Birincisi geyik fotosu felan değil maç içinde olan bir fotoğraftı o. İkincisi kaç gündür değil bir anlık olaydı. Nasıl bu kadar abartabildin anlamadım ben. Üçüncüsü konu NTV Spor'un 3 Temmuz sürecindeki tutumuna kadar gitti. Önlem alınmazsa daha da uzar gider. Daha önce çok örneklerini gördük.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Birincisi, baya baya geyik fotosuydu. Dalga geçildi gülündü edildi. Geyik olmasa gülmezdik değil miEn çok da sen gülmüşsün dikkatimi çekti (Gerek facebook üzerinden gerek buradan), ikincisi bir anlık ya da değil farketmez, sonuç olarak yapıldı. Düzelteyim ozaman "bir anlık" diyeyim. Üçüncüsü ise, ben 3 temmuz falan bilmem. Ben onu orada sadece gülmek maksadı ile koydum ki sen uyarana kadar kimse sorun yaşamadı. Bence büyüten ben değilim, sensin
![]()
FM Gazetesi
Benim uyarım sanada değildi. Daha neyi uyardığımı anlamamışsın bana büyütüyorsun diyorsun. Ben NTVSPOR, Rıdvan Dilmen, Murat Kosova vs muhabbetinden bahsediyorum. Senin eklediğin videoya birşey diyen yok.
Ayrıca bu maçta birşey olursa sende ekle maç anından foto geç dalganı. O konuda büyütülecek birşey yok.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved