Quote Originally Posted by ommix View Post
@davidvilla senin de bu yazdıklarında Fenerbahçe düşmanı olduğun çok net ortaya çıkıyor.Volkan'a yeteneksiz hantal güven vermeyen kaleci demen tam anlamı ile komedi.Futboldan anlamayan biri bunları dese eyvallah ama bunda kesinlikle art niyet var.Takmışsın Schalke maçına.Tamam rezil goller yedi ama ondan sonra müthiş bir çıkış yakaladı.En son Gladbach maçında Arango'nun pozisyonunu dünya üzerinde kaç kaleci kurtarabilir?Enke'nin gidiş nedeni sadece yediği 3 gol değil biraz araştır istersen.Psikolojik sıkıntıları sürekli vardı zaten.En son intihar etti
Kesinlikle Fenerbahce düşmanı değilim yanlış anlaşılmış. Diger yazılarımda gözüne takıldıgı zaman bakabilirsin. Gökhan Gönül'ün en büyük hayranlarından biriyimdir. İzlemeye doyamam. ALex'i de çok severdim. Tamam Fenerbahceli değilim ama Fenerbahce'den de nefret etmiyorum kesinlikle. Futbolda rakip takımdan nefret edilmesine tamamen karşıyım bununla ilgili yazılar bile yazdım. Tamamen Volkan Demirel üzerinden konuştum ben. Bugun Sabri milli takımda oynasın aynı şeyleri yazmazsam gel yüzüme tükür yani. Cok uzadı ama kısaca özetlemek isterim bence Volkan Demirel her ne kadar bir sürü maça çıkmış olsa da (tıpkı sabri gibi) ne fenerbahce gibi hedefleri olan bir klubun ne de milli takımın seviyesinde bir kaleci değil ve asla da olamadı. (Aynı yorum Sabri için de geçerli)

Not.Bu arada Enke olayını o günün şartlarında değerlendirirsen psikolojik sorunlardan dolayı falan gönderilmediğini hatırlarsın. O işler sonradan ortaya cıktı FB yönetimi de bunun arkasına gizlendi.Tamamen İstanbulspor maçındaki performansı yuzunden gönderildi o gunler dün gibi aklımda.