1 ile 30 arası toplam 1197 sonuç

Konu: FM 2012 - Oyun İçerisinden Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Sezon 2017/2018. 2015/2016 sezonunda ligi üçüncü bitirdiler.
    Olabilir böyle şeyler.Bir yıl çıkış yapıp diğer sezon batan çok takım oluyor.Hem reelde hem oyunda.O yüzden bana normal geldi.

En önemli oyuncularını satıp bu duruma da düşmüş olabilirler, ona da bakabilirsin.

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Olabilir böyle şeyler.Bir yıl çıkış yapıp diğer sezon batan çok takım oluyor.Hem reelde hem oyunda.O yüzden bana normal geldi.

En önemli oyuncularını satıp bu duruma da düşmüş olabilirler, ona da bakabilirsin.
    Bi senesinde gerçekte Nantes birinci lige cıkmış ilk sezonunda sampiyon olmuştu. Hocası real sociedad'a gitmişti (nihat varken) Nantes,ertesi sezon kumeden zor yırttı bi sonraki sezon da düştü.

Bu arada sociedad'da o sezon 2.olmuştu yanlş hatırlamıyorsam samp liginde de gs a gelmişti.Ertesi sezon onlar da altlarda bitirmişlerdi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İlginç olarak nitelendirilir mi bilmiyorum ama burada paylaşayım dedim.

Çok kariyer yaptım, çok taktik hazırladım takım kadrolarına özel, ama böyle bir başarıyı ilk kez yakaladım. Juventus ile ilk sezonda üst üste 2 deplasman maçında 8er gol attım. Parma'yı 8-2 , Milan'ı 8-0 yendik .

Maçları izlemek isteyenler için link.

http://s2.dosya.tc/server19/oGhdVF/Juve.rar.html
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri