Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 60.00%
  • Berabere biter

7 20.00%
  • Beşiktaş kazanır

7 20.00%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 177 arası toplam 177 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş | STSL 7. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Ne var ki orda galip gelen takımı da trbrik etmicekler mi
    Zaten paylaşan kişi fenerbahçeli neyin davasını yaptın anlamadım
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İzlediğime, izleyeceğime bin pişman oldum. Böyle ruhsuz, isteksiz futbolculara da, böyle korkak, hiçbir şey bilmeyen teknik adama da. Kaleci hariç 7 defansif futbolcuyla sahaya çık, kişiliksiz futbol oynat ve üstüne defansa adam almaya devam et. Hocanın derdi, gol atayım değil; fark yemeyeyimdir Ersan değişikliği ile. Bunun izahı olamaz başka. Bunca yıldır futbol takip ederim, Beşiktaş'ı desteklerim; 3 maç üst üste maç kaybettiğimizi hatırlamıyorum, hem de sezon başında daha. Hasan Türk haricindeki tüm takım bitikti, sanki 3 gün önce Avrupa maçı yapan kendileriymiş gibi. Yazıklar olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Ne var ki orda galip gelen takımı da trbrik etmicekler mi
    Orda 7 rakamının bu kadar çok kullanılmasından bahsediliyor abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Tebrikler Fenerbahçe'm .. Yine yüzümüzü güldürdün , Allah senden razı olsun
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

fırat günayer‏@firatgunayer
    Gazeteci İstifa düşünüyormusunz? Aybaba: Siz düşünüyormusunz?Hiç işiniz kötü gitmedi mi?50 yıldır aynı gazetecileri görüyorm,istifa eden yok.

fırat günayer ‏@firatgunayer
    Soru: "Kadrodışı kalmış iki isim var..Burak ve Tanju? Düşünmüyor musunuz değerlendirmeyi?? " Aybaba:"Bu isimlere kaldıysak vah halimize.. "

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Herkes neden Selçuk girdi diyo da Egemen'in sakatlandığını kimse bilmiyo sanırım..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    fırat günayer‏@firatgunayer
    Gazeteci İstifa düşünüyormusunz? Aybaba: Siz düşünüyormusunz?Hiç işiniz kötü gitmedi mi?50 yıldır aynı gazetecileri görüyorm,istifa eden yok.

fırat günayer ‏@firatgunayer
    Soru: "Kadrodışı kalmış iki isim var..Burak ve Tanju? Düşünmüyor musunuz değerlendirmeyi?? " Aybaba:"Bu isimlere kaldıysak vah halimize.. "

Eğer şu lafı söylediyse harbi ayıp etti.Peki ya Beşiktaş sana kaldı ise ?
    Tanju ve Burak gayet kaliteli iki isim ancak oynatmasını bilene

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrikler Fenerbahçe.

Burak Kaplan'a acıdığım kadar hiç bir adama acımıyorum.Çürüdü gitti Beşiktaş'ta.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Orda 7 rakamının bu kadar çok kullanılmasından bahsediliyor abi
    7 Rakamının senfonisine 7 numaralı Quaresma ve 77 Tanju Kayhan'ın da kadro dışı olmasını ekleyebiliriz

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Eğer şu lafı söylediyse harbi ayıp etti.Peki ya Beşiktaş sana kaldı ise ?
    Tanju ve Burak gayet kaliteli iki isim ancak oynatmasını bilene
    Bir de birlikten, bütünlükten bahseder. Takım olmaktan konuşur.

Gökhan Gönül bu sezon çok formsuz, çok kötü bir sezon geçiriyor; ama bu maçta ileri çıktı 2 gol attı ve neredeyse hiç geri gelmedi. Çünkü onu tehdit edecek bir Quaresma tehlikesi yoktu sahada. Anlayana!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu arada 47 maç oldu, Aykut Kocaman takımın başına geldiğinden beri ligde içeride hiç maç kaybetmedi Fenerbahçe. Gerçi direk hoca ile alakalı değil bu durum, bu içerideki performansın yarısını geçtim üçte birini bile dışarıda gösterebilseler zaten açık ara şampiyon olurlar da...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yalnız şu Caner'e hasta oluyorum.Yapabildikleri ortada ancak bize çok çok yararlı oluyor.

Bugün hem Hasan Ali oldu hem Caner, çok top kaptı..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşlı olarak zaten bu maçı Fenerbahçe'nin alacağını biliyordum. Çünkü bizim bu kadrodan hiçbir şey olmaz. Hikmet Karaman'ı tebrik etmek lazım aslında. Bu takımdan 1-2 kişiyi çıkartınca Anadolu takımlarından farkımız kalmıyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    7 Rakamının senfonisine 7 numaralı Quaresma ve 77 Tanju Kayhan'ın da kadro dışı olmasını ekleyebiliriz
    Kaleci de gol 7

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

son sayfada 7leri gorunce 7tane mi yedik dedim acayip korktum o kadar gitmemis

Bu arada Aykut Kocaman'a sallamak hastalık olmuş bakıyorum özellikle sosyal medyada yapılan yorumlarda, yok niye Recep girmemişmiş filan. Egemen'in yaşadığı sakatlığı konuşan yok nedense hiçbir yerde.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Çok iyi oynamadan çok iyi bir skor aldık.
    Ama takım iyi sinyaller veriyor.

Bu ligin şampiyonluğu için bana göre en net favori konumuna geldik.
    Aslında Meireles geldiğinde böyle düşünüyordum ama Alex ile sorun yaşaması hocanın bunu engellemiş.

Aykut Kocaman da kenarda duruşunda büyük değişiklikler var.
    Önceden asık suratı sıfır tepki ile maç izleyen adam gitmiş sürekli talimatlar veren daha agresif bir kenar görüntüsü veren bir hoca gelmiş.
    Alex burdayken niye böyle değildi acaba ?
    Ben ikisi arasında iki tarafında masum olmadığı ama Aykut hocanın daha suçlu olduğu ve göz göre göre ego uğruna ikisininde Fenerbahçeye kasıtlı zarar verdiğinden artık iyice emin oldum.

Bu takım içerde büyük süpriz olmazsa yine nağmalup bitirir ligi.
    Galatasarayı şu takım içerde net şekilde yener deplasmanda da en az beraberlik alır.
    Bana o derece umut verdi.
    Bu sadece oyun anlayışı olarak değil zaten aşırı kaliteli bir takımız birlik bütünlük ve hocanın isteği artık artmış durumda.Bu çok etkili olacaktır.

Selcuk ve Bekir in girmesi ise bana göre tamamen adam kayırmadır.
    Prim alıyor hocanın kendi adamları hadi Yobo sakat idi çıktı da Egemen'in çıkması hata
    o çıkıyorsa sakat ise yine Selçuk'un girmesi net şekilde hatadır adam kayırmadır.
    Zaten 3 0 öndesin al Recep'i forvet arkası oynasın rakip 10 kişi kalmış rahatça pas yapıyorsun bu aşamada çok rahat şekilde yine bitirirdin maçı.
    Veya Sow'u tut oyunda forveti ikile.

Neyse.
    Aykut hocanın yine hataları vardı.
    Sow dan açık denemye devam etmesi gibi.
    Bu takımın birinci forveti çok net şekilde Sow'dur.
    İki golü de o Santrafor iken attık ki Kuyt da 6 senedir bir fiil Liverpool da sağ açık oynamış bir adam.
    Gökhan'a ikinci golü attıran Kuyt'ın sağ açıkda ki alışkanlığıdır.Sow olsa öyle olacağından emin olamazsın ki çok top ezdi o bölgede.
    Maç içinde kısa süreli değişimleri anlarım ama bir değiştiler mi 20 dakika orada kalıyor en az.
    Kuyt belki az çok forveti kotarıyor ama Sow kanatta hiç yapamıyor.
    Geriye yardımı hiç yok al ver konusunda verkaçlarda sıkıntıları var çizgi oyuncusu profilinde değil asla.Yanındaki arkadaşlarıyla anlaşım konusunda sıkıntılı çizgide oynayınca.
    Ve Krasic girerken Sow kalmalıydı bana göre iki maçtır çıkarıyor gereksiz yere, çıktığında Sow'un yüzü mutsuz olduğunu açıkca ortaya koyuyordu.
    Umarım ilerde onunla da sorun yaşamaz.
    Sonuçta Kuyt dan en fazla 2 sene verim alabilirsin Sow'un ise hem klupte geleceği daha uzun hem de forvette 3-0 önde iken her türlü Kuyt'dan daha verimli bir oyuncu..

Ne olursa olsun Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman şimdilik rüzgarı arkalarına aldılar takımın olumlu sinyalleri de onlara bana göre sezon sonunu garantiletti.
    Çok büyük olasılıkla bu sezon şampiyon olur bu takım.
    Ondan sonraki sezon yine aynı ivme devam ederse takım sezona iyi hazırlanıp bir kriz yaşamadan yol alırsa ben dahil Aykut Kocaman'a laf atan herkes laflarını yer, lakin Alex'e yapılan itibarsızlaştırma ve bilinçli takımdan koparma operasyonunu da kimse unutmaz...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ahmet Nur Çebi: Ben bu maçta Beşiktaş'ın sürpriz yapacağını, belki de çok farklı bir şekilde galibiyet alacağını ümit ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ahmet Nur Çebi: Ben bu maçta Beşiktaş'ın sürpriz yapacağını, belki de çok farklı bir şekilde galibiyet alacağını ümit ediyorum.

Adam doğru tahmin etmiş bir nevi. Hakikaten çok farklıydık.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçın en çok koşan 5 oyuncusu Fenerbahçeli.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

http://www.ligtv.com.tr/haber/kim-ne-kadar-kostu-2

beşiktaş zaten yaratıcılık olarak kısıtlı hatta fernandes yoksa hiç yaratıcılığı olmayan bi takım bide rakibinden 10 km az koşuyosa 3 yemesine şaşmamlı

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Supersonik goller + hakem galibiyeti olmuş. Hakeme sormak lazım Veli'ye birinci sarı kartı verirken, maçın ilk dakikalarında direk kırmızı kart bile verilmesi gereken Necip'in pozisyonunda neredeydi acaba?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Supersonik goller + hakem galibiyeti olmuş. Hakeme sormak lazım Veli'ye birinci sarı kartı verirken, maçın dakikasında direk kırmızı kart bile verilmesi gereken Necip'in pozisyonunda neredeydi acaba?
    Hakem galibiyeti mi ? Hakem galibiyeti mi ? Yorum yapılırda bu kadar taraflı yapılır mı ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Mücadele etmezsen, koşmadan oynamaya kalkarsan kalite farkını sahada gösteremezsin. En az rakip kadar mücadele edince kalite farkı hemen ortaya çıkıyor. Her maç için geçerli bu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

107 km koşmuş takım iyi daha iyi olur inşallah

Hocaya takıma güveniyorum daha iyi olucaz

gökhan gönül yine 17 demiş tehlikenin farkındamısınız . hakimler savcılar polisler boş durmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

mevcut halinden cok memnunum takimimin. butun rakiplerimiz artik bizden cekinecek. isiran bir oyunumuz var. artik dedikodu kazani olmaktan cikmali, gozlerimizi sahaya cevirmeliyiz. takima destek olup basarisi icin arkasinda durmaliyiz. isler yoluna girerse aykut kocamanin bahsettigi antrenor takimi olmayi basarirsak ve yildizlarin kaprislerinden arindirirsak klubu cok daha guzel basarilar elde ederiz.

dipte denen kucumsenen gladbach bugun lig 2.si frankfurtu maglup etti. en cok kosan takim denilen BJKa nefes aldirmadik. islerin yolunda oldugu cok acik. net bir galibiyet aldik. simarmadan devam edersek, hakedenin formayi aldigi bir takim olursak basarisiz olma sansimiz yok zaten, aynen devam.

alex konusunda alinan kararin hakliligi ortaya cikti maalesef, turkiyede bu isler boyle yuruyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Çok mutluyum çok bu skordan daha iyi bir skor düşünemiyorum.Krasic'in şutu da girseymiş son zamanlardaki en unutulmaz derbi olacakmış.Harikasınız çocuklar

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri