Rakibin eksiğini bulup kazanmaya çalışan ben takıma saygı duymam. Çıkıp çatır çatır oynayacaksın arkadaş ne o öyle.
Rakibin eksiğini bulup kazanmaya çalışan ben takıma saygı duymam. Çıkıp çatır çatır oynayacaksın arkadaş ne o öyle.
Futbol zevk işi olabilir size göre ama Gençlerbirliği veya onun gibi oynayan diğer takımlar kapasitesi olmadığı halde izleyenlere keyifli oyun oynatalım çabasına girerse ligde kalamazlar.Sizin 'Bize güzel oyun izletiyor biz memnunuz' dediğiniz yere göğe sığdıramadığınız takımınız puan kaybediyor.Sizin takımınız gibi mükemmel bir takım dahi puan kaybediyorsa anadolu kulüpleri bu oyunu oynamak isterse vay haline dimi?Bırakında herkes ne oynayabiliyorsa onu oynasın.Çok pas yaptı diye adama 3 puan vermiyorlar.
Senin tuttuğun takım full defansif oynayarak, rakibin bıraktığı boşluklardan yararlanıp goller bulsaydı yada kontra atak oyunu sonucunda kazansaydı takımını futbolu çirkinleştiriyor diye eleştirir miydin yoksa buna rağmen takımını över miydin ?
Vereceğin cevap belli ya yinede sorayım dedim. Kazanamıyorsunuz diye rakibin oyununu eleştirmek sizleri komik duruma düşürüyor. O takımları açmak oyuncularınızın becerisine kalmış.
3-4 yıl önce Anadolu kulüpleri kendi sahalarından çıkmıyorlardı. Bir futbolcu için galibiyetle ayrıldığı maçtan alınan zevk mi önemlidir yoksa senin benim gibi bir seyircinin televizyondan izlediği maçtan aldığı keyif mi?
Aslında sen de biliyorsun cevabı.
Kimse sahaya iyi futbol izletmek için çıkmaz; kazanmak için çıkar. Kazanırken iyi futbol izletebiliyorsa ne ala. Sen iyi futbol izleyeceksin diye kendisinden güçlü takıma sağdan soldan saldıracak değiller ya.![]()
Steam ID: fotosuki