Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

6 35.29%
  • Berabere biter

3 17.65%
  • Galatasaray kazanır

8 47.06%
1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL 8. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Kontra atak futbolu oynamak, rakibin pas yapmasına izin verip, rakibe boş alan bırakmayıp kazanılan toplarda direk oynayarak gol aramaktır. Braga maçı da dahil rakipler Galatasaray'ın pas yapmasına izin verdiler ama topu tehlikeli bölgeye taşımasına izin vermediler. Galatasaraylıların klasik çok üstün oynadık ama pozisyon bulamadık demelerinin ana sebebi bu zaten.
    Ne alaka şimdi ? Ben Galatasaray kimsenin elinden kurtulmadı diyorum sen bana kontra atağı açıklıyorsun.Tamam yahu istediğiniz olsun Gençlerbirliği'nin elinden kurtulduk biz,baya ezdiler bizi,ayağımıza bile top değdirmediler,boş beleş 3 gol bulduk hiç atak yapmadan topa değmeden.Bunu deyince her şey iyi mi olacak ? Asıl nokta rakibin kontra atağı değil,asıl nokta Galatasaray'ın birilerinin elinden kurtulmuş olmaması.Bunu ben bize ''takla attıran'' arkadaşa yazmıştım ancak herkes 'kontra atağı'' görünce direk ona odaklandı.Bu arada kontra atak hala çaresiz takımlar içindir
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ne alaka şimdi ? Ben Galatasaray kimsenin elinden kurtulmadı diyorum sen bana kontra atağı açıklıyorsun.Tamam yahu istediğiniz olsun Gençlerbirliği'nin elinden kurtulduk biz,baya ezdiler bizi,ayağımıza bile top değdirmediler,boş beleş 3 gol bulduk hiç atak yapmadan topa değmeden.Bunu deyince her şey iyi mi olacak ? Asıl nokta rakibin kontra atağı değil,asıl nokta Galatasaray'ın birilerinin elinden kurtulmuş olmaması.Bunu ben bize ''takla attıran'' arkadaşa yazmıştım ancak herkes 'kontra atağı'' görünce direk ona odaklandı.Bu arada kontra atak hala çaresiz takımlar içindir
    Asıl seninki ne alaka şimdi? O zaman ben de şöyle diyeyim; Tamam %80 topla oynama sizdeydi,sağlı sollu yüklendiniz, 1200 pas yaptınız, 35 tane pozisyona girdiniz, onlar pozisyona bile girmeden 3 tane attı. Ezdiniz, büktünüz,çiğnediniz, takımda herşey çok iyi ama ne hikmetse maç 3-3 bitti

Şurda futbol yorumlamaya çalışıyoruz hemen olayı takımcılığa bağlıyorsunuz, taraftarlık yapıyorsunuz. Neyse tamam GS müthiş top oynuyor böyle devam. Önemli olan maç kazanmak değil zaten

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Asıl seninki ne alaka şimdi? O zaman ben de şöyle diyeyim; Tamam %80 topla oynama sizdeydi,sağlı sollu yüklendiniz, 1200 pas yaptınız, 35 tane pozisyona girdiniz, onlar pozisyona bile girmeden 3 tane attı. Ezdiniz, büktünüz,çiğnediniz, takımda herşey çok iyi ama ne hikmetse maç 3-3 bitti

Şurda futbol yorumlamaya çalışıyoruz hemen olayı takımcılığa bağlıyorsunuz, taraftarlık yapıyorsunuz. Neyse tamam GS müthiş top oynuyor böyle devam. Önemli olan maç kazanmak değil zaten
    Dediğimi hala anlayamamışsın birde kinaye yapıp duruyorsun.Takımcılık yaptığım da yok.Arkadaş bize takla attırırken,birilerinin elinden kurtarırken hava hoş,biz savunmaya geçince takımcılık,taraftarlık oluyor.Bizi ezsinler 3-3 berabere kalalım ben de derim ellerinden zor kurtulduk diye dediğim de oldu ancak görünen köy kılavuz istemez.Oyunun hakimi bizdik ve biri çıkıp yine kurtuldular diye bir ifade kullanırsa kusura bakma ama bende takımımı savunurum.Sana dediğim bir şey yok ortamı yumuşatmak için mesajın sonunda şaka bile yaptım ama sen bambaşka gözle bakmışsın yorumuma.Uzatmak istemiyorum,eğer bu mesajımda da karşı çıktığın bir şey varsa bırak cevap yazma büyüklük sende kalsın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri