1 ile 30 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Takımın başına geldiğinden beri 4-3-3'e vurgu yapan, Alex'e rağmen bile deneyen bir hoca Aykut Kocaman. Hiç oynatmadığı 4-4-2 oynatmasını savunabiliyorsunuz. 4-4-1-1 başka, 4-4-2 başka, en iyi sizin bilmeniz lazım. Geçmişinde mecburen oynattığı 4-4-1-1 var diye, 4-4-2 oynatır arasında nasıl bir bağ kurdunuz şaşırıyorum.
    4411 ile 442 arasindaki fark ikinci forvetin orta sahaya daha fazla gelmesi. Bugun Antalyaspor karsisinda Kuyt'un yaptigi gibi. Veya gecen yil Necati'nin Galatasaray'da yaptigi gibi. Buna 4411 de diyebilirsin, 442 de. Oyuncuya verilen gorevler belirler ne yapacaklarini.

Neyse, tekrara girecek ama taktiksel tercihlerinde bu kadar cok degisiklik yapan her teknik direktoru degerlendirmek zor olacaktir. Bugun dogru tahmin ettigin, gelecek hafta yanlis olabilir. Bu kadar usteleyecek bir sey gormuyorum acikcasi.

Evet su anda 433 daha dogru dizilistir. Ama bana o donemde verdigimiz kararin, o donemde elimizde olan verilere dayanarak, yanlis oldugunu soyletemezsin. Cunku bu, bile bile yanlis bir tercih yaptigimizi itiraf etmek olur ki boyle bir seyi yapmis olmamiz zaten mumkun degil. Karar tartismali bir karar olabilir ama yanlis karar ile tartismali karar ayni sey degildir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    4411 ile 442 arasindaki fark ikinci forvetin orta sahaya daha fazla gelmesi. Bugun Antalyaspor karsisinda Kuyt'un yaptigi gibi. Veya gecen yil Necati'nin Galatasaray'da yaptigi gibi. Buna 4411 de diyebilirsin, 442 de. Oyuncuya verilen gorevler belirler ne yapacaklarini.

Neyse, tekrara girecek ama taktiksel tercihlerinde bu kadar cok degisiklik yapan her teknik direktoru degerlendirmek zor olacaktir. Bugun dogru tahmin ettigin, gelecek hafta yanlis olabilir. Bu kadar usteleyecek bir sey gormuyorum acikcasi.

Evet su anda 433 daha dogru dizilistir. Ama bana o donemde verdigimiz kararin, o donemde elimizde olan verilere dayanarak, yanlis oldugunu soyletemezsin. Cunku bu, bile bile yanlis bir tercih yaptigimizi itiraf etmek olur ki boyle bir seyi yapmis olmamiz zaten mumkun degil. Karar tartismali bir karar olabilir ama yanlis karar ile tartismali karar ayni sey degildir.
    Sizin de yanlış yaptığınızı kabul edeceğinizi sanmıyorum zaten. Kolay gelsin.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Sizin de yanlış yaptığınızı kabul edeceğinizi sanmıyorum zaten. Kolay gelsin.
    Sonuc yanlis olabilir, bunu da kabul ettim zaten.

Son karari vermemiz gerektigi zaman ne olacagi belli degildi. 442 de olurdu, 433 de, 451'de, 4411'de, 4231'de.

Zaten oyunun ciktigi gun yayinlanacak bu tip ufak tefek yanlisliklari duzeltecek bir yama da hazir su anda. Isteyen kendisi degistirir veya oldugu gibi birakir, isteyen yamayi indirip o donemden sonra gerceklesen teknik direktor degisiklikleri ve bu tip ufak hatalarin duzeltilmesini saglar.

Mesaj Yetkileri