Quote Originally Posted by di canio View Post
Ne yazarsak yazalım siz haklı olacaksınız. Ziya Şengül tartışmasında yaşamışken bunu tartışmaya girmeye niyetim yok. Zaten maç da başlayacak. Hiç oynamadığı 4-4-2'yi oynamaya devam etsin Fenerbahçe oyunda.
Aykut Kocaman söz konusu olduğunda araştırmacıya yüklenmek pek faydalı olmayacaktır diye düşünüyorum.

Özellikle Alex'in gidişinden sonra Fenerbahçe'nin bilinçsiz bir şekilde 4-3-3 görünümlü asimetrik bir 4-2-3-1 oynadığını gözlemledim. Doğan görünümlü şahin gibi oldu

- Sağ Kanat ofansif (Ofansif Sağ, Ofansif Bek), sol kanat ise Orta Saha Sol ve Defans Sol çizgisinde oynuyor.
- Aykut Hoca orta sahada 2 DMC ve 1 MC (Christian) dan kurulu 4-3-3'ün 3'ünü oynatmaya çalışıyor ancak Christian arkadaşımız kendini Alex'in pozisyonunda ve kalibresinde zannedip ileride (OOSM) duruyor ve topa basmıyor.

Bu yazdıklarım benim kişisel tespitlerim, katılmazsanız gücenmem.

Sizler de göreceksiniz Aykut Kocaman sezon ortasında gidip yerine başka bir hoca geldiğinde bu takım 4-4-2 oynayacak. Kuyt ve Sow 2'li forvet olacak. Mehmet Topal değil ama Christian ıskartaya çıkacak. Hal böyle olunca araştırmacı arkadaş ne yapsın. Onun yerinde olsam ben de 4-4-2'yi bildirirdim, aklın yolu bir. En azından sezonun ikinci yarısı için isabetli bir karar almış olacaktır.