Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 74.19%
  • Berabere biter

3 9.68%
  • CFR Cluj kazanır

5 16.13%
1 ile 30 arası toplam 299 sonuç

Konu: Galatasaray - CFR Cluj | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Beyler maç hakkında konuşalım lütfen.
    Cihan sen kaç gündür yere yatan Beşiktaş'lılar hakkında geyik fotolar koyuyorsun. Bunda ne yanlış var ki onu konuşamıyoruz? Anlamadım ben ki amaç kötü de değil üstelik.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Cihan sen kaç gündür yere yatan Beşiktaş'lılar hakkında geyik fotolar koyuyorsun. Bunda ne yanlış var ki onu konuşamıyoruz? Anlamadım ben ki amaç kötü de değil üstelik.
    Birincisi geyik fotosu felan değil maç içinde olan bir fotoğraftı o. İkincisi kaç gündür değil bir anlık olaydı. Nasıl bu kadar abartabildin anlamadım ben. Üçüncüsü konu NTV Spor'un 3 Temmuz sürecindeki tutumuna kadar gitti. Önlem alınmazsa daha da uzar gider. Daha önce çok örneklerini gördük.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birincisi geyik fotosu felan değil maç içinde olan bir fotoğraftı o. İkincisi kaç gündür değil bir anlık olaydı. Nasıl bu kadar abartabildin anlamadım ben. Üçüncüsü konu NTV Spor'un 3 Temmuz sürecindeki tutumuna kadar gitti. Önlem alınmazsa daha da uzar gider. Daha önce çok örneklerini gördük.
    Birincisi, baya baya geyik fotosuydu. Dalga geçildi gülündü edildi. Geyik olmasa gülmezdik değil mi En çok da sen gülmüşsün dikkatimi çekti (Gerek facebook üzerinden gerek buradan), ikincisi bir anlık ya da değil farketmez, sonuç olarak yapıldı. Düzelteyim ozaman "bir anlık" diyeyim. Üçüncüsü ise, ben 3 temmuz falan bilmem. Ben onu orada sadece gülmek maksadı ile koydum ki sen uyarana kadar kimse sorun yaşamadı. Bence büyüten ben değilim, sensin
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Benim uyarım sanada değildi. Daha neyi uyardığımı anlamamışsın bana büyütüyorsun diyorsun. Ben NTVSPOR, Rıdvan Dilmen, Murat Kosova vs muhabbetinden bahsediyorum. Senin eklediğin videoya birşey diyen yok.

Ayrıca bu maçta birşey olursa sende ekle maç anından foto geç dalganı. O konuda büyütülecek birşey yok.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim uyarım sanada değildi. Daha neyi uyardığımı anlamamışsın bana büyütüyorsun diyorsun. Ben NTVSPOR, Rıdvan Dilmen, Murat Kosova vs muhabbetinden bahsediyorum. Senin eklediğin videoya birşey diyen yok.

Ayrıca bu maçta birşey olursa sende ekle maç anından foto geç dalganı. O konuda büyütülecek birşey yok.
    Ozaman ben yanlış anlamışım problem yok Zaten dalga geçmende değilim ben Cihanım.Ben güldüm onlara elbet. Hele ki o CS olayına baya baya güldüm.

Bunun dışında seni biraz gergin gördüm maç nedeniyle mi yoksa
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ozaman ben yanlış anlamışım problem yok Zaten dalga geçmende değilim ben Cihanım.Ben güldüm onlara elbet. Hele ki o CS olayına baya baya güldüm.

Bunun dışında seni biraz gergin gördüm maç nedeniyle mi yoksa
    biyandan mac var bi yandan ucaga yetismeye calisiyorum biyandan da sen ters ters yazinca istemeden sinir kat sayim artti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

biyandan mac var bi yandan ucaga yetismeye calisiyorum biyandan da sen ters ters yazinca istemeden sinir kat sayim artti
    Yok ben aslında ters ters yazmadım bir yanlış anlama oldu neyse başlığı dağıttık Problem yok kısacası.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri