Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

16 69.57%
  • Berabere biter

2 8.70%
  • Antalyaspor kazanır

5 21.74%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 196 sonuç

Konu: Fenerbahçe - MP Antalyaspor | STSL 9. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Eleştiriden kasıt istifaydı zaten. Taraftar kaç haftadır istifa diyor zaten.
    beşiktaş maçından sonra var mıydı ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    millette takıntı haline geldi artık. bence bir teknik adamın skora etkisi öyle çok çok fazla değildir. sonuçta o adam çıkarabileceği en iyi 11 lerden birini çıkardı. biraz takımı eleştirmek gerek. ben okuduğum kadarıyla hiçbir futbolcu eleştirilmiyor günah keçisi Selçuk hariç. Aykut hocanın kadrosunda bir dm her zaman olur bunu kabullenmek gerek. Mehmet yoksa Selçuk olacak. he bu adam avrupada yoluna başarılı bir şekilde devam ediyor unutmadan.
    O zaman dünyanın büyük klüpleri neden Teknik Direktöre o kadar para ödüyor ?

Madem çok etki etmiyor ? Bunlar bence pollyannacılık, bir teknik direktör takıma hiç etki etmese bile bir sistem belirler.Takım o sistem dahilinde birşeyler yapmaya çalışır.

Ortada bir sistem göremiyorum ben en azından bir çabamız olurdu.Selçuk eğer Fenerbahçe'nin oyuncusu ise bize yakışır şekilde oynayacak ya da gidecek.Eğer Mehmet yokken Selçuk oynuyorsa bende o zaman en acı şekilde eleştiririm onu neden diğer oyuncuların hakkını yiyor ki ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu Stoch ellerini kaldırıp isyan edeceğine geriye koşsa çaprazlama Salih'ten ve Deniz'den daha hızlı kaleye ulaşır mı ulaşmaz mı?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hemen başlanmış istifa sesleri. heralde her puan kaybından sonra olacak bu. işimiz iş.

bir de sözde genç isimleri yazan arkadaş , o isimleri bence tek tek otur , araştır neler olmuş diye. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerek.
    Hala neyi savunduğunu anlam veremiyorum artık..Ya son iki maçı izlemedin yada başka bir şey..mağlubiyeti boş ver takımlar yenilir kazanır konu o değil..Fener top oynamıyor..top ceviremiyor..Antalyaspor'a bak birde bize..biz nerde markaj altında bir adam var ona top atıyoruz..antalyaspor ne yapıyor ? nerde boşa kaçan adam var ona top atıyor..Fenerbahceli oyuncular ne yapıyor..top ayağımdan cıksın hemen adamın durumuna bakamdan atıyor..Antalyaspor oyuncular ne yapıyor..Orta sahadan toğu alıp 15 metre top sürüp..defansı rahatlatıyor..orta sahayı rahtlatıyor..Fenre ne yapıyor..defans'ta top ceviriyor...

Ayrıca ben geldiğinden beri gitrmesini söylüyorum..Yani daima istifa..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

senden fazla izlediğim kesin. beşiktaş maçından gladbach maçından sonra hiç istifa falan yoktu. hatta AEL maçından sonra bile öyle istifaya varan şeyler yoktu. skor taraftarlığı çok yaygın.
    Ben her hafta izliyorum Alakası yok.Taraftar sahada iyi bi oyun görse skor ne olursa olsun istifaya çağırmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    O zaman dünyanın büyük klüpleri neden Teknik Direktöre o kadar para ödüyor ?

Madem çok etki etmiyor ? Bunlar bence pollyannacılık, bir teknik direktör takıma hiç etki etmese bile bir sistem belirler.Takım o sistem dahilinde birşeyler yapmaya çalışır.

Ortada bir sistem göremiyorum ben en azından bir çabamız olurdu.Selçuk eğer Fenerbahçe'nin oyuncusu ise bize yakışır şekilde oynayacak ya da gidecek.Eğer Mehmet yokken Selçuk oynuyorsa bende o zaman en acı şekilde eleştiririm onu neden diğer oyuncuların hakkını yiyor ki ?
    yahu tabi etki ediyor ama Fenerbahçenin o 11'i Antalya'yı yenmesi gerek sizin deyimizle Aykut hocaya rağmen olsun hadi. yenemiyorlarsa onlarda da sıkıntı vardır. sonuçta adam bence en iyi 11 i çıkardı. futbolcuların da birşeyler yapması lazım. her kötü şeyi adamdan buluyorsunuz.

takımda başka dm var da ben mi bilmiyorum. adam dm li oynayacağım diyorsa buna saygı duymak zorundayız. başka dm sunabiliyorsan o oynasın selçuk yedek bekler.

edit: birkaç kişi hariç maalesef buradakilerin hepsi skor taraftarı. Aygün bak size göre siz top oynuyorsunuz ama sonuç gelmiyor. o sonuç gelmemeye devam ederse sizi de göreceğim. Türkiyede önemli olan kazanmaktır , nasıl olduğu önemli değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

çok eksik vardı takımda ama sonuç kötu oldu ayrıca mehmet topal hic sakatlanmasın mümkunse . Avrupada defansif orta sahasız oynamayan takım yoktur heralde 4 3 3 oynayan takımlar için soyluyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

yahu tabi etki ediyor ama Fenerbahçenin o 11'i Antalya'yı yenmesi gerek sizin deyimizle Aykut hocaya rağmen olsun hadi. yenemiyorlarsa onlarda da sıkıntı vardır. sonuçta adam bence en iyi 11 i çıkardı. futbolcuların da birşeyler yapması lazım. her kötü şeyi adamdan buluyorsunuz.

takımda başka dm var da ben mi bilmiyorum. adam dm li oynayacağım diyorsa buna saygı duymak zorundayız. başka dm sunabiliyorsan o oynasın selçuk yedek bekler.
    İşte sorun bu biliyomusun.Aykut Kocaman klasik bir insan sahaya plan kurmadan çıkan birisi buna adım gibi eminim hatta yemin bile edebilirim.

Çünkü yaptığı değişiklikler hep aynı Kanat çıkar Kanat al, Ortasaha çıkar ortasaha al.Yedek birşeyi yok.

60-65'e kadar 9-0 bile yenik olsak adam alma sakın düşün sen zaten zaman var.Maalesef bu kadar klasikseniz eğer yeriniz Fenerbahçe değil Anadolu takımıdır.Eğer sen Fenerbahçe'de isen bu yorumları alırsın.

2 maç kazandık diye göz boyama durumları oldu.Ben burada arkadaşlar Aykut Kocaman'a saldırırken koruyan adam da oldum.Herkes korurken en ağır şekilde eleştiren de ancak hiç bir zaman inanmadığım birisinin takıma zarar vermesini izlemek saçma geliyo bana.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

millette takýntý haline geldi artýk. bence bir teknik adamýn skora etkisi öyle çok çok fazla deðildir. sonuçta o adam çýkarabileceði en iyi 11 lerden birini çýkardý. biraz takýmý eleþtirmek gerek. ben okuduðum kadarýyla hiçbir futbolcu eleþtirilmiyor günah keçisi Selçuk hariç. Aykut hocanýn kadrosunda bir dm her zaman olur bunu kabullenmek gerek. Mehmet yoksa Selçuk olacak. he bu adam avrupada yoluna baþarýlý bir þekilde devam ediyor unutmadan.

En iyi 11'i baskanida cikarir sahaya Muhammet.Ne gerek var hocaya o zaman ?

Edit: yazilanlari gec okudum yukarda konusulmus.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    En iyi 11'i baskanida cikarir sahaya Muhammet.Ne gerek var hocaya o zaman ?
    ben sadece en iyi 11 i çıkarır demedim ki ki Aykut hoca oldukça başarılı biri Fenerbahçede. bu reddedilmez bir gerçek. benim anlatmak istediğim sahadakilere de bakmak gerek biraz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İşte sorun bu biliyomusun.Aykut Kocaman klasik bir insan sahaya plan kurmadan çıkan birisi buna adım gibi eminim hatta yemin bile edebilirim.

Çünkü yaptığı değişiklikler hep aynı Kanat çıkar Kanat al, Ortasaha çıkar ortasaha al.Yedek birşeyi yok.

60-65'e kadar 9-0 bile yenik olsak adam alma sakın düşün sen zaten zaman var.Maalesef bu kadar klasikseniz eğer yeriniz Fenerbahçe değil Anadolu takımıdır.Eğer sen Fenerbahçe'de isen bu yorumları alırsın.

2 maç kazandık diye göz boyama durumları oldu.Ben burada arkadaşlar Aykut Kocaman'a saldırırken koruyan adam da oldum.Herkes korurken en ağır şekilde eleştiren de ancak hiç bir zaman inanmadığım birisinin takıma zarar vermesini izlemek saçma geliyo bana.
    bence yemin etme.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

bence yemin etme.
    Gönül rahatlığı ile ederim.Çünkü sistemi olan adam belli eder kendini tabii saha içindekilere de bakmak gerek

Ben takımda bir isteksizlik seziyorum.Özellikle Türk oyuncularda neden acaba ?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    Sayar mısın o 6-7 oyuncuyu ?
    Sezer , Özer , İlhan Parlak , Hasan Ali , Okan Alkan , Olcan Adın falan

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    serdar kesimalide unutmamak gerek milli takıma kadar yükselmişken bekirin yedeği oldu 1 yılda

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Olcan Adın trabzonda,Özer Hurmacı Kasımpaşa'da,İlhan Parlak Karabük'Te,Sezer Öztürk Neden Geldi ? Onu ona sormak lazım,Okan Alkan Bucaspor'da..

Saydığım 3 isim süper lig'de banko oynuyor...Sezer Öztürk..Neden geldi onu ona sormak lazım...Okan Alkan Buca'da 20 yaşında iyi performans gösterirse süper Lige cıkar..

İlhan Parlak Yeniköyspor'dan kayseriye ordanda fenere gelmiş.. 2007-2009 KADAR HİZMET ETMİŞ "ONAMAK İSTEDİĞİ İÇİN ANKARAGÜCÜ'NE GİTMİŞTİR"

Özer Hurmacı ANKARASPOR yetişmiş Fenere gelmiş 3 Sene oynamış..Aykut Kocaman "BEN OLSAM ÖZERİ TRANSFER ETMEZDİM,DEMİŞ YOLLANMIŞ" "YOKSA DAUM ZAMANINDA OYNAMIŞ" . "OYNAMAK İSTEDİĞİ İÇİN KASIMPAŞAPOR'A gitmiştir "

Olcan Adın Balıkesirspor'da başlamış futbol hayatına Kartal'Da profeseyonelliğe geçmiş..2003-2008 fenerbahce hizmet etmiş.."OYNAMAK İSTEDİĞİ İÇİN GAZİANTEPSPOR GİTMİŞTİR"

Sezer Öztürk "Almanya'Dan manisaya 2006 gelmiş,Orda ESKİŞEHİRE,Ordanda OYNAMIYACAĞINI BİLE BİLE FENERE GELMİŞTİR" ...

Okan Alkan "MARDİNSPOR GELMİŞ FENERBAHCE PROFSEYONELLİĞE GEÇMİŞ" Bir isim..Şu andada bucaspor oynuyor..

Hasan Ali "KAYSERİSPORDA BAŞLAMIŞ BU SENE FENERBAHCE'DE HEMEN HEMEN HER MAÇTA OYNUYOR"

Ve biz yetenek harcıyoruz..

http://www.youtube.com/watch?v=iCfgKVJDkLU

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beni takımın aldığı sonuçlar değil oynanan futbol bağlar. Futbolda 3 sonucu da almak olağan. Ancak oynanan futbol ve yansıtılan futbol anlayışı 3 senedir tat vermiyor, vermeyecek de.

Ben böyle deyince 17/16 hikayesi yine hortluyor. İyi de kardeşim, biz güllük gülistanlık günde o seriyi yapmadık, 1 puanın dahi Şampiyonluğu götüreceği bir dönemde bıçak sırtında bunu gerçekleştirdik, oynanan her maçı izlerken tırnaklarımızı nasıl yediğimizi bir biz bir Allah bilir, Benim takımımın normal zamanda normal futbolu oynayamıyorsa, sadece işler zora girince durumun vermiş olduğu gazla oynuyorsa ne anlarım ben o takımdan. Yazık milyonlarca € para dökeceksiniz, işiniz gaza kalacak. 3 senedir ne elde tutulan bir futbol var ne de umut.

Ha bugün düzelecek, 1 ay sonra, 2 ay sonra, 3 Temmuz, Ligin ikinci yarısında, İşler yokuşa sarınca, Yağmur yağınca, Arap kızı camdan bakınca... Hayırlısı bakalım.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman'a gülmedikleri bariz zaten de paylaşmanın amacı nedir? Gülmemiz mi gerekiyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Her resime , espriye , şakaya tepki var bu Fenerbahçe konularında anlayamadım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bunun neyi espri onu anlamadım.Bizde sorun yok bence bazıları çok sacma seyler koyuyor.Ne cıkarmamız lazım bu fotograftan?''Yendik hahaha ezik'' bunu mu ifade ediyor Şifo ? Kopmamız mı lazımdı ? Mantıklı esprilere gülüyoruz ama böyle cocukca seyler gereksiz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Antalyaspor arenada 3-1 galatasarayı yense ..Aynı foto olsa..Şifo mehmet arkada gülse Fatih Terim önde olsa ?

Ne tepki verirdin ? Ne bekliyorsunuz...Üzgünüz,sinirliyiz..Gülmemizi mi bekliyorsunuz ?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

bir sürü şey yazılırdı da gerek yok.
    aykut kocaman bu ülkenin en kötü antrenörü hem taktik hem kondisyon manasında
    hemde çok kötü bir insan
    müthiş yutturuyor bunca zaman iyi insan ayağını.
    3 0 önde olduğu maçta selcuk u oyuna alıyor geri de olup poposu tehlike altına girince recep i salih i oyuna alıyor
    aferim çok güzel antrenörsün
    alex i gönderip kuyttan baroniden canerden alex yaratmayı düşünecek kadar zeki iq fışkırtan bir antrenörsün
    sow ilk defa gerçek yerinde oynadı adam kendini paraladı hoca beni kanada çekmesin benim yerim bura der gibi
    ama bir dahaki maç elbetteki çekilecek o kadar iyi oynadıktan sonra aksini düşünmek aptallık olur çünkü.
    yediğin 3.golü amatörde yeseler hoca staddan direk ceketini alıp gider bir daha da sokulmaz klube.

şu 5 maç seyircisizlik şike süreci falan bir tek sana yaradı sayın kocaman.
    kredine kredi kattın taraftar tepkisinden yırttıkça yırttın

ama artık geliyoruz stada sende bu kafa oldukça kaçacak deliğin olmayacak.

sana tek teşekkürüm seriyi galatasaraya falan değil antalyaya bozdurdun sağol aradan çıkıverdi bu iş de böylece

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Aylardır ağlanacak halimize gülüyoruz zaten bir fotoğraf mı sizi bu kadar ciddileştirdi ?

Üzgünüz anladık ama bir fotoğraftan hınç almamıza gerek yok.Bu böyle gider zaten boşa üzülmeyin..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şu maçta Serdar yerine Egemen veya Yobo olsa ve de erkek seyirciler karşısında oynansa rahat bir galibiyet alırdık. Serdar ayakta uyuyor hep konsantrasyon ve agresiflik sıfır

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aylardır ağlanacak halimize gülüyoruz zaten bir fotoğraf mı sizi bu kadar ciddileştirdi ?

Üzgünüz anladık ama bir fotoğraftan hınç almamıza gerek yok.Bu böyle gider zaten boşa üzülmeyin..
    Sadece yazdığı yoruma cevap verdim...Ben 2 Senedir gülüyorum..Sadece bazı arkadaşlar..Proveke etmek istemiş ..Ona genel seyircinin düşüncesini yazdım....

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Olcan Adın trabzonda,Özer Hurmacı Kasımpaşa'da,İlhan Parlak Karabük'Te,Sezer Öztürk Neden Geldi ? Onu ona sormak lazım,Okan Alkan Bucaspor'da..

Saydığım 3 isim süper lig'de banko oynuyor...Sezer Öztürk..Neden geldi onu ona sormak lazım...Okan Alkan Buca'da 20 yaşında iyi performans gösterirse süper Lige cıkar..

İlhan Parlak Yeniköyspor'dan kayseriye ordanda fenere gelmiş.. 2007-2009 KADAR HİZMET ETMİŞ "ONAMAK İSTEDİĞİ İÇİN ANKARAGÜCÜ'NE GİTMİŞTİR"

Özer Hurmacı ANKARASPOR yetişmiş Fenere gelmiş 3 Sene oynamış..Aykut Kocaman "BEN OLSAM ÖZERİ TRANSFER ETMEZDİM,DEMİŞ YOLLANMIŞ" "YOKSA DAUM ZAMANINDA OYNAMIŞ" . "OYNAMAK İSTEDİĞİ İÇİN KASIMPAŞAPOR'A gitmiştir "

Olcan Adın Balıkesirspor'da başlamış futbol hayatına Kartal'Da profeseyonelliğe geçmiş..2003-2008 fenerbahce hizmet etmiş.."OYNAMAK İSTEDİĞİ İÇİN GAZİANTEPSPOR GİTMİŞTİR"

Sezer Öztürk "Almanya'Dan manisaya 2006 gelmiş,Orda ESKİŞEHİRE,Ordanda OYNAMIYACAĞINI BİLE BİLE FENERE GELMİŞTİR" ...

Okan Alkan "MARDİNSPOR GELMİŞ FENERBAHCE PROFSEYONELLİĞE GEÇMİŞ" Bir isim..Şu andada bucaspor oynuyor..

Hasan Ali "KAYSERİSPORDA BAŞLAMIŞ BU SENE FENERBAHCE'DE HEMEN HEMEN HER MAÇTA OYNUYOR"

Ve biz yetenek harcıyoruz..

http://www.youtube.com/watch?v=iCfgKVJDkLU

ironimi yapıyosun ciddimi söylüyosun bişey anlamadım ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    ironimi yapıyosun ciddimi söylüyosun bişey anlamadım ?
    Okuyanın kararına bırakıyorum..İroni mi ? Ciddilik mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Sezer oynamıyor kabul, ama kendisi pek genç bir oyuncu sayılmaz 1985 doğumlu. Geçen sene sakatlanmadan önce oynadığı maçlarda rezalet olduğunu da söylemek lazım.

Özer fazlasıyla şans aldı, değerlendirememesi kendi sorunu.

Hasan Ali her maç 11'de, nasıl harcanmış oluyor ?

Olcan pişmesi için 2 defa kiraya yollandı, iki takımdan da bir gram kendini geliştirmeden döndü.

Okan Alkan şans bulduğu maçlardan sonra şımarıp disiplinsiz davrandığı için gönderildi.

Ha Özgür Çek deseydin haklıydın. O adama niye şans verilmiyor bende anlamıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

MP Antalyaspor taş gibi takım olmuş.
    Hata yaparsa Salih hata yapsın, Selçuk ve Aykut değil diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    Sezer oynamıyor kabul, ama kendisi pek genç bir oyuncu sayılmaz 1985 doğumlu. Geçen sene sakatlanmadan önce oynadığı maçlarda rezalet olduğunu da söylemek lazım.

Özer fazlasıyla şans aldı, değerlendirememesi kendi sorunu.

Hasan Ali her maç 11'de, nasıl harcanmış oluyor ?

Olcan pişmesi için 2 defa kiraya yollandı, iki takımdan da bir gram kendini geliştirmeden döndü.

Okan Alkan şans bulduğu maçlardan sonra şımarıp disiplinsiz davrandığı için gönderildi.

Ha Özgür Çek deseydin haklıydın. O adama niye şans verilmiyor bende anlamıyorum.
    oyuncu performanslarındaki değişimde takım ve teknik direktörle alakalı değilmidir ? ben uzun süredir fenere gelipte kendini geliştiren bi oyuncu göremiyorum gökhan gönülü belki sayabiliriz belki geldiğinde ardayla kıyasladığınız özer eğer oyunun üzerine koyamayıp gerilemişse bu hem futbolcuyla hem takımla alakalıdır kendini geliştiremediyse kendi sorunu kendi hatası diyip üstünü örtmek çok yanlış sezer genç değil ama yetenekli bi isim en azından selçuk şahinden iyidir türkiyede de tüm anadolu takımlarında oynar genç olmasada harcanan bi yetenek bence hasan ali bence potansiyelli biri değildi okan alkan a nolduğunu bende bilmiyorum özgürü ilk seferinde yolladınız geri geldi gene oynatmıyosunuz olcana zaten hiç girmiyim ilhanda gelmeden önce büyük forvet olucağı söylenen biriydi gene başarısız oldu daha bunun abdül kadiri orham şamı vs. bi ton oyuncusu var aklıma gelmeyen ama bence bunun en somut örneği serdar kesimal gelmeden önce ileride türkiyenin en iyi stoperi kim olucak diye sorsaydık herkez serdar kesimal derdi noldu da bu çocuk bu kadar geriledi ben anlamadım tabi yanlış anlaşılmasın bunu tamamen kulübe bağlayamayız oyuncu çalışmıyodur vs. ama oyuncu üzerinde disiplini sağlayıp oyuncuyu gerek antrenmanlarda gerekse şans verdiği maçlarla kendisini geliştircek olanda kulüptür 1-2 olsa neysede fenerbahçeye büyük umutlarla gelip hiç bi şey olmayan genç potansiyelli futbolcuların sayısı bi hayli ki bunların bazıları ayrıldıktan sonra büyük yükselişe geçti burak olsun olcan olsun

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri