Sayfa 242 / 447 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon
7,231 ile 7,260 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

1. Default

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    o zaman terimin oynattigi oyundan memnun degilsin derim ben de, cunku onun sisteminde de alexe yer yok. modern futbolun cilesi bu ne yazikki, sadece ama sadece her an bir seyler yapabilir diye kimse kadroya girmiyor artik.

ilaveten daha sadece 2 mac alex olmadan oynandi ve ben antep macindan cok ama cok memnunum.
    Terim, zamanında da oynattı "modern futbol" diye adlandırdığımız sistemi. Ve hangi oyuncularla oynattığını çok iyi biliyoruz. Futboldan memnun değilim demiyorum ama sonuçta "Alex"dir yani örneğini vermek için dedim. Bir sene daha ilerde olsaydık katılabilirdim ama şu an özellikle de ŞL maçları için tamamen kesmek mantıksız.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    Terim, zamanında da oynattı "modern futbol" diye adlandırdığımız sistemi. Ve hangi oyuncularla oynattığını çok iyi biliyoruz. Futboldan memnun değilim demiyorum ama sonuçta "Alex"dir yani örneğini vermek için dedim. Bir sene daha ilerde olsaydık katılabilirdim ama şu an özellikle de ŞL maçları için tamamen kesmek mantıksız.
    ben hazirlik maclarini ve oynanan tum resmi maclarini izledim fenerin, aykut kocaman ozellikle onu bu maclarin hepsinde oynatti durumunu gorebilmek icin. takima sadece duran toplarla katki yapabildi, onun haricinde sahada yoktu ve hic yapmadigi kadar top kaybi yapti. eski bildigimiz alex yok artik bence. bana gore mantikli bir karar, bunlar olmasaydi da takimdaki yerini kaybedecekti alex.

3. Default

ben hazirlik maclarini ve oynanan tum resmi maclarini izledim fenerin, aykut kocaman ozellikle onu bu maclarin hepsinde oynatti durumunu gorebilmek icin. takima sadece duran toplarla katki yapabildi, onun haricinde sahada yoktu ve hic yapmadigi kadar top kaybi yapti. eski bildigimiz alex yok artik bence. bana gore mantikli bir karar, bunlar olmasaydi da takimdaki yerini kaybedecekti alex.
    Tamamen verim alamazsın zaten, az ve öz diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Ben nasıl olurda Aykut Hoca'dan iyi bilebilirim futbolu(taktiği,tekniği,sistemi falanı filanı), onun binde biri kadar bile futbolun içinde olmadan; halısaha maçlarından mı, fmden mi, tvden veya satadtan izleyerek mi.. helal olsun bana ve yazıklar olsun hocam sana, benim kadar olamıyorsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aykut yarın turu geçeme de gör. Bir de Alex'siz turu kaybedersen yandın ki ne yandın.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

cevap yazmaktan yoruldum, usandim vallahi. nasil biliyorsaniz oyle devam edin, ne diyeyim. spartak macinda beyaz mendil sallarsiniz artik.

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Aykut yarın turu geçeme de gör. Bir de Alex'siz turu kaybedersen yandın ki ne yandın.
    yine bir askerlik arkadasi vakasi...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Avrupa maçlarında oynamasın zaten Alex ancak halen Ligi kaldırabilecek birisi Alex.

Avrupa maçlarında çok yavaş kalıyor..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

cevap yazmaktan yoruldum, usandim vallahi. nasil biliyorsaniz oyle devam edin, ne diyeyim. spartak macinda beyaz mendil sallarsiniz artik.

yine bir askerlik arkadasi vakasi...
    Her seferinde senin gibi nasıl biliyorsanız oyle devam edeyin diyorum ama dayanamıyorum bir yerde patlıyorum ne kadar çokmus düşmanı hocanın
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerbahçe yarın turu geçemezse de Aykut Kocaman'ın değeri azalmayacak. Tabi muhalif kesim Alex'i oynatsa böyle olmazdı diyecekler.

Aykut Kocaman sizin söylediğiniz gibi sinsi,içten pazarlıklı biri olsa Alex'i oynatır. Başarı gelirse özür diledi Alex sular duruldu denilir. Tur geçilemezse alın size Alex,gördünüz mü turun sorumlusu ben değilim diyebilir. Ama yapmıyor neden çünkü o adam Aykut Kocaman. Ondan Daum sinsiliği bekleyemezsiniz.

Hoş siz sinsiliği ile ün salmış Daum'un sözleriyle Aykut Kocaman Daum'un kuyusunu kazmış diyen insanlarsınız ama insan yine de sizden birşeyler bekliyor işte.

Ben en çok koskoca Aykut Kocaman'ı ;göreve geldiğinden beri 75 maçın 69'unda oynattığı Alex'i oynatmıyor, her sene kesiyor diye eleştiren taraftarlara kızıyorum. Üstelik fitili ateşleyen daha ilk yedek kalmasında sorun çıkartan Alex iken.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex en verimli sezonunu Aykut Kocaman ile yaşadı, mücadeleci bir Alex gördük sahada ve çoğu maçta ben buna şaşırıyordum.

İşte Alex'in bile öyle mücadele ettiği sezonda 17'de 16 yapıp şampiyon oldu bu takım. Aykut Kocaman belli ki kırılmış, hatta bir sözü var 1 hafta önce oyuncuya söylediğim şey şimdi yeni bir şey gibi yansıtılıyor diyor, bu da oyuncularla konuşmuyor diyenlere gelsin.

Yinelemekte fayda var, Alex Fenerbahçe forması giymiş belki de gelmiş geçmiş en iyi oyuncudur, bu gerçeği kimse değiştiremez. Ama bu Alex'i yuhalayan kesim de muhtemelen şimdi Alex'i koruyan kesimdir, koşmuyor, mücadele etmiyor, sahada geziyor, küçük maçların adamı, bu laflar da senelerce söylendi Alex için ve patlama noktasında Aziz Yıldırım çıkıp noktayı koydu.

O dönemde sistem değiştirmiyor diye eleştirilen Zico şimdi kral oldu, küe düşmüş takımlara tonla puan kaybederken yerden yere vurulan, niye hep aynı sistemle oynuyor denilen hoca şu anda kral yapıldı ama Aykut Kocaman neden sürekli aynı şekilde oynatıyor diye eleştirildi.

Radikal bir kararla değişim yapmaya çalıştı, yine eleştiriler. Ya Alex'in olduğu ve senelerdir oynadığımız sistemle devam edeceğiz ya da Alex üzerine artık kurulmayacak takım. Alex olduğunda farklı şeyler denemek neredeyse imkansız, orta saha transferi yapılsa da imkansız, yapılmasa da imkansız.

İyi başlamayan bir sezon, iyi gitmeyen maçlar ve bunun üzerine yapılmış değişiklik. Elbette bir anlayış oturttuktan sonra da Alex'ten faydalanacak hatta Alex gol rekorunu kırdığında ilk tebrik eden de Aykut Kocaman olacaktır.

Yeter ki biz kendi kendimize kutuplaşmayı arttırmayalım. Sanki Alex'in oynadığı her maçı kazanmışız gibi Alex'in oynamadığı maçı kazbettiğimizde, işte Alex yok o nedenle kaybettik demeyelim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

https://p.twimg.com/A1ZhKnmCYAEXxjW.jpg

Son idmandan. Kaptan panpası Baroni ile.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    https://p.twimg.com/A1ZhKnmCYAEXxjW.jpg

Son idmandan. Kaptan panpası Baroni ile.
    Olur mu yahu, Baroni Aykut Kocaman'ın manevi oğlu, şimdi Alex ile koşuyor diye kesik yemesin takımdan, kadro dışı kalır mı acaba o da?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Aykut Kocaman iyi hoca olsa şimdiye kadar çoktan belli ederdi kimse şahsına bişey demiyorki oynanan futbol ortada iken daha ne olmasını beklersiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

fenerbahçe benim hatırladığım zico dönemi lig maçları dahil(avrupada farklılaşıyordu takım) daum'un tuncay'lı serhat'lı hooijdonk'lu takımından beri iyi oynamadan skor elde ediyor. Aykut Kocaman'da değil sorun. hatta bu uzun süreçte yine en iyi futbol 17'de 16 dönemiyle kocaman zamanında geldi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alex ferguson 7.5 sene hiçbir başarısı yok , bir çok insan burda hiç sabır göstermiyoruz ya teknik direktörlere der , daha sonra asıl sabırsızların kendileri olduğu ortaya çıkar , aykut hoca'nın en sevdiğim özelliklerinden ikisi , hatalarından ders alabilen ve oyuncularından maksimum verim alabilen bir adam olması , ilk söylediğim özelliği ise bir çok eksiğini gidermeye yetiyor , inşallah uzun yıllar takımın başında kalır.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ayrıca hocanın dediğine katılmyorum. Hoca Alex'i oynatmayabilir Moskova'da ama o zaman yeneceksin, berabere kalacaksın. Yaptığın seçimin doğru olduğunu göstereceksin. Çıkıp diyeceksin ki "Alex'i oynatmadım ama gittim Moskova'da galip geldim". O zaman kimse sana bir şey diyemez.
    Abi şaka mısın ya?Bu takımda 7 senedir Alex üzerine oturmuş bir düzen, bir sistem var ve kalkıp 1 maç Alex'i kesip gidip Moskova deplasmanında rakibi yenip gelcen.Oldu mama.Alex sevgisi sizin gözlerinizi kör etmiş.Siyah-beyaz görür olmuşsunuz Sarı-Laciverti.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    11

İşte perde arkası!

23 Ağustos 2012 Perşembe * 10:34

Fenerbahçe'de Alex de Souza, Aykut Kocaman krizi devam ediyor. İki ismin arasının çok önceden açıldığı iddia ediliyor

Fenerbahçe'nin iki efsanesi Alex de Souza ve Aykut Kocaman arasındaki gerilim Brezilyalı oyuncunun mikro blog sitesi twitter'da yazdığı ve sonradan sildiği bir mesajla artık resmen ortaya çıktı. Konuyla ilgili bir perde arkası ise Sabah gazetesi'nden geldi. İşte Gürcan Bilgiç'in haberi;
    "Fenerbahçe'de hem Alex de Souza hem de Aykut Kocaman taraftarın fenomeni...

10'un Spartak Moskova maçından sonra twitter'a yazdıkları, kullandığı ifadeler taraftarı çok şaşırttı. Ama en sonda söyleyeceğimizi baştan vurgulayalım: Alex ile hem Aykut Kocaman'ın hem de Aziz Yıldırım'ın arasındaki iplerin kopması yeni değil. İki tarafın aslında bugüne kadar karşı karşıya gelmelerinin nedeni hep işlerin düzeleceği, bir tarafın ötekine bir adım yaklaşacağı umudunu taşıması.

Alex'in Moskova'da yedek kalmasından sonra dile getirdiği şikayetlerinin nedeninde öncelik aslında Aykut Hoca değil. Bu iplerin kopmasında ve heykelinin dikilmesine karar verilen bir oyuncunun, birdenbire sembol niteliğinden çıkmasındaki öncelik 3 Temmuz süreci. 360 gün geriye gidelim. 26 Ağustos 2011'de Aykut Kocaman ile birlikte takımın üç kaptanının (Alex, Volkan, Emre) katılacağı duyurulan basın toplantısına..

Toplantıdan bir gün önce ve toplantı günü saatinin 13:00'ten 14:00'e alındığının duyurulduğu kulüp açıklamalarında hep üç futbolcunun da katılacağı vurgulanmışken, Kocaman'ın yanında sadece Volkan ve Emre medya karşısına çıktı. "Alacaklarımızdaki gecikmelerde sorun çıkarmayacağız. Bunu bilerek devam edeceğiz" açıklaması yapılırken, sahadaki kaptanın karede olmamasına kimse önem vermedi.

İmza atmadı!

Alex o günkü duruşunu, 7 ay sonra UEFA karşılaşmalarına katılmak için verilmesi gereken "Alacağım yoktur" belgesini imzalamayı kabul etmeyerek sürdürünce, hem yönetim, hem de Aykut Hoca nezdinde hükmünü sıfırladı. Brezilyalı yıldızın, "Paramı almadım. Bu kağıda da imza atmam" raconu profesyonel dünyada geçerli olabilirdi, ama kulübün borçlarını ödemek için tahvil çıkardığı, mali çıkmazlar yaşandığı süreçte, herkesi şoke etti.

Takım bensiz iyi

Bunun peşinden Süper Final'de kendisi yokken kazanılan Trabzonspor maçı sonrasında, "Takım bensiz daha iyi. Bunu bozmayalım. Beni oynatmazsa sorun olmaz" mesajını Aykut Kocaman'a gönderdi. Galatasaray maçı öncesinde de aniden "Ben hazırım" diye ortaya çıktı. Bursaspor ile oynanan Türkiye Kupası finalinde de, "Ben iyiydim. Görev verilse oynardım" sözleriyle Aykut Hoca'yı hedef tahtasına oturttu. Halbuki 20 gün antrenmanlara çıkmamıştı.

Sen de gidersin

İplerin koptuğunu "Alex'siz takım" açıklaması ortaya çıkarmıştı. Aykut Kocaman'ın, "Senden tek isteğim, yorulduğunda değiştirilmeyi işaret et" yaklaşımı da Alex'i tatmin etmedi. Tabela kalktığında, buruşan suratla kenara gelen oyuncu yüzünden seyirci ile karşı karşıya gelmek istemiyordu Aykut Hoca. Yine olmadı. Ali Yıldırım bu durumu çok iyi gördü. Alex'e, "Emre gitti. Sen de gidersin" fikrini ilettirdi. Tabii ki bu sözlerle değil. Daha sert ve daha ağır bir ifade ile. "Biz böyle bir şey demedik" diyecekleri için detayını yazmıyorum. Tablonun özeti: Aykut Kocaman, Alex'in yeteneklerinden yararlanmak istese de bugün itibarıyla sadece teknik heyetle değil yönetimle de Alex arasındaki ipler kopmuş durumda.

Heykeli açılamadı

Fenerbahçe taraftarının yaptırdığı Alex'in heykeli açılmayı bekliyor. Yoğurtçu Parkı'nda Lefter'in heykelinin bulunduğu alana konulan heykelin 4 Aralık 2011'deki açılışı ertelenmişti ancak bugüne kadar bir türlü gerçekleşmedi.

İşte 10'un olay sözleri

Alex, Brezilyalı gazetecilerin twitter'dan yedek kalması konusunda ki sorularına yaptığı yorumlarla sıkıntıyı farklı bir boyuta taşıdı. İşte o yazışmalar:
    Daniel Coelho: Teknik direktörün seni kıskançlıktan yedek tuttuğu, gol sayısında senin onu geçmeni istemediği konuşuluyor. Doğru mu?
    Alex: + veya - (Yorum yapmaktan kaçınıyor)
    Andre Henning: Bu çılgın adamın seni oynatmaması talihsizlik.
    Alex: Bilmediğin sebeplerden dolayı.
    Julio Cesar: Eziyet olsun diye yedekte tutulduğun söyleniyor.
    Alex: Evet bugün yedektim.
    Julio Cesar: Endişe etme. İsa, her zaman iyilerin yanındadır.
    Reinaldo Pagode: Yedek kalmanı anlayamadım. Orta saha bu kadar kötüyken.
    Alex: Bir gün sana anlatırım. Ama bir kelimeyle tanımlamak gerekirse, kıskançlık...
    Reinaldo Pagode: Bunu öğrendim ve üzüldüm. Çünkü kıskançlık karşı tarafa da vardır. Ama ben seni tanıyorum.

U Dönüşü

Kendisini yedek bırakan Aykut Kocaman'ı "Kıskançlık" yapmakla suçlayan Alex'e yönetimden uyarı geldi. Yönetim, "Ya o mesajla ilgili gerekli açıklamaları yaparsın ya da yönetim olarak gerekli disiplin uygulamalarına gideriz" resti çekti. Brezilyalı futbolcu bunun üzerine yazdığı mesajları sildi ve Kocaman'ın tercihlerine saygı duyduğunu belirten yeni bir mesaj yayınladı.

Alex, Türkçe olarak yazdığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Hocanın kararlarına hep saygılıyım ve hiç sorgulamadım. Herşeyden önemli olan kulüp ve hedefleridir. Ve lütfen Portekizce yazdıklarımı tercüme etmeye çalışıp, kelimelerin gerçek anlamlarını yitirmesine izin vermeyin." Alex, kulübün internet sitesine de "Vaslui maçından önce hocamızla yüz yüze görüştük. Birbirimize tüm düşüncelerimizi medeni şekilde aktardık. Bir şey söyleme ihtiyacımız olduğunda bunu karşılıklı, yüz yüze oturup konuşarak yaparız. Romanya'da yaptığımız gibi" açıklamasını yaptı."

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Abi şaka mısın ya?Bu takımda 7 senedir Alex üzerine oturmuş bir düzen, bir sistem var ve kalkıp 1 maç Alex'i kesip gidip Moskova deplasmanında rakibi yenip gelcen.Oldu mama.Alex sevgisi sizin gözlerinizi kör etmiş.Siyah-beyaz görür olmuşsunuz Sarı-Laciverti.
    Ya senin ya da benim algılamamda problem var.

Alex'in oynatılmama gerekçesi ne? Dirençli orta sahalara karşı takımı zayıf bırakıyor, böylece rakibe üstünlük geçiyor ve dezavantaj sağlanıyor. Aynı sebeple, savunma zaafiyeti veriyor takım, çünkü Alex takım savunmasına katkı yapmıyor. Sebep bu değil mi?

O zaman Alex olmayınca biz ne bekleyeceğiz? Orta sahası dinamik, güçlü, takım savunmasını iyi yapan, rakibe karşı topu ayağında tutan, tabir-i caizse sahada basmadık yer bırakmayan bir orta saha.

Peki biz bunu Alex'siz iki maçta gördük mü?

G.Antepspor gibi zayıf bir takıma top göstermemiş olsaydık, savunma zaafiyeti vermemiş olsaydık derdim ki "Evet arkadaş, Alex bu takımın savunmasına zarar veriyor, orta sahamızı çok düşürüyor, rakip orta sahayı ele geçiriyormuş, ama gördük ki o oynamayınca top hep ayağımızdaydı, rakibe ciddi üstünlük kurduk, pozisyon vermedik, orta sahamızın dirençli ve koşması sayesinde rakibe ciddi üstünlük kurduk.". Bunu diyebiliyor muyum? Hayır.

Kuyt 1000, Alex 70 metre koşuyormuş da vesaire vesaire. Gören de Alex'in 8 sene çift ciğerle oynadığını, defansa yardım ettiğini sanacak.

Nesil
    2006

Aykut Kocaman'ın Alex'i hazırlık maçlarında yedek bırakıp istediği taktiği neden denemediğini anlamıyorum. Adı üstünde "Hazırlık Maçı" o maçlarda denemeyeceksin de ne zaman deneyeceksin?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Aykut Kocaman'ın Alex'i hazırlık maçlarında yedek bırakıp istediği taktiği neden denemediğini anlamıyorum. Adı üstünde "Hazırlık Maçı" o maçlarda denemeyeceksin de ne zaman deneyeceksin?
    o maclarda Alexi denedi aslinda, siz anlayamadiniz onu

hazirlik maclari kondusyon icindir esasen, mac ritmini yakalamaktir biraz olsun. taktigi 2-3 tane hazirlik macinda oturtacak degilsin ya. hicbiri formda olmadigi icin taktik adina fikir verebilecek maclar degil bence sezon oncesi. bu yuzden de zaten elemeler cok can yakar cunku takimlarin hicbiri hazir degildir o surecte.

antep macinin da iyi oynandigi fikrindeyim ki bu ilk kez aykut kocamanin kafasindakini uygulattigi macti. hemen ilk mactan domine edecek degil di ya, buna ragmen neticeyi aldi ve 3-0 la maci kazandik.

Nesil
    2006

o maclarda Alexi denedi aslinda, siz anlayamadiniz onu
    Bu da bir bakış açısı tabii.

6 yılda 0!
    Ben, her iki tarafın da bu krizi iyi yönetemediğini düşünüyorum. Del Piero ve Totti de, Alex’in geçtiği yollardan geçtiler, ama onlar her kulübede oturduklarında hocalarını kıskançlıkla suçlamadılar. 35’lik bir yıldızın vücudunun 25’likle aynı performansı veremeyeceğini kabullenebildiler. Ama Kocaman’ın bu krizde payı Alex’ten daha büyük. Duygusal futbolcusunu bir büyüğü olarak onore etse, onunla konuşsa, dışarıda görüşse, “Sen bu takımın gelecekteki hocasısın, gel takımı birlikte yapalım” gibi jestlerde bulunsa eminim Alex’in kalbini kazanırdı. Ama hem onu yapmayıp hem de (o gün itibariyle 6 yılda 2 şampiyonluk kazandırmış futbolcusunun oynadığı ilk sezonu görmezden gelip) Alex’li 5 senede 1 şampiyonluk kazanılmış dersen, oyuncunun da seni kıskançlıkla suçlaması normal olur. O zaman Alex de çıkarsa, (1989 ve 1996 şampiyonluklarını çıkarıp) 1990-1995 arasını kast ederek “Aykut’lu 6 yılda 0 şampiyonluk var” derse ne yapacağız? UĞUR MELEKE
    http://skorer.milliyet.com.tr/sikint...79/default.htm

Uğur Meleke güzel yazmış. Sen kaptanını ezmeye çalışıp bu takımın teknik direktörü benim dersen oyuncuna zarar vermiş olursun. Çünkü oyuncun zaten senin teknik direktör, onun oyuncu olduğunu biliyor. Sen kaptanını daha ön plana çıkarmak arkasında durmak yerine, geri plana çekip, uzaklaştırıyorsun. Oyuncu belkide gerçekten oynamamayı sorun etmeyecek ama sen bu şekilde davranarak onu hepten kaybediyorsun.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://www.hayatimfutbol.com/sayi_46/index.html

Sayfa 48-55 arası Aykut Kocaman ve Alex hakkında güzel bir yazı var.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Pınar Payza ‏@PinarPayza
    @Alex10combr Futbol hayatin bittikten sonra Türkiye'de yasamak ister misin BÜYÜK KAPTAN?

Alex10combr ‏@Alex10combr
    @PinarPayza yok.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Pınar Payza ‏@PinarPayza
    @Alex10combr Futbol hayatin bittikten sonra Türkiye'de yasamak ister misin BÜYÜK KAPTAN?

Alex10combr ‏@Alex10combr
    @PinarPayza yok.
    Bunu zaten hep dile getiriyor ki. Alex'in Brezilya'ya gitmek istediği bilinen bir şey.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

hersey bir kenara ortasahada gelecegi parlak bir olusumumuz var. gokay, salih ve recep. ucu de ilerde bizi gururlandiracak isimler olacak bence. cok genc yastalar ve onemli tecrubeler kazandilar. mert de bu isimlerin arasina girebilir. uzun vadeli projeler dusunuluyorsa eger bu projenin en onemli meyveleri[son gunlerin trendi meyve avatarina da bir gonderme olsun ] bu oyuncular olacaktir. kisa vadede onemli isimleri de kadromuza kattik, katmaya devam ediyoruz. altyapidan yetisen gencleri de kadroya monte edersek iyi bir model haline gelebiliriz turkiyede. gunluk cekismelerden ziyade gelecegin planlarina cevirmek lazim yuzleri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Alex sorunu büyüyor.

Milliyet'in haberine göre; Aykut Kocaman'ın kendisiyle konuşmaması nedeniyle çok mutsuz olduğunu söyleyen Alex "Hiçbir randevumu kabul etmiyor. Ama bunun arkasında Başkan da var" dedi. Alex, Aziz Yıldırım'la yaptıkları toplantının ayrıntılarını taraftarlara şöyle açıkladı:

"Tam 3.5 saat kulüpte kaldım. Başkan konuşurken yüzüme bakmadı; benimle konuşup konuşmadığı bile belli değildi. 2014'te futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istediğimi söyledim ama Başkan bana 'Bu kadar uzun süre Fenerbahçe'de kalman olanaksız' dedi. Bunun üzerine Fenerbahçe'de kalmak için yıllık ücretimde indirim yapabileceğimi söyledim. 'Parayla bir ilgisi yok, kulübün menfaatları yüzünden seni düşünmüyoruz' diye yanıt verdiler".

Sarı-lacivertli futbolcu ayrıca "Kulüpteki toplantıda bana Pierre van Hooijdonk ile konuşmanın yanlış olduğunu söylediler ve onu sürekli kötülediler. Şu anda çok mutsuzum. Ne yapacağımı bilmiyorum" ifadesini kullandı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Elendik ya tamam medya durmaz artık

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

galatasaraylılar da nerde fener hakkında olumsuz haber var hemen yapıştırıyorlar bi gslide güzel bi haberi buraya koysun

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Van Hooijdonk'u da katmışlar işin içine . Ben de gördüm haberi de paylaşmadım inanmadığımdan.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri