Aykut Kocaman'ın linç etmeye çalıştığı adamın söylediği sözler:
Bu kadar cesur, delikanlı bir adamı kimse linç edemez."Ben bu soruyu es geçme taraftarıyım. Düşüncelerimi söylemek istemiyorum. Muhtemelen kendi düşüncelerimi, kendi tarzımda söylersem Başkan'ın komşusu olurum bu ülkede. Başkanımızın avukatları var ve kendisi güçlü bir insan. Kendini savunuyuor mehkemede. Konuşursam başıma neler gelebileceğini bilmediğinden susuyorum. Tek istediğim bu belirsiz durumun bir an önce aydınlanması. Suçlu ya da suçsuz bir insanın ne yaptığı belli olmadan özgürlüğünden bu kadar uzaklaştırılması haksızlık."
Aykut Kocaman bu kadar cesur bir açıklama yapabildi mi süreç başından beri?
İlk gün çıktı, "Saha içi temiz. Hata yapanlar olduysa da cezalarını çeksinler. Biz zor maçlar yaptık, direnci güçlü takımlarla oynadık. En ufak bir futbolun akışına aykırı bir şey yok." dedi.
Neden Alex kadar cesur konuşamadı?
Burada birçok arkadaşın eleştirdiği kaptan Alex işte böyle bir karakterde insan. Bu kadar cesur, açık konuşan bir adama karşı linç kampanyası yürütülüyor, ben de buna üzülüyorum.
Ve böylesine başkana sahip çıkmış adam kalkıp medya önünden başkan tarafından azarlanıyor. Kadınlar susturuluyor.
ALEX'E YAPILANLAR UTANÇ VERİCİDİR.
G.ANTEPSPOR MAÇINDA YAŞANANLAR, BAŞKANIN ANONSU VE SÖYLEDİKLERİ UTANÇ VERİCİDİR.
Kocaman'ın taraftara kırgın olduğunu söylemesi de utanç vericidir.
Ben bir F.Bahçeli olarak kendi yönetim ve başkanımdan utandım.

Alıntılı Yanıtla