Şimdi butun yazdıklarımı buraya tek tek alıntılarım aldıgım tepkilerle beraber ama ben söylemiştim deyip şov yapmak saçma bir şey. Sadece fanatizmin gölgesinden cıkıp biraz futbola bakmak yeterli benim söylediklerimi görebilmek için çok basit şeyler.
Ben burada maç öncesi neredeyse bir savaş verdim ama hepimiz de biliyoruzki çoğumuz skor üzerine yorum geliştiriyoruz. Biz bugun kazanabilirdik de önemli olan o değil ki.
Maçtan önce düşündüklerimin hepsi çıktı hatta maglubiyet beklediğimi söylemiştim abartıyorsun diyen bile olmuştu. Romanya bizden daha iyi bir TAKIM. Topla da topsuz da. Biz de sadece yontulmamış yetenekler var. Adamların daha santradan sonra sahaya yayılışıyla bizim maçı kaybedecegimiz anlaşıldı. Bütün Avrupa futbol oynamayı biliyor biz adına futbol dediğimiz bir savaş veriyoruz.
Yıllardır milli takımda oynamayı haketmeyen oyuncular var sırf istanbul takımlarında oynadıkları için milli takıma seçiliyorlar ki o oynadıkları takımları bile haketmiyorlar o da ayrı konu. İsim verdiğim zaman yok fener düşmanlıgı yaptın yok bilmem ne yaptın deneceği için şu an hiç isim vermeyeceğim. Zaten yazacagımı yazmıştım.
Katılmayı haketmediğimiz bir turnuvaya katılamayacagız o yuzden fazla üzülmeye gerek yok.
Sonuç olarak tepki arkadaşlar tepki. Fanatizmin gölgesinden kurtulup biraz tepki vermemiz gerekiyor bu milli takım hepimizin.