1 ile 30 arası toplam 276 sonuç

Konu: Turksportal Spor (Fitness-Vücut Geliştirme..) Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Dostum yok sana demedim Ben burada 140 TL'ye giderken sen orada 700 TL'ye gitmene sinirlendim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Bende 4 kiloluk dumbell ile çalışmaya başladım.Direk pazularımı geliştirsin istiyorum.Günde yaklaşık kaç kere çekmem iyi olur.Spor salonuna da gideceğim lakin şuan biraz sıkışığım.O yüzden şimdilik evde çalışacağım.4 kiloluk hafif gelmeye başladığındaysa 6 kiloluğa filan geçerim.Dİrek pazuya etki ettirmek için nasıl hareket yapmalıyım?Benim yaptığım hareketler sanki pazu dan çok bilek kısmını çalıştırıyor gibi geliyor.tüm ağırlığı pazuya vermem gerek.
    Ben kuzenime danismistim.Bende 5KGlik dumbell vardi.Bunla fazla kas yapmayi bekleme demisti.Sadece Gogus kasi calisabilirsin demisti.Kendi yaptigi dumbelli gosterince azim acik kaldi.15KG lik 2 adet Dumbell +20-25KGLik Halter yapmis aynisindan sanada yapalim dedi bende oldurecekmisin beni dedim halteri 10kez felan kaldirabildimde dumbelleri 5ten fazla kaldiramadim
    Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Dostum yok sana demedim Ben burada 140 TL'ye giderken sen orada 700 TL'ye gitmene sinirlendim.
    Sende bayagi ucuza bulmussun.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Weider Premium Whey Protein 2.3 kg isteyen varsa piyasa fiyatının altında istetebilirim.

Mesaj Yetkileri