@uAburak89

Sorun o değil..Selcuğun performasını melo'ya bağlamak bana saçma geldi..Herkes kendi oyununa bakar..Hala inatla fatih terim melo ısrarını anlamıyorum...Orta saha'da selçuk şahin tarzı top kesicek oyunucunuz varmı bunu merak ettim ? .Melo'nın yerine o oynasa gecen seneki gibi selcuk ofansa yardım etse..Daha yararlı olur...

Beşiktaş macında hiç alakası olmayan bir penaltı'yla berabere kaldınız...Kasımpaşa macına bir şey demiyorum...Kadro kalitesine bakarsak galatasaray paşa macını ilk yarısını 2-0 önde kapatması lazımdı....

Bursa avrupadan döndüğü zaman sizin henüz şampiyonlar ligi maclarınız başlamadı..birde bursanın 120 dakka oynadığını düşünürsek..

En rahat galibiyet..Demmeki dersler cıkarmış karabük ve galatasaray maclarından..sonraki 3 maçı kazandılar..

Benim gördüğüm durmadan içeri top kestiğinizidi braga macında..Kim alsa ortalıyordu onlarda hava toplarını alıyorlardı..

Aynı zemin cluj vardı..19 dakika gol yediniz..ama cluj 4 poziyona girdi..o 19 dakika boyunca...Adamlar topu aldığı zaman orta saha'dan hızlı cıkıyordu..tabi bu 10 kişi kalana kadar...On kişi kaldıktan haliyle geriye yaslandılar...Galatasaray oynadı...cluj defans yaptı...11 kişi olsalardı cok farklı olurud..farka giderdi..

Ben ülke puanı için galatasay'ın kazanamsı i,stiyorum..avrupa'da her takımı desteklerim..Trabzon olsun bursa olsun..umarım cluj macınız alırız..