1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Valla maç başlığı bile Aykut-Alex muharebe savaşına dönmüş. Sonuna kadar Alex arkadaş. Bu adam değil miydi Avrupa'da en çok gol atan oyuncumuz, Ligde gol kralı olan, asist kralı olan efsanemiz. Düzinelerce gol attı, bir çok maçı ipten aldı. Böyle bir anda silemezsiniz. Dünya bile 6 günde yaratılmış. Eğer kadroda düşünmüyorsanız herşeyin bir adabı usulü vardır. Olay Alex'in oynayıp oynamamasından çok ona yapılan saygısızlıktır. Ona yapılan saygısızlığın arkasında ne var, ne amaç ne maksad var o önemlidir. Bu olayında performans yaşlılık gibi şeylerden olduğunu sanmıyorum. Heykelini diktiğin adamı 3 paralık edemezsin. Eğer Alex bu şekilde linç edilirse taraftarda hesabını sorar bunun.
    Alexe ne gibi bi saygısızlık yapılmıştır söyler misiniz
    Aykut hoca önceden Alex ile konuşup gereken açıklamaları yapmıştır
    asıl saygısızlığı Alex hocasına Kıskanc diyerek yapmıştır
    Futbolcular iyi olabilir ama ben taraftar olarak hocama kıskanç diyen birini kendini fenerbahçeden büyük gören birini istemem herkes yerini bilecek

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Alexe ne gibi bi saygısızlık yapılmıştır söyler misiniz
    Aykut hoca önceden Alex ile konuşup gereken açıklamaları yapmıştır
    asıl saygısızlığı Alex hocasına Kıskanc diyerek yapmıştır
    Futbolcular iyi olabilir ama ben taraftar olarak hocama kıskanç diyen birini kendini fenerbahçeden büyük gören birini istemem herkes yerini bilecek
    Alex öyle ya da böyle silinmeye çalışılıyor. İçin işine başkanda girdi. Olay ilk 11 e alınmama olayı değil. Aykut Kocaman ilk geldiği günde demişti Alex'siz F.Bahçe diye. Olay çok derinlerde. O nedenle bu konuda Alex'in arkasındayım.

Mesaj Yetkileri