1 ile 30 arası toplam 1197 sonuç

Konu: FM 2012 - Oyun İçerisinden Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Senin takım penaltı özürlüymüş.
    Anlamadım ben de. Penaltıyı atan adamların penaltı kullanma özelliği de düşük değil. 90 dakikada 2 tane kaçıran adamın penaltısı 17. Oyun içinde penaltıya gelen oyuncuyu değiştirme imkanımız yok değil mi?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Anlamadım ben de. Penaltıyı atan adamların penaltı kullanma özelliği de düşük değil. 90 dakikada 2 tane kaçıran adamın penaltısı 17. Oyun içinde penaltıya gelen oyuncuyu değiştirme imkanımız yok değil mi?
    Değiştirebiliyorsun diye hatırlıyorum. Takım dizilişinde ki yerleri kurcala oralarda olması lazım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006

Değiştirebiliyorsun diye hatırlıyorum. Takım dizilişinde ki yerleri kurcala oralarda olması lazım.
    Oyun içinde derken maç oynanırken penaltıyı kullanmak için Messi geldi mesela, ama başkasına kullandırmak istiyoruz, bu durumda penaltı kullananı değiştirebiliyor muyuz diye sormak istemiştim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyun içinde derken maç oynanırken penaltıyı kullanmak için Messi geldi mesela, ama başkasına kullandırmak istiyoruz, bu durumda penaltı kullananı değiştirebiliyor muyuz diye sormak istemiştim.
    O maalesef olmuyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Yok müdahale edemiyoruz ona. Bazen oyuncular inisiyatif alıyor Mesela 2 gol atmış, hattrick şansı var. Bu gibi zamanlarda senin belirlediğin penaltıcı yerine bu oyuncu geçebiliyor topun başına.
    Bunu bilmiyordum.
    O maalesef olmuyor.
    Anlıyorum, aslında olsa güzel olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Anlıyorum, aslında olsa güzel olur.
    Güzel olur gerçekten. Mesela kırmızı kart gören bir oyuncu olduktan sonra ekrana hemen taktik diziliş alanı geliyor. Penaltı olduğu zamanda da penaltı ekranı gelebilir.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006

Güzel olur gerçekten. Mesela kırmızı kart gören bir oyuncu olduktan sonra ekrana hemen taktik diziliş alanı geliyor. Penaltı olduğu zamanda da penaltı ekranı gelebilir.
    Katılıyorum, gerçekte değiştirebilir diye biliyorum, oyuna da ekleseler iyi olur.

Mesaj Yetkileri