Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
Ben tam aksini düşünüyorum. Sen ülkende Türk futbolcu oynatmak zorunda kaldıkça, Türk oyunculara çok yüksek paraları haketmedikleri halde ödüyorsun. Yurt dışında eğitilmelerine engel oluyorsun. Ek olarak bir şekilde yurt dışına transfer olan oyuncuları (Topal,Hamit,Umut vs.) da tekrar büyük paralar vererek ülkene geri topluyorsun ve gelişimlerine mani oluyorsun neden çünkü yabancı sınırlaması var liginde Türk oyuncu çok değerli... Misal Sercan için zamanında Bursa 8 milyon euro istemeseydi de Sercan ne bileyim bir İngiliz takımına gitseydi şuanki haliyle arasında dünyalar kadar fark olacağından eminim. Bir Batuhan Karadeniz zamanında izlendiği söylenen M.City'e transfer olsaydı, Gökhan Gönül Fenerbahçe'de krallar gibi yaşamayıp Avrupa'ya açılsaydı ülke futbolu ve de Milli takıma daha fazla katkı verirlerdi
Ben buna inanmıyorum....Batuhan,gökhan,sercan...Dediğiniz gibi ....avrupa'ya transfer olsalardı..ve düşünün takımlarında her hafta banko oynasalardı...Hiç bir milli maça asılmazlardı...Sakatlanmak cekingesiyle...Artık iş...Milli takım'da oynayım milli meseledir falan duygusundan cıktı..PARA VE MENAJER olayına döndü ...! Herkes maç başı parasına ve alıcağı ücrete bakıyor...kimsenin kimseyi taktığı yok..Onun için...

"BÜTÜN YABANCILARI YOLLARSIN...ÜLKEMİZDEN...SADECE TÜRK FUTBOLCU OYNATIRSIN...O ZAMAN DEDİĞİNİZ OLUR....AVRUPANIN BELİRLİ KÜLÜPLERİ..ATIYORUM HASAN (19) ADLI YETENEĞİ TRANSFER EDER" ADAM GELİYOR ÜLKEYE...HERKES 28-29 GENÇLERE ŞANS TANINMIYOR...ADAM ONLARI NASIL GÖRÜCEK..? O ZAMAN KULUP MALİYETLERİ COK AZA DÜŞERDİ.."COK AZ PARAYLA" ...ÇOK KALİTELİ FUTBOL İZLERDİK..."..

Olay yabancı zihniyeti...Sanki..bizim ülkemizden...KUYTLAR,SOWLAR,BARONİLER,MİERELER,YOB OLAR,FERNANDESLER,ALMEDİLAR,EBOUELER,MELOLAR,RİERA LAR,SOL BAMBALAR ÇIKMAZ...".

"BİZDEKİ SORUN OYUNCUYU BİR MAÇ KOYUYOR...ADAM İYİ OYNAR KRAL,KÖTÜ OYNAR BU TOPÇU FALAN DEĞİL."