Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 17. You may not vote on this poll
-
Gençlerbirliği kazanır
-
Berabere biter
-
Galatasaray kazanır
-
Maç öncesi tahminimde farklı galibiyet beklediğimi yazmıştım ama fena yanıldım. Gençlerbirliği kontratak futbolunu mükemmel uyguladı gerçekten. Braga defansif oynamıştı, pozisyon buldukları zaman çıkmışlardı. Gençlerbirliği ise kontrarak oynadı, karşıladıkları her topta hızlı hücumu düşündüler ve çok önemli fırsatlar yakaladılar. Hurşut özellikle ilk yarıda çok etkiliydi, ikinci yarıda oyundan düştü biraz. Hakan Amrabat'ın kısıtlı yardımından dolayı tek kaldı ve ezildi Hurşut'a karşı. Ebue de en kötü maçını oynadı herhalde, otobana çevirdiler onun kanadını da ama onun kredisi var.
Galatasaray sadece 20 dakika futbol oynadı o da ikinci yarı başından 65.dakikaya kadar. Bu futbolla ve Umut-Elmander-Burak gibi gol vuruşları üst düzey olmayan forvetlerle 3 gol bulmak ve çoğu bu forvetlerin ayağından gelen gollerle ligin en çok gol atan takımı olmak önemli bir meziyet olsa gerek. Sezon başından bu yana verdiğimiz pozisyonları defansın değil orta sahanın kötü savunması sonucu verdiğimizi düşünüyorum. Melo pas atmaktan başka hiçbir şey yapmıyor. Amrabat'tan savunma anlamında bir şey beklemiyorduk zaten ama hücum anlamında da beklentilerin çok altında.
Milli maç arası önemli bir fırsattı, iyi değerlendirememişiz...
Mesaj Yetkileri