Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 74.07%
  • Berabere biter

6 22.22%
  • Romanya kazanır

1 3.70%
1 ile 30 arası toplam 219 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Hybrid View

Exclamation

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Davidvilla gozlerinden operim.

Şimdi butun yazdıklarımı buraya tek tek alıntılarım aldıgım tepkilerle beraber ama ben söylemiştim deyip şov yapmak saçma bir şey. Sadece fanatizmin gölgesinden cıkıp biraz futbola bakmak yeterli benim söylediklerimi görebilmek için çok basit şeyler.

Ben burada maç öncesi neredeyse bir savaş verdim ama hepimiz de biliyoruzki çoğumuz skor üzerine yorum geliştiriyoruz. Biz bugun kazanabilirdik de önemli olan o değil ki.

Maçtan önce düşündüklerimin hepsi çıktı hatta maglubiyet beklediğimi söylemiştim abartıyorsun diyen bile olmuştu. Romanya bizden daha iyi bir TAKIM. Topla da topsuz da. Biz de sadece yontulmamış yetenekler var. Adamların daha santradan sonra sahaya yayılışıyla bizim maçı kaybedecegimiz anlaşıldı. Bütün Avrupa futbol oynamayı biliyor biz adına futbol dediğimiz bir savaş veriyoruz.

Yıllardır milli takımda oynamayı haketmeyen oyuncular var sırf istanbul takımlarında oynadıkları için milli takıma seçiliyorlar ki o oynadıkları takımları bile haketmiyorlar o da ayrı konu. İsim verdiğim zaman yok fener düşmanlıgı yaptın yok bilmem ne yaptın deneceği için şu an hiç isim vermeyeceğim. Zaten yazacagımı yazmıştım.

Katılmayı haketmediğimiz bir turnuvaya katılamayacagız o yuzden fazla üzülmeye gerek yok.

Sonuç olarak tepki arkadaşlar tepki. Fanatizmin gölgesinden kurtulup biraz tepki vermemiz gerekiyor bu milli takım hepimizin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post

Şimdi butun yazdıklarımı buraya tek tek alıntılarım aldıgım tepkilerle beraber ama ben söylemiştim deyip şov yapmak saçma bir şey. Sadece fanatizmin gölgesinden cıkıp biraz futbola bakmak yeterli benim söylediklerimi görebilmek için çok basit şeyler.

Ben burada maç öncesi neredeyse bir savaş verdim ama hepimiz de biliyoruzki çoğumuz skor üzerine yorum geliştiriyoruz. Biz bugun kazanabilirdik de önemli olan o değil ki.

Maçtan önce düşündüklerimin hepsi çıktı hatta maglubiyet beklediğimi söylemiştim abartıyorsun diyen bile olmuştu. Romanya bizden daha iyi bir TAKIM. Topla da topsuz da. Biz de sadece yontulmamış yetenekler var. Adamların daha santradan sonra sahaya yayılışıyla bizim maçı kaybedecegimiz anlaşıldı. Bütün Avrupa futbol oynamayı biliyor biz adına futbol dediğimiz bir savaş veriyoruz.

Yıllardır milli takımda oynamayı haketmeyen oyuncular var sırf istanbul takımlarında oynadıkları için milli takıma seçiliyorlar ki o oynadıkları takımları bile haketmiyorlar o da ayrı konu. İsim verdiğim zaman yok fener düşmanlıgı yaptın yok bilmem ne yaptın deneceği için şu an hiç isim vermeyeceğim. Zaten yazacagımı yazmıştım.

Katılmayı haketmediğimiz bir turnuvaya katılamayacagız o yuzden fazla üzülmeye gerek yok.

Sonuç olarak tepki arkadaşlar tepki. Fanatizmin gölgesinden kurtulup biraz tepki vermemiz gerekiyor bu milli takım hepimizin.
    Bence de saçma şey. Burada sana itiraz edenler Volkan hata yapmaz demedi iyi kaleci dedi. Volkan'ın iyi kaleci olduğunu düşünenler yanıldı mı şimdi?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    :

bircok kismi dogru olmasina ragmen alintiladigim kisma katilamam maalesef. dunyanin heryerinde bu boyle. sadece istanbul takimlari turk futbolunun lokomotifleri olduklari icin ordan seciliyor milli takim. ispanya italya ya da dun oynadigimiz romanyaya bakin. steaudan 9 futbolcu varmis, guntekinin soyledigine gore. ispanyayi biliyorsunuz zaten, barca ve realden baska oyuncu var mi?

milli takim seciminde daha adil elestriler bekliyorum sahsen. cok genis bir havuzumuz yok zaten. olanlar bundan ibaret.

hayrettin de dediginde hakli, sistemi oturtmamiz lazim once ama hangi teknik direktore bu konuda musaade edildi ki. ilk basarisizlikta kapi onune koyuluyor hem de teknik ekibin tamami, altyapilar dahil. performansa gore secimden de emin degilim, surekli degisen bir ekip olursak hicbir basari gelmez. birbirini taniyan bir ekiple sureklilik saglanirsa basarili oluruz bence. eldeki kadro cok kotu degil hem. bizim superlige koy, sampiyonluga oynar.

biraz sabir gosterirsek daha iyi oluruz milli takim olarak. bundan once defalarca katilmadik, buna da katilmayiz. prensiplerimizi belirlemeliyiz, bir sekilde neticesini aliriz. ama 2 yil sonra ama 4 yil sonra.

80-90lardaki kadroyu ovenlere de tavsiyem bulabiliyorlarsa arsivden falan izlesinler maclari, yasi kucukler pek hatirlamaz o zamanlari. gunluk zaferlerle sarhos oldugumuz yillardi onlar. simdiki jenerasyon 2002yi ya da 2008i yasadigi icin surekli en ust seviyede olmamizi bekliyorlar ama bilmem kac kusur yil sonra dunya kupasina ilk kez katildigimizi ve 96da ilk kez avrupa sampiyonasina katildigimizi hatirlatmak isterim.
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 13.Ekim.2012 at 16:23

Mesaj Yetkileri