Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

6 35.29%
  • Berabere biter

3 17.65%
  • Galatasaray kazanır

8 47.06%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 148 arası toplam 148 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL 8. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bir halı saha macından..Sonra...Fenerbahce almanya'da oynacağı gece..bir abi..demişti..Fenerbahce yenicek..dedim abi o futbol'lamı..Evet dedi..dedim abi..galatasaray..Neden kazanamıyor...

"ÇÜNKÜ BEŞİKTAŞ'IN CEKTİĞİ SIKINTI VAR DEDİ GEÇEN SENEKİ..OYUNCULARIN AYAKLARI YERE BASMIYOR DEDİ,BASIN VE TARAFTAR TARAFINDAN COK GÖKLERE CIKARTILDI O YÜZDEN DEDİ..."...O yüzden...Evet fener macı kazanmış..Galatasaray'da evinde..Es-Es berabere kalmıştı...Adamı hala görüyorum..Bana takılır...Fener maçı konusunda..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Maç öncesi tahminimde farklı galibiyet beklediğimi yazmıştım ama fena yanıldım. Gençlerbirliği kontratak futbolunu mükemmel uyguladı gerçekten. Braga defansif oynamıştı, pozisyon buldukları zaman çıkmışlardı. Gençlerbirliği ise kontrarak oynadı, karşıladıkları her topta hızlı hücumu düşündüler ve çok önemli fırsatlar yakaladılar. Hurşut özellikle ilk yarıda çok etkiliydi, ikinci yarıda oyundan düştü biraz. Hakan Amrabat'ın kısıtlı yardımından dolayı tek kaldı ve ezildi Hurşut'a karşı. Ebue de en kötü maçını oynadı herhalde, otobana çevirdiler onun kanadını da ama onun kredisi var.

Galatasaray sadece 20 dakika futbol oynadı o da ikinci yarı başından 65.dakikaya kadar. Bu futbolla ve Umut-Elmander-Burak gibi gol vuruşları üst düzey olmayan forvetlerle 3 gol bulmak ve çoğu bu forvetlerin ayağından gelen gollerle ligin en çok gol atan takımı olmak önemli bir meziyet olsa gerek. Sezon başından bu yana verdiğimiz pozisyonları defansın değil orta sahanın kötü savunması sonucu verdiğimizi düşünüyorum. Melo pas atmaktan başka hiçbir şey yapmıyor. Amrabat'tan savunma anlamında bir şey beklemiyorduk zaten ama hücum anlamında da beklentilerin çok altında.

Milli maç arası önemli bir fırsattı, iyi değerlendirememişiz...

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Türkiye ligindeki yerli oyuncuların yüzde 80'ı kontrollü futbolu benimsemiş, durdurup bir tane atarsam atarım mentalitesinde. Fuat Çapa bunun tersi. Oynatmamaktan ziyade oynatmayı yeğleyen bir hoca. Geçen sezon kadro yapısı itibariyle düşer diye düşünülen Gençlerbirliği ligi iyi bir yerde bitirmişti. Bu sezona da iyi başladılar. Gençlerbirliği bundan 7,8 sezon önce sıkça dört büyüklere oyuncu veren takımdı yine oraya dönmüşler. Bu takımdan bir çok oyuncu sezon sonu transfer yapar. Başta Hurşut.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Galatasaray,beklerde çok boşluk veriyor.Eboue'nin çıkması ve yorgun,etkisiz olan Hamit'in oraya geçmesiyle facia kat kat arttı aslında.Melo geriye gelmiyor,Emre Çolak desek savunma yapmaktan haberi yok.Bu takım ne zaman iyi olur.Ujfalusi - Semih ikilisi savunmanın ortasına,sağda Eboue ve solda Hakan Nalta sabit kalmak üzere,orta sahada Melo - Selçuk - Engin - Amrabat 4'lüsü ve en uçta Elmander - Umut dizilişiyle başarı yakalanır.Biz kazanan Galatasaray'ı değil mücadele edeni seviyoruz.İkinci yarıda olduğu gibi.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Düşüncen çok yalnış. Kontra atak futbolun içinde ki en bilinen ve en güzele taktiklerden biridir. Özellikle küçük takımlar uygulayabildiğinde çok başarılı olurlar.

Bence galatasaraydaki sorun defansta. Resmen attıklarıyla yediklerini kapatmaya çalışıyor gibi. Gol yemediği (Akhisar maçı dışında) yakın zamanda bir maç aklıma gelmedi.
    Kontra atak futbolda çaresiz kalmış takımların taktiğidir.Benim futbol anlayışıma göre futbolu futbol olmaktan çıkaran şeydir bu.Uygulamasınlar demiyorum ancak belirtmek istediğim şey son 4 maçta rakipler kontra atak futbolu uyguladı,maçlarda da bariz Galatasaray'ın oyun olarak üstünlüğü vardı.Buna göre kim kimin elinden kaçmış oluyor ? Farklı bir şeyden bahsediyorum ben.Galibiyet alsalardı hak etmediler demezdim ancak her maç sahaya çıkıp rakip ayırt etmeksizin her zaman ki oyunumuzu oynuyorsak -sadece pozisyon bulamıyoruz orası ayrı- ve top sürekli bizdeyse Galatasaray'ın kimseden kurtulduğu yoktur.Eğer bir takım geriye çekilip kontra ataklarla gol arıyorsa o takım rakibinin elinden kurtulmuştur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kontra atak futbolu oynamak, rakibin pas yapmasına izin verip, rakibe boş alan bırakmayıp kazanılan toplarda direk oynayarak gol aramaktır. Braga maçı da dahil rakipler Galatasaray'ın pas yapmasına izin verdiler ama topu tehlikeli bölgeye taşımasına izin vermediler. Galatasaraylıların klasik çok üstün oynadık ama pozisyon bulamadık demelerinin ana sebebi bu zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rakibin eksiğini bulup kazanmaya çalışan ben takıma saygı duymam. Çıkıp çatır çatır oynayacaksın arkadaş ne o öyle.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kontra atak futbolda çaresiz kalmış takımların taktiğidir.Benim futbol anlayışıma göre futbolu futbol olmaktan çıkaran şeydir bu.Uygulamasınlar demiyorum ancak belirtmek istediğim şey son 4 maçta rakipler kontra atak futbolu uyguladı,maçlarda da bariz Galatasaray'ın oyun olarak üstünlüğü vardı.Buna göre kim kimin elinden kaçmış oluyor ? Farklı bir şeyden bahsediyorum ben.Galibiyet alsalardı hak etmediler demezdim ancak her maç sahaya çıkıp rakip ayırt etmeksizin her zaman ki oyunumuzu oynuyorsak -sadece pozisyon bulamıyoruz orası ayrı- ve top sürekli bizdeyse Galatasaray'ın kimseden kurtulduğu yoktur.Eğer bir takım geriye çekilip kontra ataklarla gol arıyorsa o takım rakibinin elinden kurtulmuştur.
    Sana hem katılıyorum hem katılmıyorum. Öncelikle defans futboluyla kontratak futbolunu birbirinden ayırmak gerek. Kontratak futbolu da defansif bir futbol anlayışı elbette ama diğerine nazaran kazanma amacını güden bir oyun anlayışı aslında. Ve bu anlayışı doğru ve iyi bir şekilde uygulayan takımları seyretmek büyük bir keyif veriyor şahsen.

Kontratak futbolunun yaygınlaşması bence Fabio Capello sayesinde (veya yüzünden) oldu. 90'lı yıllarda Milan'ın başındayken takımına oynattığı kontratak futboluyla dönemin en önemli taktik uzmanlarından biri kabul ediliyordu. Nitekim 94 Şampiyonlar Ligi finalinde (Atina'da) Johan Cruyff'un Barcelona'sı karşısında alınan 4-0'lık galibiyetle şimdinin Mourinho'su gibi bir saygınlığa erişmişti.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Sorunumuz değil sorunlarımızın olduğunu düşünüyorum ben şu skordan sonra.
    Öncelikle Melo Selçuk ikilisinin performansı beni bu sezon hiç tatmin etmiyor.Melo kötü oynadıkça Selçuk Melo gibi defansif oynayıp onun açıklarını kapamaya çalışıyor.E haliyle hücumda Selçuk gibi bir maestromuz olmayınca bu sebepten dolayı ayrıca defansif açıdan bir ''pitbull'' olmayınca orta saha bir kere düşüyor ve bu kadar gol yiyip pozisyon veriyoruz.Geçen sene biz play off dahil kaç maç 3 gol yedik bir maçta hatırlayan var mı aramızda ?Bu uyumsuzluk bize iki taraflı yansımakta.
    İkinci sorun bitirici oyuncu konusunda.Geçen sene ilerde rakibi sürekli rahatsız eden bir Elmander yanında ise genelde bitirici tipli bir Baros veya ikinci yarı bir Necati vardı.Bu sezon hem Elmander'in yaşlanması mıdır bilemiyorum bu performansı gösterememesi artı Burağın bitiricilik konusunda isteneni verememesi Umut'un ise bu maç haricinde son maçlarda dökülmesi gol yollarında Selçuğun durumu ile birlikte sıkıntıyı ikiye katlamış durumda.
    Üçüncü sıkıntımız ise stoper mevkiinde benim gözlemlediğim.Ujfa'nın ani sakatlığı sonrası gördük ki Semih Ujfalusi ile daha da değerli bir isim.Ujfalusi bu yaşına rağmen çok iyi performans gösteriyormuş onu çok net anladım.Artı Cris ben ilk geldiğinde de söyledim hala söylüyorum transfer yapılmak için yapılmış transfer çok belli.Çoğu Fatih Terim biliyordur dedi ilk geldiğinde Şampiyonlar Ligi tecrübesi için alındı dendi ne Braga ne Manchester United maçında oynamadı.Dany çok harika değil kötü de değil ama açık net Ujfa Dany'ye göre daha iyi bir oyuncu.Cris yerine kaliteli bir isim alınsaydı,her kulvarda kullanabileceğimiz türde birini alsaydık sıkıntımız hafiflerdi defansif anlamda bakalım Ujfa iyileşene kadar daha neler olacak bekliyorum merakla.Tek isteğim daha fazla yara almadan düze çıkmamız.
    Son olarakta Engin Baytar meselesine girmek istiyorum kısaca bizim için ne kadar önemli bir isimmiş.4-4-2 için ne kadar etkili bir isimmiş çok açık ve net görülüyor.Deli gibi pres yapıp hücumsal anlamda efektif bir isim olması ne kadar değerli biri olduğunu gösteriyor şu an.Cezası biter bitmez kullanılır umarım çok faydası olacağını düşünüyorum.Daha ligin başları sayılır.Geçen sene 12.haftadan itibaren 9 maçlık seri yapmıştık.Daha o zamanlara gelmedik.Tüm bu sıkıntılara rağmen bu ufak çaplı puan kaybı serisinin biteceğine inanıyorum.İlerleyen günlerde bekleyip görmek gerekir.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

uydurma saçma sapan birsürü tweet varmış altında
    Last edited by GebzeLi1907 : 20.Ekim.2012 at 00:38 Reason: silinse iyi olur

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Rakipler kaleyi açsınlar o zaman. Sizlerinde gönlü hoş olur Kapanan takımları açmak sizin oyuncularınızın becerisine kalmış. Siz bu yorumlarınızla oyuncu grubunun beceriksiz olduğunu kabul ediyorsunuz Kontra atak futbolunu benimsemiş takımlar Şampiyonlar ligini kazandı geçmişte. Çok uzağa gitmeye hiç gerek yok. Geçen sezon Chelsea'nin Şampiyonlar ligini nasıl kazandığı hepimiz gördük.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Fatih Terim: "7 Maçta 1 Galibiyet aldık diye laf edebilecek basın mensubunu yakarım."

F.Terim böyle bir kelam etmiş mi bilen var mı twitter uydurması mı yoksa
    Ben duymadım öyle bir şey, zaten böyle bir şey diyeceğini de sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ben duymadım öyle bir şey, zaten böyle bir şey diyeceğini de sanmıyorum.
    silinebilir.birsürü saçma tweet varmış altlarda görmemiştim kusra bakmayın

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Rakibin eksiğini bulup kazanmaya çalışan ben takıma saygı duymam. Çıkıp çatır çatır oynayacaksın arkadaş ne o öyle.
    Futbol rakibi iyi analiz edip onun eksiklerinden ve hatalarından faydalanılarak oynanan ve kazanılan bir oyundur. Rakibin eksik bir özelliği olmaz ise zaten yenilmez o yüzden senin hiç kimseye saygı duymaman gerek.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Kontra atak futbolu oynamak, rakibin pas yapmasına izin verip, rakibe boş alan bırakmayıp kazanılan toplarda direk oynayarak gol aramaktır. Braga maçı da dahil rakipler Galatasaray'ın pas yapmasına izin verdiler ama topu tehlikeli bölgeye taşımasına izin vermediler. Galatasaraylıların klasik çok üstün oynadık ama pozisyon bulamadık demelerinin ana sebebi bu zaten.
    Ne alaka şimdi ? Ben Galatasaray kimsenin elinden kurtulmadı diyorum sen bana kontra atağı açıklıyorsun.Tamam yahu istediğiniz olsun Gençlerbirliği'nin elinden kurtulduk biz,baya ezdiler bizi,ayağımıza bile top değdirmediler,boş beleş 3 gol bulduk hiç atak yapmadan topa değmeden.Bunu deyince her şey iyi mi olacak ? Asıl nokta rakibin kontra atağı değil,asıl nokta Galatasaray'ın birilerinin elinden kurtulmuş olmaması.Bunu ben bize ''takla attıran'' arkadaşa yazmıştım ancak herkes 'kontra atağı'' görünce direk ona odaklandı.Bu arada kontra atak hala çaresiz takımlar içindir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ne alaka şimdi ? Ben Galatasaray kimsenin elinden kurtulmadı diyorum sen bana kontra atağı açıklıyorsun.Tamam yahu istediğiniz olsun Gençlerbirliği'nin elinden kurtulduk biz,baya ezdiler bizi,ayağımıza bile top değdirmediler,boş beleş 3 gol bulduk hiç atak yapmadan topa değmeden.Bunu deyince her şey iyi mi olacak ? Asıl nokta rakibin kontra atağı değil,asıl nokta Galatasaray'ın birilerinin elinden kurtulmuş olmaması.Bunu ben bize ''takla attıran'' arkadaşa yazmıştım ancak herkes 'kontra atağı'' görünce direk ona odaklandı.Bu arada kontra atak hala çaresiz takımlar içindir
    Asıl seninki ne alaka şimdi? O zaman ben de şöyle diyeyim; Tamam %80 topla oynama sizdeydi,sağlı sollu yüklendiniz, 1200 pas yaptınız, 35 tane pozisyona girdiniz, onlar pozisyona bile girmeden 3 tane attı. Ezdiniz, büktünüz,çiğnediniz, takımda herşey çok iyi ama ne hikmetse maç 3-3 bitti

Şurda futbol yorumlamaya çalışıyoruz hemen olayı takımcılığa bağlıyorsunuz, taraftarlık yapıyorsunuz. Neyse tamam GS müthiş top oynuyor böyle devam. Önemli olan maç kazanmak değil zaten

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu arada Amrabatın Hurşuta yaptığı hareket neydi Ben bile "Napıyorsun lan !" diye bağırdım kafede
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bu arada Amrabatın Hurşuta yaptığı hareket neydi Ben bile "Napıyorsun lan !" diye bağırdım kafede
    Hem sinirliyim hemde o pozisyonun tekrarına katıla katıla gülüyorum, o an öyle bi durumdaydım

Valla bazı takımlar gibi kötü oynayıp kazanacagıma iyi oynayıp puan kaybetmeyi yeglerim düşüncesi var Fatih Terim'de.O yuzden bazı takımların hocalarının yakalayamadığı başarıları yakalıyor adam.
    ikinci olarak kontratak tartışması var yalnız maç 3-3 bitmiş. Savunmasında bu kadar gedik veren hiç bir takım iyi kontratak futbolu oynamış sayılmaz.
    Galatasaray'ın yedigi goller takım savunmasıyla ilgili. Hala savunma ile hucum hattı arasında inanılmaz boşluklar var hala o topsuz alandaki takım oyununu sahaya yansıtamadılar bunda bir savunma kaptanının olmayışının da etkisi var.
    Genclerbirliğinin attıgı goller organize değildi. Yani bir Ordu futbolu oynamadı Gencler.Öndeki yetenekli oyuncularının bireysel hareketlerine bırakmışlar işi tamamen. Tosic,jimmy durmaz ve hursut'un çok istekli ve formda oyununa Gs takımının savunmadaki bireysel hataları eklenince Gencler 3 gol bulmuş oldu. Yani demek istediğim öyle aman aman bir stratejisi yoktu sahada genclerin.
    Galatasaray takımı ise iyi yolda toplu oyunda yavaş yavaş istediğini sahaya yansıtmaya başladı. Çabuklugu kazanmaya başladılar. Topsuz alanda ise hem Hamit hem Amrabat sonunda içe kapanmayı başarabildiler bu maç. Bir kaç kez ortasahayı kalabalıklaştırabildiğimizi gördüm. Bu zamanla daha iyi olacaktır. Takım toparlanıyor bence yavaş yavaş. Herseyden onemlisi ise Elmander her zaman tahtaya ilk yazılması gereken oyuncu oldugunu yine gösterdi.

Ayrıca Galatasaray'ın oyuncu kadrosu dar alanda değil geniş alanda etkili olabilen bir yapı. O yuzden savunmadan biraz dha hızlı çıkması rakibi dengesiz yakalaması gerekiyor. Zaten sorunu burada yaşıyor Gs fazladan aralarında pas yapıp tempoyu dusurup rakibin yerleşmesine izin veriyorlar. milli takımın da hatası bu. Yani kısacası savunmadan topu oyuna sokuş ekstra değil hep basit.

Kontratak futbolu ile defansif futbol arasındaki fark aslında tempodur. Defansif oynayan takımlar arkası dönük bir santraforla topu önde tutmayı öylelikle cogalmayı dusunurler. Romanya gibi. Kontratak futbolunda ise iyi alan savunmasını ortasahada baslayan presi yaptıktan sonra kazanılan topu milito eto gibi oyuncularla en cabuk sekilde kaleye inebilmektir.

Defansif futbolda topu onde tutmana izin vermezse rakip yani presi önde yapıp cıkmana izin vermezse yenilmeye mahkumsun (romanya-hollanda) ancak kontratak futbolunda önde pres yaparsan başın cok derde girer zira kontratak futbolu oynayan takımın topu rakip sahada tutmak istemek gibi bir arzusu yoktur. Kazandıgı topla hemen cıkmak ister, hileli bir defansif anlayıştır.

Genclerbirliğinin sahaya yansıttığı şey iyi bir kontratak futbolu veya savunma futbolu değildi. Aslında gayet de acık oynadılar ama galatasarayı az adamla yakalamalarının sebebi tempolarıydı. Cok tempolu oyuncuları vardı onlar da cok istekli ve formdalardı.
    Last edited by davidvilla : 20.Ekim.2012 at 10:52

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hakkaten o neydi ya nasıl indirdi öyle Hurşut'u, SmackDown'dan fırlamış gibiydi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bir daha maç filan izlemem. İlk yarıyı izledim 1-0 yeniliyoruz. İkinci yarının başını izlemedim 2-1 öne geçmişiz. "Noluyo la?" diyip yeniden izlemeye başladım 3-2 oldu. "Buradan dönmez" diyip kapadım 3-3 olmuş. Yani izlediğim kısım GB 3-0 GS, izlemediğim kısım GB 0-3 GS.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Asıl seninki ne alaka şimdi? O zaman ben de şöyle diyeyim; Tamam %80 topla oynama sizdeydi,sağlı sollu yüklendiniz, 1200 pas yaptınız, 35 tane pozisyona girdiniz, onlar pozisyona bile girmeden 3 tane attı. Ezdiniz, büktünüz,çiğnediniz, takımda herşey çok iyi ama ne hikmetse maç 3-3 bitti

Şurda futbol yorumlamaya çalışıyoruz hemen olayı takımcılığa bağlıyorsunuz, taraftarlık yapıyorsunuz. Neyse tamam GS müthiş top oynuyor böyle devam. Önemli olan maç kazanmak değil zaten
    Dediğimi hala anlayamamışsın birde kinaye yapıp duruyorsun.Takımcılık yaptığım da yok.Arkadaş bize takla attırırken,birilerinin elinden kurtarırken hava hoş,biz savunmaya geçince takımcılık,taraftarlık oluyor.Bizi ezsinler 3-3 berabere kalalım ben de derim ellerinden zor kurtulduk diye dediğim de oldu ancak görünen köy kılavuz istemez.Oyunun hakimi bizdik ve biri çıkıp yine kurtuldular diye bir ifade kullanırsa kusura bakma ama bende takımımı savunurum.Sana dediğim bir şey yok ortamı yumuşatmak için mesajın sonunda şaka bile yaptım ama sen bambaşka gözle bakmışsın yorumuma.Uzatmak istemiyorum,eğer bu mesajımda da karşı çıktığın bir şey varsa bırak cevap yazma büyüklük sende kalsın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Futbol rakibi iyi analiz edip onun eksiklerinden ve hatalarından faydalanılarak oynanan ve kazanılan bir oyundur. Rakibin eksik bir özelliği olmaz ise zaten yenilmez o yüzden senin hiç kimseye saygı duymaman gerek.
    Oyunun zevkini azaltıyorlar. Futbol zevk işidir , futbol bundan 3-4 yıl önce bile böyle değildi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Maç bitmiş, geçmiş, daha da tartışmayın artık lütfen. Tadında bırakın, kırıcı olacaksınız birbirinize karşı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Oyunun zevkini azaltıyorlar. Futbol zevk işidir , futbol bundan 3-4 yıl önce bile böyle değildi.
    Futbol zevk işi olabilir size göre ama Gençlerbirliği veya onun gibi oynayan diğer takımlar kapasitesi olmadığı halde izleyenlere keyifli oyun oynatalım çabasına girerse ligde kalamazlar.Sizin 'Bize güzel oyun izletiyor biz memnunuz' dediğiniz yere göğe sığdıramadığınız takımınız puan kaybediyor.Sizin takımınız gibi mükemmel bir takım dahi puan kaybediyorsa anadolu kulüpleri bu oyunu oynamak isterse vay haline dimi?Bırakında herkes ne oynayabiliyorsa onu oynasın.Çok pas yaptı diye adama 3 puan vermiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yalnız bizlerin ilk Manchester maçında tanımış olduğumuz GS TV'de maçları canlı anlatan arkadaşlar tam bomba : )

Dün skor 3-2 olurken
    http://www.youtube.com/watch?v=KPoQ9lzgbMQ

Bu da Bursa maçından, Orhan gencebay'dan Yılmaz vural'a Bülent ersoy'a vs dehşet bir yorum kabiliyeti
    http://www.youtube.com/watch?v=WRaGQKoH6nk
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Senin tuttuğun takım full defansif oynayarak, rakibin bıraktığı boşluklardan yararlanıp goller bulsaydı yada kontra atak oyunu sonucunda kazansaydı takımını futbolu çirkinleştiriyor diye eleştirir miydin yoksa buna rağmen takımını över miydin ?

Vereceğin cevap belli ya yinede sorayım dedim. Kazanamıyorsunuz diye rakibin oyununu eleştirmek sizleri komik duruma düşürüyor. O takımları açmak oyuncularınızın becerisine kalmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

3-4 yıl önce Anadolu kulüpleri kendi sahalarından çıkmıyorlardı. Bir futbolcu için galibiyetle ayrıldığı maçtan alınan zevk mi önemlidir yoksa senin benim gibi bir seyircinin televizyondan izlediği maçtan aldığı keyif mi?

Aslında sen de biliyorsun cevabı.

Kimse sahaya iyi futbol izletmek için çıkmaz; kazanmak için çıkar. Kazanırken iyi futbol izletebiliyorsa ne ala. Sen iyi futbol izleyeceksin diye kendisinden güçlü takıma sağdan soldan saldıracak değiller ya.

Steam ID: fotosuki

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri