Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
O zaman dünyanın büyük klüpleri neden Teknik Direktöre o kadar para ödüyor ?

Madem çok etki etmiyor ? Bunlar bence pollyannacılık, bir teknik direktör takıma hiç etki etmese bile bir sistem belirler.Takım o sistem dahilinde birşeyler yapmaya çalışır.

Ortada bir sistem göremiyorum ben en azından bir çabamız olurdu.Selçuk eğer Fenerbahçe'nin oyuncusu ise bize yakışır şekilde oynayacak ya da gidecek.Eğer Mehmet yokken Selçuk oynuyorsa bende o zaman en acı şekilde eleştiririm onu neden diğer oyuncuların hakkını yiyor ki ?
yahu tabi etki ediyor ama Fenerbahçenin o 11'i Antalya'yı yenmesi gerek sizin deyimizle Aykut hocaya rağmen olsun hadi. yenemiyorlarsa onlarda da sıkıntı vardır. sonuçta adam bence en iyi 11 i çıkardı. futbolcuların da birşeyler yapması lazım. her kötü şeyi adamdan buluyorsunuz.

takımda başka dm var da ben mi bilmiyorum. adam dm li oynayacağım diyorsa buna saygı duymak zorundayız. başka dm sunabiliyorsan o oynasın selçuk yedek bekler.

edit: birkaç kişi hariç maalesef buradakilerin hepsi skor taraftarı. Aygün bak size göre siz top oynuyorsunuz ama sonuç gelmiyor. o sonuç gelmemeye devam ederse sizi de göreceğim. Türkiyede önemli olan kazanmaktır , nasıl olduğu önemli değil.