Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 17. You may not vote on this poll
-
Gençlerbirliği kazanır
-
Berabere biter
-
Galatasaray kazanır
-
Sorunumuz değil sorunlarımızın olduğunu düşünüyorum ben şu skordan sonra.
Öncelikle Melo Selçuk ikilisinin performansı beni bu sezon hiç tatmin etmiyor.Melo kötü oynadıkça Selçuk Melo gibi defansif oynayıp onun açıklarını kapamaya çalışıyor.E haliyle hücumda Selçuk gibi bir maestromuz olmayınca bu sebepten dolayı ayrıca defansif açıdan bir ''pitbull'' olmayınca orta saha bir kere düşüyor ve bu kadar gol yiyip pozisyon veriyoruz.Geçen sene biz play off dahil kaç maç 3 gol yedik bir maçta hatırlayan var mı aramızda ?Bu uyumsuzluk bize iki taraflı yansımakta.
İkinci sorun bitirici oyuncu konusunda.Geçen sene ilerde rakibi sürekli rahatsız eden bir Elmander yanında ise genelde bitirici tipli bir Baros veya ikinci yarı bir Necati vardı.Bu sezon hem Elmander'in yaşlanması mıdır bilemiyorum bu performansı gösterememesi artı Burağın bitiricilik konusunda isteneni verememesi Umut'un ise bu maç haricinde son maçlarda dökülmesi gol yollarında Selçuğun durumu ile birlikte sıkıntıyı ikiye katlamış durumda.
Üçüncü sıkıntımız ise stoper mevkiinde benim gözlemlediğim.Ujfa'nın ani sakatlığı sonrası gördük ki Semih Ujfalusi ile daha da değerli bir isim.Ujfalusi bu yaşına rağmen çok iyi performans gösteriyormuş onu çok net anladım.Artı Cris ben ilk geldiğinde de söyledim hala söylüyorum transfer yapılmak için yapılmış transfer çok belli.Çoğu Fatih Terim biliyordur dedi ilk geldiğinde Şampiyonlar Ligi tecrübesi için alındı dendi ne Braga ne Manchester United maçında oynamadı.Dany çok harika değil kötü de değil ama açık net Ujfa Dany'ye göre daha iyi bir oyuncu.Cris yerine kaliteli bir isim alınsaydı,her kulvarda kullanabileceğimiz türde birini alsaydık sıkıntımız hafiflerdi defansif anlamda bakalım Ujfa iyileşene kadar daha neler olacak bekliyorum merakla.Tek isteğim daha fazla yara almadan düze çıkmamız.
Son olarakta Engin Baytar meselesine girmek istiyorum kısaca bizim için ne kadar önemli bir isimmiş.4-4-2 için ne kadar etkili bir isimmiş çok açık ve net görülüyor.Deli gibi pres yapıp hücumsal anlamda efektif bir isim olması ne kadar değerli biri olduğunu gösteriyor şu an.Cezası biter bitmez kullanılır umarım çok faydası olacağını düşünüyorum.Daha ligin başları sayılır.Geçen sene 12.haftadan itibaren 9 maçlık seri yapmıştık.Daha o zamanlara gelmedik.Tüm bu sıkıntılara rağmen bu ufak çaplı puan kaybı serisinin biteceğine inanıyorum.İlerleyen günlerde bekleyip görmek gerekir.
Mesaj Yetkileri