1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@Walter Sakana

"EMRE ÇOLAK'TA" "MESSİ" yi gören bir teknik direktöre sahipsiniz..

Ruya takımınız var ...

Geçen seneki gibi hakemler korumuyor sizi..

Ben kimsenini düşmanı veya başka bir şeyi değilim..

Gördüğümü yazarım...

Yine söylüyorum melo-selcuk sakatlanırsa galatasaray biter...Çünkü sistem onların üstüne kurulu

Bügün ligde 16 takımın kadrsounu koy..Galatasaray'a yakın bir kadro yok..(FENER KADRO BAKIMINDAN CİMBOMA GÖRE DAHA İYİ FENERDE ONLARI OYNATICAK TEKNİK DİREKTÖR YOK)

Burak-Amrabat boşa para verildi..Umut Bulut hiç gerek yoktu...

Galatasaray gecen sene "NECATİ" sayesinde şampiyon olduğunu söyleyen bir tekink adam niye necatiyi yollar ...Egosu yüzünden ! Çünkü necati ondan daha cok konuşulucaktı !

Onu için galatasaray..Kayserispor macını'da kazanamasaaa..Fatih Terim ve teknik heyet yavaş yavaş git sesleri duymaya başlar..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    @Walter Sakana

"EMRE ÇOLAK'TA" "MESSİ" yi gören bir teknik direktöre sahipsiniz..
    Bu kanıya nasıl vardın merak ediyorum gerçekten.
    Ruya takımınız var ...
    Rüya takım olayı basının gazıydı, basın kendi arasında muhabbet yaptı hatta bir kısmı basının tamamı bile değil. Biz burda bas bas bağırdık sol bek, forvet, Melo-Selçuk alternatifi diye. Rüya takım demedik.
    Geçen seneki gibi hakemler korumuyor sizi..
    Allah Allah bizi hakemler mi koruyormuş geçen sene. 4-2 yenildiğimiz G.Antep maçını bi izle istersen.
    Burak-Amrabat boşa para verildi..Umut Bulut hiç gerek yoktu...
    Amrabat'a çok para verildi ama boşa verildiğini düşünmüyorum. Burak önceki sezon 33 gol atan bir forvete göre çok ucuza geldi. Burak'ın ismi Borack falan olsaydı yıkılıyodu ortalık 5 milyona nasıl aldınız şöyle başarılı transfer böyle iyi transfer diye. Umut en çok ihtiyacımız olan isimlerden biriydi. Elmander sakatlandığında geçen sene çektiğimiz sıkıntıyı biz biliriz. Umut Elmander kadar yetenekli değil ama tıpkı Elmander gibi önde basan, defansı rahatsız eden, sürekli hareket eden, tabiri caise defansif santrafor.
    Galatasaray gecen sene "NECATİ" sayesinde şampiyon olduğunu söyleyen bir tekink adam niye necatiyi yollar ...Egosu yüzünden ! Çünkü necati ondan daha cok konuşulucaktı !
    Forvet bölgesinde kadro çok şişmişti ve gitmek isteyen de Necati'ydi. Kolundan tutup zorla takımda tutacak değildik heralde. Yaptığı hizmetler için teşekkür edildi ve gitti.
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri