası kırmızı değilse o zaman denenebilir.Hatta kırmızı verilse bile önemli maçlarda denenebilir.
    Maradona elle attığı golle ilgili diyor.Ne dememi bekliyordunuz.Gidip hakeme elle gol attım k.bakmayın mı deseydim diyor.Elide bilerek yaptığını söylüyor.Kaleci o topu kapıcaktı diyor.Sonra gitmiş takım arkadaşlarına sarılın sarılın çaktırmayın demiş.
    Bu sadece ligde kaybedilen 2 puan orda kaybedilen kupa?Şimdi burda maradonadan nefret ediyorum diyen var mı aranızda?
    Eğer varsada çok sevindim açıkcası ülke emin ellerde bu arkadaşlar dışarda ne yalan söyler nede birilerini aldatırlar kendi işleri olduklarında...

8. Default

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    ya elinizi vicdanına koyun ve düşünün
    forvetsiniz takımınız bir golle geride son dakika elinize bir şans geçmiş.
    o anda futbolcu eminim yüzlerce şey düşünmüştür.
    acaba topu alıp gol atabilir miyim?hayır şurdaki arkadaşıma pas atmam lazım!Hayır hayır bunları başaracak kadar zamanım yok acaba penaltı yaptırabilir miyim?Olamaz mesafe çok uzakta bedenimi biraz daha ileriye ittirmeliyim.Ve penaltı gelir adam mutlu bir şekilde yerine döner takımına 1 puanı kazandırır.
    Siz bir forvet olsanız elinizde bir imkan olsa takımınızı kurtarmak için denemez misiniz?
    Bu hareketi denemenin cezası kırmızı değilse o zaman denenebilir.Hatta kırmızı verilse bile önemli maçlarda denenebilir.
    Maradona elle attığı golle ilgili diyor.Ne dememi bekliyordunuz.Gidip hakeme elle gol attım k.bakmayın mı deseydim diyor.Elide bilerek yaptığını söylüyor.Kaleci o topu kapıcaktı diyor.Sonra gitmiş takım arkadaşlarına sarılın sarılın çaktırmayın demiş.
    Bu sadece ligde kaybedilen 2 puan orda kaybedilen kupa?Şimdi burda maradonadan nefret ediyorum diyen var mı aranızda?
    Eğer varsada çok sevindim açıkcası ülke emin ellerde bu arkadaşlar dışarda ne yalan söyler nede birilerini aldatırlar kendi işleri olduklarında...
    O zaman futbolda kazanan ve kaybeden taraf hiç olmasın. Takımımızın bekası için şike de yapalım? Aynı yere çıkar bence.

Şu yukarıda videosunu koyduğunuz pozisyon (Bursaspor maçı), o maçı hatırlıyorum, pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından ilgisi yok. Kendini Scott Carson'un ayağına taktırıyor Burak o pozisyonda, amacı penaltı yaptırmak, kaleciye kart göstermek. İstese o golü atardı, çok rahat bir pozisyon ama böyle bir yolu tercih etmesi karaktersiz olduğunu gösteriyor.

Erman Toroğlu dün dedi, "Adam gol yapabileceği pozisyonlarda bile kendisini atıyor, bu adama ceza vermezseniz az bile yapıyor size", yüzde yüz doğru. Trabzonspor formasıyla bunu defalarca yaptı, Beşiktaş maçında da atmıştı kendisini daha önce, düşen adam böyle düşmez, biraz futbol oynayanlar bilir, darbesiz düşme örneğidir Burak'ınkiler. Kolların açılması, yere düşüş açısı tamamen yapay. Mert Nobre F.Bahçe'de oynarken Samsunspor maçında yapmıştı bu tarz bir hareketi ve kaleci Kerem kırmızı kart görmüş, PFDK Kerem'in cezasını kaldırmıştı. Orada da çok yapay bir atma vardı. Burak bunu hep yapıyor, alışkanlık haline getirmiş. Beşiktaş'ta oynarken de elle attığı gol vardı Antalyaspor maçında, hatırlarsınız. Adamın kariyeri sabıkalarla dolu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    O zaman futbolda kazanan ve kaybeden taraf hiç olmasın. Takımımızın bekası için şike de yapalım? Aynı yere çıkar bence.
    ben yaptığı hareketi onaylamıyorum.Ama futbolcu olsam o pozisyonda olsam o dakida o top gelse aynısını bende denerdim diyorum.Dışardan izleyince adama laf etmek kolay oluyor diyorum.
    futbolda hakemi aldatmaya çalışmak ve parayla yapılan bir şikeyi aynı yere koymak?
    tamam sen haklısın.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Kutsal damacana da bir sahne vardı. "Ben nerdeyim sen nerdesin" diye. Bunun şikeyle ne alakası var be kardeşim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bence abartıyorsunuz arkadaşlar. Çıkıp da 'adamsın Burak' demediğiniz kaldı bir tek(hepiniz için demiyorum, olayın farkında olanlar var formasız yorum yaparak). Yanlış yaptı, yapıyor, yapacak bu adam ; savunmanın anlamı yok. Burak başka takımlarda kendini yere atarken de böyle düşüneceğinizi sanmıyorum.

Bir ton geyik dönüyor Burak'la ilgili. Bırakın tartışmayı gerek yok. Gülüp geçiyorum valla böyle şeyler söz konusu olduğunda mizahi anlamda çok yaratıcı insanımız var. Okuyun görün buraya yazmak istemiyorum sonra bana takan olur falan
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

13. Default

ben yaptığı hareketi onaylamıyorum.Ama futbolcu olsam o pozisyonda olsam o dakida o top gelse aynısını bende denerdim diyorum.Dışardan izleyince adama laf etmek kolay oluyor diyorum.
    futbolda hakemi aldatmaya çalışmak ve parayla yapılan bir şikeyi aynı yere koymak?
    tamam sen haklısın.
    Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Kutsal damacana da bir sahne vardı. "Ben nerdeyim sen nerdesin" diye. Bunun şikeyle ne alakası var be kardeşim.
    Şikeyi sadece örnek verdim. Yapılış amacına bakıcaksın. Takımın bekası için değil mi? evet. Sonuçta bu da aldatmaca.

@LifeYourself - Futbolcu olsam mantığıyla hareket edersek zaten yandık. Bir futbolcu bunu bir yapar iki yapar eyvallah ama Burak zaten mimli bir oyuncu görüldüğü üzere. Maçın önemini de anlamıyorum arkadaş, daha 2. haftadan karşılaşılan bir derbi. Sezon boyunca iki takım da derbi maçlarına çıkacak. Yani Burak'ın yaptığı hareket bir zorunluluk değil. Bir dönüm noktası değil. Böyle puan alcağımıza hiç almasaydık daha iyiydi diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Mantık aynı değil mi usta ?

Bak üstteki arkadaşımızın yazdığı gibi yazayım, takımımın şampiyon olması lazım, eyvah ! puan kaybeder miyim acaba ?!?! ulan son hafta şampiyonluk kaçar mı ? rakip kazanır mı ki ? Dur ya takımımın faydası için bir şeyler yapayım ben...

ve olaylar gelişir.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bence abartıyorsunuz arkadaşlar. Çıkıp da 'adamsın Burak' demediğiniz kaldı bir tek(hepiniz için demiyorum, olayın farkında olanlar var formasız yorum yaparak). Yanlış yaptı, yapıyor, yapacak bu adam ; savunmanın anlamı yok. Burak başka takımlarda kendini yere atarken de böyle düşüneceğinizi sanmıyorum.

Bir ton geyik dönüyor Burak'la ilgili. Bırakın tartışmayı gerek yok. Gülüp geçiyorum valla böyle şeyler söz konusu olduğunda mizahi anlamda çok yaratıcı insanımız var. Okuyun görün buraya yazmak istemiyorum sonra bana takan olur falan
    Abi adamı savunmuyoruz ama sadece o anda yapmaz mısın diyorum?
    ayrıca kuyt'u süper kupa maçında izlemediniz mi
    engin baytar'ın erkekliğini çok güzel sıkıyor çaktırmadan
    ebou'yi kızdırmak için çok güzel topu atıyor çaktırmadan
    daha nice çaktırmadan yaptığı futbola yakışmayan şeyler.Burdaki arkadaşlar kuyt iğrencsin hırsızsın adam değilsin dediniz mi?onu soruyorum sadece
    Sözüm sana olmamakla birlikte burda ağlayan beşiktaşlılardan daha çok fenerliler olması çok komik oluyor bazen...
    Bana bizim maçtada siz ağlıyordunuz denmesin ben o konuya yorum bile atmadım attıysam şu yener bu yener olmuştur...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mantık aynı değil mi usta ?

Bak üstteki arkadaşımızın yazdığı gibi yazayım, takımımın şampiyon olması lazım, eyvah ! puan kaybeder miyim acaba ?!?! ulan son hafta şampiyonluk kaçar mı ? rakip kazanır mı ki ? Dur ya takımımın faydası için bir şeyler yapayım ben...

ve olaylar gelişir.
    burak bunu herkesin gözü önünde yapar.Eğer bir yasak varsa gol iptal edilir ki cezası yok bu şekilde alınan bir kupaı varken
    Şike yapan kişi bunu gizli yapar.Arada fark varda var oğlu var...
    Şikeyi sadece örnek verdim. Yapılış amacına bakıcaksın. Takımın bekası için değil mi? evet. Sonuçta bu da aldatmaca.

@LifeYourself - Futbolcu olsam mantığıyla hareket edersek zaten yandık. Bir futbolcu bunu bir yapar iki yapar eyvallah ama Burak zaten mimli bir oyuncu görüldüğü üzere. Maçın önemini de anlamıyorum arkadaş, daha 2. haftadan karşılaşılan bir derbi. Sezon boyunca iki takım da derbi maçlarına çıkacak. Yani Burak'ın yaptığı hareket bir zorunluluk değil. Bir dönüm noktası değil. Böyle puan alcağımıza hiç almasaydık daha iyiydi diye düşünüyorum.
    anlıyorum usta yani Burak bunu ihtiyacımız olsada olmasada yapar diyorsun.O zaman şimdi yorumsuz kalıyorum.Umarım beni utandırmaz Burak ve bileğinin gücüyle herkesi susturur.

17. Default

daha nice çaktırmadan yaptığı futbola yakışmayan şeyler.Burdaki arkadaşlar kuyt iğrencsin hırsızsın adam değilsin dediniz mi?onu soruyorum sadece
    Sözüm sana olmamakla birlikte burda ağlayan beşiktaşlılardan daha çok fenerliler olması çok komik oluyor bazen...
    Bana bizim maçtada siz ağlıyordunuz denmesin ben o konuya yorum bile atmadım attıysam şu yener bu yener olmuştur...
    Demediklerini nerden biliyorsun? Ayrıca verdiğin örnekler futbolun biraz da sosyal tarafı. Bir final maçında rakibe oynamak her zaman avantaj sağlar. Bu bir aldatmaca değil, taktiktir. Kuyt'un yaptıkları için birkaç Fenerbahçeli arkadaşım da benimle aynı şekilde düşündü diyebilirim. Kişiselleştirmenin anlamı yok.

18. Default

burak bunu herkesin gözü önünde yapar.Eğer bir yasak varsa gol iptal edilir ki cezası yok bu şekilde alınan bir kupaı varken
    Şike yapan kişi bunu gizli yapar.Arada fark varda var oğlu var...
    İki sahtekarlığı zaten bir tutmuyoruz ki arkadaş. Hangi kafayla, hangi mantıkla yapıldığı önemli. Yukarıdaki yorumlarda takımın bekası için yapılabilir demiştin. Ben o cümleni ele alarak bunu örneklendirdim. Bu kadar derine inmenin anlamı yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Demediklerini nerden biliyorsun? Ayrıca verdiğin örnekler futbolun biraz da sosyal tarafı. Bir final maçında rakibe oynamak her zaman avantaj sağlar. Bu bir aldatmaca değil, taktiktir. Kuyt'un yaptıkları için birkaç Fenerbahçeli arkadaşım da benimle aynı şekilde düşündü diyebilirim. Kişiselleştirmenin anlamı yok.
    kişiselleştirmiyorum.Hatta maçtan sonra fenerli arkadaşlarıma kuyt'u kötülemek yerine bu adam çok çakal ve bu hareketleri çok profesyonelce yapıyor bu adam bu şekilde rakiplerin defansını kızdırarak gol kralı olur dedim.
    Ama bu Kuyt'un yaptığı hareketler burak'ın yaptığı hareketten masumsa birşey demiyorum.
    İki sahtekarlığı zaten bir tutmuyoruz ki arkadaş. Hangi kafayla, hangi mantıkla yapıldığı önemli. Yukarıdaki yorumlarda takımın bekası için yapılabilir demiştin. Ben o cümleni ele alarak bunu örneklendirdim. Bu kadar derine inmenin anlamı yok.
    zaten onu sana değil başka bir arkadaşa dedim usta

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Peki, daha uzatmayacağım. Sadece takip edeceğim burada Burak'ın kendini yere atmasını savunanları. Bizim bir golümüzde el,kol , yanlış penaltı olduğunda olay çıkarmıyorsanız benim açımdan sorun kalmaz.

He bu Burak'ın karakterine olumlu katkı mı yapar, maalesef hayır. Burak tavrınızı görse kahraman sanar kendini ondan korkuyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hakem "El var penaltı" dedikten sonra "Hayır hocam el yok" diyen, rakibe kırmızı verdikten sonra "Hocam vurmadı" diyen futbolcuları da gördü Türkiye. Hatta bunlardan birisi geçen sene Bursa da oldu. Yani isteyince dürüstlük yapılabilirmiş.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
    Sadri Şener'den Burak yorumu: "Ondan hakeme gidip 'Penaltı değil' demesini beklerdim. Ama beklenmedik işler yaptığı için G.Saray'da zaten."

23. Default

kişiselleştirmiyorum.Hatta maçtan sonra fenerli arkadaşlarıma kuyt'u kötülemek yerine bu adam çok çakal ve bu hareketleri çok profesyonelce yapıyor bu adam bu şekilde rakiplerin defansını kızdırarak gol kralı olur dedim.
    Ama bu Kuyt'un yaptığı hareketler burak'ın yaptığı hareketten masumsa birşey demiyorum.zaten onu sana değil başka bir arkadaşa dedim usta
    Bana dedin demedin önemli yok. Yorumu okumam, fikrimi söylememe yeter bence.

Kuyt ve Burak'ı aynı kefeye koymayın arkadaş ya. Bu kadar da pollyannacılık oynamanın anlamı yok. Takımı şişirdik şişirdik sonucun da beklemediğimiz bir skor, bir ortam oluşunca çareyi haksızca aldığımız penaltıda bulduk. Ayıp.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Peki, daha uzatmayacağım. Sadece takip edeceğim burada Burak'ın kendini yere atmasını savunanları. Bizim bir golümüzde el,kol , yanlış penaltı olduğunda olay çıkarmıyorsanız benim açımdan sorun kalmaz.

He bu Burak'ın karakterine olumlu katkı mı yapar, maalesef hayır. Burak tavrınızı görse kahraman sanar kendini ondan korkuyorum.
    nickimi notta edebilirsin demem Allah'ın izniyle. çünkü maçlarda olan şeyler bunlar.
    Burak'ında olumlu birşey yaptığını kesinlikli düşünmüyorum.Sadece o anda bir tek maçı düşündüğünü ve yaptığı hareketin hak hukukunu düşündüğünü sanmıyorum.
    ama Burak eskidende böyle diyen arkadaşlar var.Bende dedim o zaman inşAllah bu hareket devam etmez bileğin hakkıyla birşeyler yapar ilerde de bizi mahçup eder dedim.
    Bana dedin demedin önemli yok. Yorumu okumam, fikrimi söylememe yeter bence.

Kuyt ve Burak'ı aynı kefeye koymayın arkadaş ya. Bu kadar da pollyannacılık oynamanın anlamı yok. Takımı şişirdik şişirdik sonucun da beklemediğimiz bir skor, bir ortam oluşunca çareyi haksızca aldığımız penaltıda bulduk. Ayıp.
    hala yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum ben maçı hakettik diye bir yorum.Ondan önce ezeriz diye bir yorum yapmadım sadece şurdaki galatasaray kazanırı işaretledim.Maçtan sonra birşeyler yazdım.
    Ama ikisinin yaptığıda benim gözümde aynıdır.Rakipteki bir oyuncuya topsuz alanda enteresan hareketler şunlar bunlar yapıp rakibi kızdırmakta aldatmacadır.Orda eboue ceza yiyebilirdi.
    Lincoln volkan'ı kızdırıp volkan'a normalde 6 maç tahrikten dolayı 4 maça indirilmiş bir ceza yedirdi.Görüceksiniz kuyt'ta öyle bazılarına ceza yedircek çaktırmadan.Yaptığı şey doğru mu değil ama çaktırmadan yaptığında elden birşey gelmiyor.O anda onunda maç konsantrasyonuyla yaptığı kişiliğinin ortaya çıktığı hareketler diye düşünüyorum.
    Yani işin özü anlatmak istediğim şey
    Kuyt'a da Burak'a da en azından ben kötü gözle bakmak istemiyorum.O adamların bunu maç konsantrasyonlarıyla yaptığını düşünüyorum.(bunu derken anlatmak istediğim bazı insanlar maçta tamamen farklı bir insan olur)Anlatmak istediğim budur bana göre ikiside suçlanamaz.2 sinde de hakemin olaya müdahale etmesi gerekir.
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hakem "El var penaltı" dedikten sonra "Hayır hocam el yok" diyen, rakibe kırmızı verdikten sonra "Hocam vurmadı" diyen futbolcuları da gördü Türkiye. Hatta bunlardan birisi geçen sene Bursa da oldu. Yani isteyince dürüstlük yapılabilirmiş.
    o adamada helal olsun demek düşer.Dediğim gibi böyle adamlar varsada ne mutlu Türkiye'nin sırtı yere gelmez bunlar sayesinde dedim

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Burak sosyal hayatta da çakalmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Galatasaraylıların %99.9'u penaltı değil derken daha neyin tartışması yapılıyor anlamış değilim...

Kendimi bildim bileli 4 büyükler içinde hakemlerden en çok canı yanan Beşiktaş, bu bir gerçek. Bu yüzden bazı Beşiktaşlı arkadaşların agresif yorumlarını çok iyi anlayabiliyorum, yılların birikimi sonuçta. Geçen sezon 2-0 kazandığımız maç olsun, bu maç olsun nefret ediyorum bu şekilde puan aldığımızda, hiç içime sinmiyor. Ve maalesef böyle yüreksiz hakemler olduğu sürece Galatasaray ve Fenerbahçe lehine bu tarz "kayırmalar" devam edecek.

Maça gelince maçtan önceki yorumumda belirttiğim gibi gene oyun anlamında zorlandığımız bir maç (ikinci yarısı) oldu. İki takım için de çok önemli bir uyarı maçı oldu.

Galatasaray'da Selçuk'un yanında oynayacak oyuncunun ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Selçuk hareketsiz ve ağır bir oyuncu. Müthiş pas dağıtıyor, frikiklerden goller atıyor ya da attırıyor bu açıdan değişilmez bir oyuncu ancak yanında formsuz ve durgun bir oyuncu olunca orta alan çöküyor. Melo hazır değil, çok koşan bir Engin'de olmayınca dün bu sıkıntı ortaya çıktı. Bence Melo çıktıktan sonra o bölgeye Eboue'nin çekilmesi düşünülebilirdi. Dany'i oyuna alıp Ujfalusi'yi sağ beke alabilirdik. Ayrıca Ceyhun niye hiç düşünülmüyor acaba, Trabzonspor'da mis gibi oynuyordu da şimdi niye bu kadar yetersiz görülüyor? Melo form tutacak mı, geçen sezonki gibi bir performansa ulaşabilecek mi, form tutsa bile hiç kötü günü olmayacak mı, o kötü olduğunda yerini kim dolduracak... bunlar soru işareti. O bölge için bir "B" planımızın olması lazım.

Beşiktaş açısından bakarsak aslında beklediğimden kötüydü Beşiktaş. Umarım dünkü oyun ve sonuç onları yanıltmaz çünkü ben bu oyunla başarılı olabileceklerini sanmıyorum. Sadece mücadele etmekle bitmiyor iş, dün özellikle ilk yarıda savunmada çok amatörce adam kaçırmalar ve oyuncular arası uyumsuzluk göze çarptı. Maç aslında ilk yarıda bitebilirdi, Galatasaraylı oyuncuların beceriksizliğinden ve nasıl olsa maçı alırız havasına girmelerinden dolayı oyun çok farklı gelişti. Yorumları okurken yanlış hatırlamıyorsam uAburak Escude'nin ismini hiç duymadım yazmıştı aynı şey benimde dikkatimi çekti. Dün bence en fazla iyi mücadele eden bir Anadolu takımı görüntüsündeydi Beşiktaş. Tabi işin birde olumlu yanından bakarsak henüz hazır olmayan bir takım olmasına karşın 3 gol atmış ve oyunda ikinci yarıda üstünlük kurmuş bir Beşiktaş vardı ortada. McGregor, Sivok, Escude, Fernandes ve Almeida gibi ligde her takımda oynayabilecek kalitede yabancı oyunculara sahipler. Ancak Fernandes ve Almeida'nın durumlarının biran önce netleşmesi şart. Yerlilere baktığımızda Toraman tecrübeli, İsmail, Pektemek, Necip ve Olcay ise en yüksek performanslarına ulaşabilecekleri yaşlardalar. Kısacası her şey kendi ellerinde.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak sosyal hayatta da çakalmış.
    hehe neyse o zaman herkesten özür dilerim
    ben izlediğim profesyonel boks animesinden çok fazla etkilenmişim ve insanların maçlarda değişik modlara girdiğine inanmışım

28. Default

hala yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum ben maçı hakettik diye bir yorum.Ondan önce ezeriz diye bir yorum yapmadım sadece şurdaki galatasaray kazanırı işaretledim.Maçtan sonra birşeyler yazdım.
    Ama ikisinin yaptığıda benim gözümde aynıdır.Rakipteki bir oyuncuya topsuz alanda enteresan hareketler şunlar bunlar yapıp rakibi kızdırmakta aldatmacadır.Orda eboue ceza yiyebilirdi.
    Lincoln volkan'ı kızdırıp volkan'a normalde 6 maç tahrikten dolayı 4 maça indirilmiş bir ceza yedirdi.Görüceksiniz kuyt'ta öyle bazılarına ceza yedircek çaktırmadan.Yaptığı şey doğru mu değil ama çaktırmadan yaptığında elden birşey gelmiyor.O anda onunda maç konsantrasyonuyla yaptığı kişiliğinin ortaya çıktığı hareketler diye düşünüyorum.
    Yani işin özü anlatmak istediğim şey
    Kuyt'a da Burak'a da en azından ben kötü gözle bakmak istemiyorum.O adamların bunu maç konsantrasyonlarıyla yaptığını düşünüyorum.(bunu derken anlatmak istediğim bazı insanlar maçta tamamen farklı bir insan olur)Anlatmak istediğim budur bana göre ikiside suçlanamaz.2 sinde de hakemin olaya müdahale etmesi gerekir.
    Burak ile Kuyt'ı bir tutmak bence mantıklı değil. Burak maçın konsantrasyonuyla yapacaksa eğer bir kere yapar iki kere yapar eyvallah diyorum. Ama kasten aldatmaca ile bilinçli bir şekilde yere attı kendini. Kuyt içinse Engin ve Eboue'ye yaptığı az önce de dediğim gibi tamamen taktiksel bir kışkırtma. Bunu maç öncesi de basın toplantılarında, gazete köşelerinde, çıkan haberlerde az çok görürüz. Rakibe oynamak her zaman avantajtır. Kuyt'ın yaptığının sahtekarlıkla ya da Burak'ın yaptığıyla aynı kefede görmek hepsinden saçma.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yahu ben anlamıyorum neden atıyorsun ki kendini yere eline ne geçiyor ?

Sonra gelip basına rakip taraftarlar bana,aileme küfür ediyor ne yapacaktık aferin diyip geçiştirecek miydik ?

Sen geçen sezon 30 golü geçmiş adamsın ne gerek var böyle hileye, hurdaya tamam atıyorsun madem böyle maçlardan bu şekilde skora direk etki etmek emek hırsızlığıdır.

Ben bu yazımın bir kısmını Burak Yılmaza hitap ettim orasıda belli zaten diğer kısımlar genel olarak ilgilendiriyor futbolcuları..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak ile Kuyt'ı bir tutmak bence mantıklı değil. Burak maçın konsantrasyonuyla yapacaksa eğer bir kere yapar iki kere yapar eyvallah diyorum. Ama kasten aldatmaca ile bilinçli bir şekilde yere attı kendini. Kuyt içinse Engin ve Eboue'ye yaptığı az önce de dediğim gibi tamamen taktiksel bir kışkırtma. Bunu maç öncesi de basın toplantılarında, gazete köşelerinde, çıkan haberlerde az çok görürüz. Rakibe oynamak her zaman avantajtır. Kuyt'ın yaptığının sahtekarlıkla ya da Burak'ın yaptığıyla aynı kefede görmek hepsinden saçma.
    o zaman lincoln'ün zamanında kimsenin duymadığı ama volkana göre anasına bacısına sövmesi tamamen taktiksel bir davranıştı?Lincoln'ün yaptığı güzel bir hareketti ve Kuyt'a devam etsin tekrardan dediğim gibi tamam özür dilerim ben haksızım.
    Ki 1 maça etki eden burak
    4 maçtan uzaklaştırılan volkan nedeniyle kaybedilebilecek puanlar. lincoln'ün yaptığı daha beterdir benim için

Sayfa 15 / 18 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri