Davidvilla gozlerinden operim.
Davidvilla gozlerinden operim.
Emre atılan bir topu da pas yada orta ile değerlendirebilseydi keşke..
Caner girsin diye beklerken Emre girince zaten anladım bişey olmayacağını çünkü daha erken.Sağlık olsun...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Güle güle 2014 Dünya Kupası, hoşgeldin 2018 Dünya Kupası Ön Elemeleri ...
Canım FEDA olsun sana !
Oyuncuya ders vermek istiyorsalar bu oynamayan oyuncular yerine oynamamis ama bu formayu gimek isteyen her kim varsa onu oynatacaksin kimse vazgecilmez oldugunu dusunmeyecek.Biz son 2 turnuvaya gidemedik bu adamlar vardi simdi bir turnuva oncesi daha yine ayni oyuncular yine ayni isler.
Bu arada İbrahim uzulmez birakti futbolu diye seviniyoduk Hasan Ali yoklugunu hissettirmiyor.Bir tane ortasi hedefi bulmadi,sacma sapan sutlar falan.
Bir de şu milli takım kadrosuna bir bakın. Hey gidi hey! 2 çok sağlam 11 çıkar.
İbrahim Üzülmez milli takımda mı oynuyordu da futbolu bırakmasına sevindin?Ayrıca, Beşiktaş'ta ve milli takımda onun kadar özverili, savaşarak ve yüreğini ortaya koyarak oynayan bir sol bek var mı sence?
Last edited by Nedvedmania : 13.Ekim.2012 at 00:11 Reason: mesajlar birleştirildi
Hedef derken hangi hedef ?
Veya soruyu daha da açayım, Orda ortayı açması gereken oyuncular bekler mi kanatlar mı ?
Eğer senin sisteminde ve oyun felsefen içinde en diri görünen adam Gökhan Gönül,
En çok orta ve şut atan adam Hasan Ali ise ;
Sen maça 1-0 geride başlamışsındır.
Hakan Şükür döneminden kalan bu sistemin artık değişmesi gerekiyor. Bu ülkede tek forvet oynayabilecek, orayı tek başına kaldırabilecek adam yok. Bıkmadık gitti şu tek forvet sevdasından![]()
...
Benim anlamadigim nasil 20 kisi Turkiye kazanir diye oy kullaniyor?
Aynı şeyi söylüyorum bende : )
Örnek kullanırken İspanya ve Barcelona'yı ayrı tutmak gerek. Onlar 11 tane defansla başlasa yine gol atarlar. Ama bizim bu sistem, bu anlayış ve bu felsefeyle başarılı olmamız zor. Defans oyuncuları Orta alan oyuncularından daha çok topla haşır neşir. Tek forvet oynadığınız zaman kanattan ve geriden gelecek adamları gol ayağı olması lazm, bizimkiler ne ayak daha çözemedim. Koymuşuz 2 stoper'in arasına tek forvet, garibim 90 dakika boyunca onun kucağından bunun kucağına. Daha sonra niye sol bek en fazla şut atan adam olur...
...
o sadece burda degil butun anketlerde oyle bir yuzde vardi bugun. ki yenemeyecegimiz bir takim degildi romanya, macin oncesinde herkesin dusunduguydu. cok normal.
volkanin cok sacma bir cikisiyla kaybettik, macin hakki beraberlikti. hatta 0-0
volkan oyle bir cikis yapti ki golde sanki cebine para koymuslar. sike yap desen daha fazlasini yapamazdi.
onun disinda topu cizgiden gecirmek disinda problemimiz yok. hala gol atma problemini cozemedik ama romanya da cok iyi defans yapiyor. maci izlerken sinir oldum. cok sevimsiz bir mac izledik. sanslar bulduk ama bu sefer de beceriksizligimiz ortaya cikti maalesef. ama romanya bu futbolla cok cok az gol yer, mudafaasi mukemmel bir takim.
Topu son noktaya 6 Pas dedigimiz alana tasiyamiyorsak tasidigimizda rakip takimda kaliyorsa tek forvet degil 10 kisiyide koysan forvete gol atamazsin.Anca uzaktan vuracaksin.Ona carpacak bundan sekecek onune dusecek baska turlu atamayiz gol.Forvetlerimiz kotu degil.Burak , Umut , Mevlut bu adamlar kotu degil.Fakat arkadan 2tane top gelmezse oraya Ronaldoyla Messiyide koysan geri gelip almak zorunda bu kadar da iyi oyuncumuz yok.
istersen ronaldoyu getir, tasiyabilecek mi bakalim topu altipasa
bugun portekiz ronaldoyla rusyaya yenildi. karsinda saglam bir defans varsa tiriskadan gol yemeyeceksin. ondan sonra tirmalarsin 90 dakka gol atacam diye.![]()
Futbolumuz bu kadar...
maci izledigim icin soyledim zaten
rusya da romanya gibi 1-9-1 oynadi. ikisi de bildigin defans yapti. ben pek fark goremedim bugunku rusya ve romanya arasinda. belki iyi bir oyun oynamadilar ama iyi bir defans yapmayi becerdiler rumenler bence. bir rusya degiller belki ama adamlar 9 puanla liderlik koltuguna oturmus durumdalar. hollanda macinda da puan cikarirlarsa liderlige oynayacaklar. rusya ile mukayese etmeye de gerek yok. olan olmus![]()
Ben Portekiz macini izlemedimde Romanya ile Rusya arasinda bireysel olarak bayagi bir fark var yani.Aslinda pek umutsuzlugada dusmememiz gerekir.Kendimizi toplarsak.Birdahaki Hollanda , Romanya maclarina kadar puan kaybetmezsek Romanya da diger takimlara karsi puan kaybederse bir umut gecebiliriz.
173. mesaja yönlendireyim o zaman ben seni
http://forum.turksportal.net/vb/show...15#post2341615
Emre Çolak'ın bugün ayakları tutmuyordu oyuna girdiğinde. O hissi amatör veya profesyonel farketmez futbol oynamış kişiler çok iyi bilir. Galatasaray'da ne kadar oynarsa oynasın ilk milli maçına çıktı hem de çok kritik bir maçta çok kritik bir anda oyuna girdi. Ayağına gelen her topu ezdi, ne top sürebildi ne pas atabildi heyecandan. Zamanında aynı duyguyu yaşadığım için çok iyi biliyorum, öyle bir şey oluyor ki ayaklarınız yere yapışıyor sanki, kaldıramıyor uzatamıyorsunuz. Emre'yi izlerken çok net bir şekilde gördüm bahsettiğim durumu yaşadığını.
Bu yüzden Abdullah Avcı'yı kınıyorum. Hazırlık maçlarında milli yapsana çocuğu ya da daha kolay örneğin Estonya maçında. Kalkıp böyle bir maçta ortaya atıyorsun ilk milli maçında. Hadi Emre Çolak şu dönemde çok formda olsa, Galatasaray'da harikalar yaratsa anlarım fakat öyle bir durum da yok.
Önceden çok sevdiğim Abdullah Avcı benim gözümde bitmiştir artık;
- Selçuk İnan'ı oynatmadığı için değil, neden oynatmadığına dair yaptığı samimi olmayan açıklamalardan dolayı
- Onur'u kadroya çağırmadığı için değil, neden çağırmadığı konusunda yaptığı son derece saçma açıklamadan dolayı
- Emre Çolak'ı oynattığı için değil, böylesine kritik bir maçta kurtarıcı olarak sahaya sürdüğünden dolayı
- Romanya'ya yenildiğimiz için değil, daha 3.maçta gruptan çıkma şansımızı büyük ölçüde kaybettiğimizden dolayı
Caner nerde ? Son zamanlarda süper form tuttu...Bu hocayı neden getirdiler ? ALın size cevabı..
"PLAY-OFF SİSTEMİNE GEÇİLİYORDU BELEDİYE..MÜHTİŞ BİR ATAK YAPIP İLK DÖRT'E GİRDİ..TABİ BU NE "TFF NE DİGİTÜRK" İŞİNE GELDİ..HEMEN ALDILAR ONU ORDAN MİLLİ TAKIMIN BAŞINDAN,BAKTIK BAŞ EDEMİYORUZ HOCAYI ALIRIZ"...
Üzgünüm ama ...futbolumuz...bir 10 sene daha gelişmez..çünkü ayaklarımızda problemler yok.."ZEKA OLARAK COK GERİDEYİZ"...90 ların milli takımını özledim..pas yapan,koşan...üstündeki formanın ağırlığını bilen...Zekasıyla top oynayan...
Sözlerine harfi harfine katılıyorum..
Last edited by petrol_fb12 : 13.Ekim.2012 at 05:48
Altyapi yok altyapi. Emre Colak kac yildir futbol oynuyor,bugun formayi giyene kadar kac tane onemli maca cikti. Sadece heyecanla aciklanamaz bu. Gerekli egitimi aldiysan cikar 17yasinda da catir catir oynarsin. Biz hala Almanya'nin artiklariyla takim kurmaya calisalim. Bugun forma giyen oyuncular ;
Hasan Ali
Omer Toprak
Hamit
Sercan
Nuri
Mevlut
6etti. . Bunlar hep Almanlardan,Fransizlardan tabiri caizse caldigimiz oyuncular. 14te 6.. Tabloya bakin
Şimdi butun yazdıklarımı buraya tek tek alıntılarım aldıgım tepkilerle beraber ama ben söylemiştim deyip şov yapmak saçma bir şey. Sadece fanatizmin gölgesinden cıkıp biraz futbola bakmak yeterli benim söylediklerimi görebilmek için çok basit şeyler.
Ben burada maç öncesi neredeyse bir savaş verdim ama hepimiz de biliyoruzki çoğumuz skor üzerine yorum geliştiriyoruz. Biz bugun kazanabilirdik de önemli olan o değil ki.
Maçtan önce düşündüklerimin hepsi çıktı hatta maglubiyet beklediğimi söylemiştim abartıyorsun diyen bile olmuştu. Romanya bizden daha iyi bir TAKIM. Topla da topsuz da. Biz de sadece yontulmamış yetenekler var. Adamların daha santradan sonra sahaya yayılışıyla bizim maçı kaybedecegimiz anlaşıldı. Bütün Avrupa futbol oynamayı biliyor biz adına futbol dediğimiz bir savaş veriyoruz.
Yıllardır milli takımda oynamayı haketmeyen oyuncular var sırf istanbul takımlarında oynadıkları için milli takıma seçiliyorlar ki o oynadıkları takımları bile haketmiyorlar o da ayrı konu. İsim verdiğim zaman yok fener düşmanlıgı yaptın yok bilmem ne yaptın deneceği için şu an hiç isim vermeyeceğim. Zaten yazacagımı yazmıştım.
Katılmayı haketmediğimiz bir turnuvaya katılamayacagız o yuzden fazla üzülmeye gerek yok.
Sonuç olarak tepki arkadaşlar tepki. Fanatizmin gölgesinden kurtulup biraz tepki vermemiz gerekiyor bu milli takım hepimizin.
Romanya Milli Takımını tebrik etmek lazım. Adamlar hak etti sağlam futbol oynadı artistleşmeden 3 puanı aldı gitti. Daha Romanya'nın içerde Andorra ve Estonya maçları var. 6 puanı alır muhtemelen.
Umarız Hollanda deplasmanda Romanya'yı yener bizde deplasmanda Macar'ları yeneriz diyecem ama bu gidişle çok zor.
Birde şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim ;
http://wwwextensor.blogspot.com/2012...edium=urlshort
Harika bir yazı olmuş.
Bu turnuvayada katilmazsak itibar denilen birsey kalmayacak bizde.