1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ayrıca hocanın dediğine katılmyorum. Hoca Alex'i oynatmayabilir Moskova'da ama o zaman yeneceksin, berabere kalacaksın. Yaptığın seçimin doğru olduğunu göstereceksin. Çıkıp diyeceksin ki "Alex'i oynatmadım ama gittim Moskova'da galip geldim". O zaman kimse sana bir şey diyemez.
    Abi şaka mısın ya?Bu takımda 7 senedir Alex üzerine oturmuş bir düzen, bir sistem var ve kalkıp 1 maç Alex'i kesip gidip Moskova deplasmanında rakibi yenip gelcen.Oldu mama.Alex sevgisi sizin gözlerinizi kör etmiş.Siyah-beyaz görür olmuşsunuz Sarı-Laciverti.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Abi şaka mısın ya?Bu takımda 7 senedir Alex üzerine oturmuş bir düzen, bir sistem var ve kalkıp 1 maç Alex'i kesip gidip Moskova deplasmanında rakibi yenip gelcen.Oldu mama.Alex sevgisi sizin gözlerinizi kör etmiş.Siyah-beyaz görür olmuşsunuz Sarı-Laciverti.
    Ya senin ya da benim algılamamda problem var.

Alex'in oynatılmama gerekçesi ne? Dirençli orta sahalara karşı takımı zayıf bırakıyor, böylece rakibe üstünlük geçiyor ve dezavantaj sağlanıyor. Aynı sebeple, savunma zaafiyeti veriyor takım, çünkü Alex takım savunmasına katkı yapmıyor. Sebep bu değil mi?

O zaman Alex olmayınca biz ne bekleyeceğiz? Orta sahası dinamik, güçlü, takım savunmasını iyi yapan, rakibe karşı topu ayağında tutan, tabir-i caizse sahada basmadık yer bırakmayan bir orta saha.

Peki biz bunu Alex'siz iki maçta gördük mü?

G.Antepspor gibi zayıf bir takıma top göstermemiş olsaydık, savunma zaafiyeti vermemiş olsaydık derdim ki "Evet arkadaş, Alex bu takımın savunmasına zarar veriyor, orta sahamızı çok düşürüyor, rakip orta sahayı ele geçiriyormuş, ama gördük ki o oynamayınca top hep ayağımızdaydı, rakibe ciddi üstünlük kurduk, pozisyon vermedik, orta sahamızın dirençli ve koşması sayesinde rakibe ciddi üstünlük kurduk.". Bunu diyebiliyor muyum? Hayır.

Kuyt 1000, Alex 70 metre koşuyormuş da vesaire vesaire. Gören de Alex'in 8 sene çift ciğerle oynadığını, defansa yardım ettiğini sanacak.

Mesaj Yetkileri