Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

16 69.57%
  • Berabere biter

2 8.70%
  • Antalyaspor kazanır

5 21.74%
1 ile 30 arası toplam 196 sonuç

Konu: Fenerbahçe - MP Antalyaspor | STSL 9. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    O zaman dünyanın büyük klüpleri neden Teknik Direktöre o kadar para ödüyor ?

Madem çok etki etmiyor ? Bunlar bence pollyannacılık, bir teknik direktör takıma hiç etki etmese bile bir sistem belirler.Takım o sistem dahilinde birşeyler yapmaya çalışır.

Ortada bir sistem göremiyorum ben en azından bir çabamız olurdu.Selçuk eğer Fenerbahçe'nin oyuncusu ise bize yakışır şekilde oynayacak ya da gidecek.Eğer Mehmet yokken Selçuk oynuyorsa bende o zaman en acı şekilde eleştiririm onu neden diğer oyuncuların hakkını yiyor ki ?
    yahu tabi etki ediyor ama Fenerbahçenin o 11'i Antalya'yı yenmesi gerek sizin deyimizle Aykut hocaya rağmen olsun hadi. yenemiyorlarsa onlarda da sıkıntı vardır. sonuçta adam bence en iyi 11 i çıkardı. futbolcuların da birşeyler yapması lazım. her kötü şeyi adamdan buluyorsunuz.

takımda başka dm var da ben mi bilmiyorum. adam dm li oynayacağım diyorsa buna saygı duymak zorundayız. başka dm sunabiliyorsan o oynasın selçuk yedek bekler.

edit: birkaç kişi hariç maalesef buradakilerin hepsi skor taraftarı. Aygün bak size göre siz top oynuyorsunuz ama sonuç gelmiyor. o sonuç gelmemeye devam ederse sizi de göreceğim. Türkiyede önemli olan kazanmaktır , nasıl olduğu önemli değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    yahu tabi etki ediyor ama Fenerbahçenin o 11'i Antalya'yı yenmesi gerek sizin deyimizle Aykut hocaya rağmen olsun hadi. yenemiyorlarsa onlarda da sıkıntı vardır. sonuçta adam bence en iyi 11 i çıkardı. futbolcuların da birşeyler yapması lazım. her kötü şeyi adamdan buluyorsunuz.

takımda başka dm var da ben mi bilmiyorum. adam dm li oynayacağım diyorsa buna saygı duymak zorundayız. başka dm sunabiliyorsan o oynasın selçuk yedek bekler.
    İşte sorun bu biliyomusun.Aykut Kocaman klasik bir insan sahaya plan kurmadan çıkan birisi buna adım gibi eminim hatta yemin bile edebilirim.

Çünkü yaptığı değişiklikler hep aynı Kanat çıkar Kanat al, Ortasaha çıkar ortasaha al.Yedek birşeyi yok.

60-65'e kadar 9-0 bile yenik olsak adam alma sakın düşün sen zaten zaman var.Maalesef bu kadar klasikseniz eğer yeriniz Fenerbahçe değil Anadolu takımıdır.Eğer sen Fenerbahçe'de isen bu yorumları alırsın.

2 maç kazandık diye göz boyama durumları oldu.Ben burada arkadaşlar Aykut Kocaman'a saldırırken koruyan adam da oldum.Herkes korurken en ağır şekilde eleştiren de ancak hiç bir zaman inanmadığım birisinin takıma zarar vermesini izlemek saçma geliyo bana.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    İşte sorun bu biliyomusun.Aykut Kocaman klasik bir insan sahaya plan kurmadan çıkan birisi buna adım gibi eminim hatta yemin bile edebilirim.

Çünkü yaptığı değişiklikler hep aynı Kanat çıkar Kanat al, Ortasaha çıkar ortasaha al.Yedek birşeyi yok.

60-65'e kadar 9-0 bile yenik olsak adam alma sakın düşün sen zaten zaman var.Maalesef bu kadar klasikseniz eğer yeriniz Fenerbahçe değil Anadolu takımıdır.Eğer sen Fenerbahçe'de isen bu yorumları alırsın.

2 maç kazandık diye göz boyama durumları oldu.Ben burada arkadaşlar Aykut Kocaman'a saldırırken koruyan adam da oldum.Herkes korurken en ağır şekilde eleştiren de ancak hiç bir zaman inanmadığım birisinin takıma zarar vermesini izlemek saçma geliyo bana.
    bence yemin etme.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    bence yemin etme.
    Gönül rahatlığı ile ederim.Çünkü sistemi olan adam belli eder kendini tabii saha içindekilere de bakmak gerek

Ben takımda bir isteksizlik seziyorum.Özellikle Türk oyuncularda neden acaba ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri